Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 17:43:20
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa kobasicom,supa.sad pravila poparu,ostalo starog hleba,pa da se ne baci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 18:01:03
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: Verolina Za dezert-ajvar i ovde da ti kazem, "mrzim te" Ha ha ha ha ha ....
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 19:33:13
|
|
|
|
viking
|
Ne zezam te, obožavam suši, išli smo malopre, s posla... Ja se sva naježim kad ga jedem, toliko mi je lepo :) A volim i ajvar IZVORNA PORUKA: Verolina Viking, nemo' me zezas da zvaces zivu ribu Dodji kod mene na pecenu-oslic u sosu od pavlake kumina i celera, krompir salata. Za dezert-ajvar
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.3.2013 12:12:05
|
|
|
|
Verolina
|
Dorucak-omlet sa pecurkama i svezim estragonom, hleb od heljdinog brasna namazan ajvarem (opet ajvar ) Rucak-Boranija sa junetinom i napravicu neki kolac, verovatno pitu sa sljivama.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.3.2013 12:23:19
|
|
|
|
daca77
|
Verka, nisam prepisala...ali stvarno Domaci heljdin hleb, gurmanske pljeskavice iz rerne, prilog od graska i paprika u senfu za mm, zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.3.2013 18:42:37
|
|
|
|
minnica
|
Kokošija supa, a uz meso bareni krompir i paradajz sos, za dezert mafini sa višnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.4.2013 8:46:38
|
|
|
|
Anoniman
|
ostalo nam pizze od juce. mozda dodam neku supicu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.4.2013 15:28:36
|
|
|
|
mtajcica83
|
Juneca supica sa povrcem i leso junetina sa pireom..Desert...kupljeno medeno srce
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.4.2013 17:19:33
|
|
|
|
minnica
|
Krmenadle pečene u rerni i spanać
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.4.2013 19:39:18
|
|
|
|
nata11
|
Danas proju sa sirom za dorucak, rucak gnezda od mlevenog mesa a za veceru cu neki brzinski namaz.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.4.2013 19:42:12
|
|
|
|
17 joka
|
pire krompir, belo pilece za mene, svinjske snicle za muza, zelena salata i rotkvice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.4.2013 19:47:39
|
|
|
|
nata11
|
E Joko dala si mi ideju sad cu da smuckam salatu i da ubacim naseckane bele vesalice sto mi ostalo od juce, izmena plana za veceru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.4.2013 20:52:03
|
|
|
|
branki*
|
musaka od krompira i supa i pravila opet onaj skockicin kolac od 2 jajeta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.4.2013 13:47:06
|
|
|
|
caca81
|
Paradajz čorba, faširane šnicle i pire od graška, za salatu je cvekla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.4.2013 14:07:56
|
|
|
|
Olga75
|
jos uvek nista , ima da jedemo od Uskrsa do Uskrsa
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.4.2013 14:13:18
|
|
|
|
NadaR
|
Kasnije cu spagete i neki sos . Danas mi se nista ne da
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.4.2013 21:21:46
|
|
|
|
Torbica
|
Corbica od sargarepe, spagete sa sosom od pecenih paprika u biljnoj pavlaci
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.4.2013 21:27:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbice nisam nasla biljnu pavlaku. Imas super ideje za posne obroke.. muzu spremam posno, a nama dvema mrsno. Jel stavljas jos nesto osim sargerepe? I pisi svaki dan predloge.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.4.2013 21:37:05 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 0:17:18
|
|
|
|
Bebilina
|
Posle celog vikenda jela I pica danas konacno bez kuvanja, isli na lagani rucak A za vikend puna kuca ljudi I trpeza u mm-ovom I mom izvodjenju: subota celi losos, nedelja celi jagnjeci but, ponedeljak punjeno celo pIle u panceti... Uz to peceno I marinirano povrce, salate, umaci, sve po redu... Pekla I krst pogacice, simnel tortu, kolac od sargarepe I kolacice u obliku uskrsnjih motiva.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 0:27:36
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilina, bravo zeno! sanjice, ja sam sad iskucala na temi lchf sta sam veceras spremala, sve je na vodi, pa baci pogled ako te zanima (pita od heljdinih kora, fil: blitva, perca luka, senf, susam) i zdravi kolacici (rendane jabuke, cimet, malo seckanih, malo mlevenih oraha i ovsene mekinje).
< Poruku je uredio Macaki -- 3.4.2013 0:29:06 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 15:04:48
|
|
|
|
minnica
|
Pita sa sirom (razvlačila sam kore ) i prebranac sa suvim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 15:21:54
|
|
|
|
mtajcica83
|
pileci bataci, sa mrkvom, krompirom, prokulicama ,karfiolo, pileca supica ,i salata od rikole u paradajza sa maslinama..Polsije pravim maffine cokoladne
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 16:08:11
|
|
|
|
Torbica
|
" target="_blank">http:// Sanja, zao mi je, evo to je ova. Ima je u svakom Merkatoru. Hvala na komplimentu, praksa, nista drugo. Danas pljeskavice od heljde, varivo od crnog luka, paprike i senfa. Domaci hleb. Spremila sam i testo sa pavlakom za klince a oni su klopali isto heljdine pljeskice, bas su ukusne. http://www.coolinarika.com/recept/popecci-od-heljde/ Eto ih. Pozz
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 16:09:36
|
|
|
|
Torbica
|
Ono malo pored je sojin jogurt, divan , kremast!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.4.2013 17:29:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbice ima da iskopam u nekoj makrobiotickoj prodavnici. Mi svaki post postimo ali uvek se rucak svodi na jedno te isto. Nekako me uvek mrzi da spremam posno. Ne znam ni ja sto. Moracu da se potrudim malo vise.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?