Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.3.2013 16:05:15
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene danas corbica od povrca, sniclice od sira sa pire krompirom i podvarkom, za desert kolac sa jagodama, vanil-kremom i slagom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.3.2013 17:01:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Oslić i krompir u rerni, zelena salata, mramorni kolač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.3.2013 18:15:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam jutros umesila hleb,bas mi se nesto jeo onako vruc,pa smo pravili i mekike sa fetom,za rucak pljeskavice i pomfrit......
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.3.2013 23:03:21
|
|
|
|
Bebilina
|
Ja sam danas spavala i setala, a muzic je kuvao sve od dorucka do vecere Za dorucak palacinke sa crnom cokoladom i bananom, u krevetu, uz puno loma Za rucak cezar salata. Za veceru teleci "hash" sa pasuljem i salatom od cvekle. Ja jedino uvece sa cerom pravila banoffee kolac a ona sama kolacice od djumbira modlicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.3.2013 20:54:10
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas su jutros bile mekike za dorucak, za rucak spanac u besamelu od sojinog mleka, musaka od krompira i lignje, za desert rolat od smokava i kokosa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 0:20:51
|
|
|
|
Bebilina
|
Opet nisam kuvala a jela se taragon piletina sa pireom od swede i sargarepe, crvenim kupusom i barenim graskom, ala moj divni muz. Banoffe kolac imamo jos, ne znam kako je preziveo jer ga moji obozavaju, ocima ga u frizideru jedu Za sutra se pece hleb sa maslinama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 8:49:06
|
|
|
|
jovicaa
|
uf ja ne znam sta cemo danas za rucak... aleks nam nije tu, pa mozda i ne bude nista..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 12:45:24
|
|
|
|
tatamara
|
u bre, al se bas lepo kuva ovih dana! a ja dojim pa sve trazim ideju za nesto lako ili bareno. danas supa, pile od juce, salata i od ranije zerbo. za sutra pokusavam da smislim, nesto za sebe i mm.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 13:28:02
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas cu brzinski da napravim sos od paradaiza,i makarone,neku salatu...Ovih dana me nesto bas mrzi da kuvam.........
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 13:33:30
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene danas cuftice od soje, sad kontam, uz to, krompir iz kuvala na paru i paradajz sos. Corbice imam od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 13:38:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću danas supicu od juče,napraviću domaće makarone prepržene sa prezlama a deo ću umešati sa pavlakom,šunkom i kiselim krastavčićima...to mi deca obožavaju...a mene mrzi da razvlačim testo i da ga posle seckam...ali danas sam obećala a obećanje se mora ispuniti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 21:01:38
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam ipak kuvala na kraju... obarila malo kelj i ubacila u rernu da se zapece sa jajima, mileramom i trapistom. znaci samo to i malo soli i bibera i bilo je mmmmmm, prste da polizes
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 21:06:51
|
|
|
|
Dada81
|
Kolac preporuka nase Skockice kakao kolac uz dva jaja A,rucak je bio buranija/mahune ,kako god lepo je kuvanje i pojelo se.Za sutra trazim ideju,mada sam kod doktora i po gradu ceo dan..bice da ce biti neka brza varijanta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 21:13:22
|
|
|
|
Pretty78
|
niš....ostalo od juce
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.3.2013 22:22:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Kolac preporuka nase Skockice kakao kolac uz dva jaja A,rucak je bio buranija/mahune ,kako god lepo je kuvanje i pojelo se.Za sutra trazim ideju,mada sam kod doktora i po gradu ceo dan..bice da ce biti neka brza varijanta. probaj ovo sa keljom dado, ja sam prezadovoljna. pazi mene sto namecem recepte ali stvarno je brzinski i predobro. jedna onako srednja glavica kelja, iseckas, obaris u vodi, cisto onako da odmekne, stavis u pleh, kao treba da se podmaze, ali ne mora. i umutis 2 jaja sa pavlakom(ja sam stavila onako otprilike jednu malu), 2 jaja i narendas sir u to... prelijes, promesas, i cao, odlicno.
< Poruku je uredio jovicaa -- 25.3.2013 22:30:03 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.3.2013 0:53:58
|
|
|
|
Bebilina
|
Teleci paprikas sa tri vrste pasulja I povrcem, hleb sa maslinama, smazali sve. Ispekla sam za sutra I kolac sa bananom, orasima I crnom cokoladom I stavila hleb za sendvice da se pece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.3.2013 1:03:02
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja sam danas malo odmarala od kuvanja pošto smo bili u šopingu pa smo u restoranu i jeli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.3.2013 8:12:44
|
|
|
|
branki*
|
za danas,a bogme i sutra-boranija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.3.2013 8:18:12
|
|
|
|
Pretty78
|
skuvala "na crveno" kromir , grasak i sampinjone i pohovacu meso
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 12:09:59
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Oslic,krompir salata,i posla supa,za desert posni kolac od jabuke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 15:52:48
|
|
|
|
mtajcica83
|
Pecena pasta sa povrcen i kiselim vrhnjem,i sirom..Desert pisingeri
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 16:25:33
|
|
|
|
viking
|
Meni se tako jede suši....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 16:28:41
|
|
|
|
Verolina
|
Viking, nemo' me zezas da zvaces zivu ribu Dodji kod mene na pecenu-oslic u sosu od pavlake kumina i celera, krompir salata. Za dezert-ajvar
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 17:02:41
|
|
|
|
sneza24
|
Dinstana džigerica i spanać.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.3.2013 17:41:35
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Za dezert-ajvar i ovde da ti kazem, "mrzim te"
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?