Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 13:54:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja spremila paradaiz čorbu,bečke šnicle i krompir pire dezert nisam spremala jer imamo slatkiša
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 14:50:22
|
|
|
|
marince1
|
Pastrmka i krompir iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 14:54:57
|
|
|
|
Figaro88
|
Pilece belo,buranija,salatica i puding......
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 14:55:39
|
|
|
|
17 joka
|
sarmica sa dimljenim mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 15:52:19
|
|
|
|
minnica
|
Pileća supica, belo meso u sosu od pečuraka i pirinač
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 18:20:52
|
|
|
|
jovicaa
|
treba mi neki recept za pogacice sa sirom, ali da ne ide sto kila margarina u njih?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 23:11:51
|
|
|
|
Anoniman
|
rucak, pljeskavice , pire, grasak vecera pizza i dezert baklava sa visnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 0:11:46
|
|
|
|
17 joka
|
Unina, ja dolazim kod tebe na metli ako je sta ostalo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 13:00:10
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa treba mi neki recept za pogacice sa sirom, ali da ne ide sto kila margarina u njih? http://www.coolinarika.com/recept/majkine-kiflice-i-pogacice/ Ove su mi lepe a nisu masne! Kod nas riblja corba od sarana i tolstolobika! A od sutra vegeterijanski meni, pocinje post. Za decu naravno standardna hrana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 13:01:12
|
|
|
|
Torbica
|
Pardon, veganski, bez zivotinjskih proizvoda.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 13:03:10
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam danas pravila gulas i czuszo a post je po gregorijanskom vec ihahaaaj odmako ali ja postim samo sredu i petak veliki mi je zavet cela korizma
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 13:26:10
|
|
|
|
Olga75
|
Torbiceeee , samo da ti se pohvalim , pohovala sam pilece belu i pekla ga u lerni a ne kazem pecnici ( rerna mi i dalje ruzno zvuci ) i bilo je odlicno a ono su bas bile rastucene snicle , znaci dosta tanke hvala na savetu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 13:35:25
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam danas kao vredna...iliti spopalo me kuvanje posle nekoliko dana ignorisanja kuhinje Dakle, lokume (ustipci) sa sirom, sa crnim lukom i prazne, dalje supa onako jaka, masna, domaca pa cevapi i pomfrit,i zelena salata, i na kraju cokoladne kocke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 13:39:05
|
|
|
|
Olga75
|
pa ti si se Lesice bas dala na kuJnu danas ja ovo a posle idemo kod moje mame ona je razvukla ono kao pitu sa jabukom i sad treba da se pravim da je to ko neki kolac , ahaa al evo ga blizi se Uskrs pa cu da sameljem keksa i tako i da se pravim kako je ta " torta " bila wooohooo e kad sam sad keks spomenula odoh da im napravim jedan rolat , oni u transu a meni 10 minuta posla sad da mi je majka ( baka ) zive dobila bih kako sam lenja i nesposobna , to nije kolac nego brljotina al ovo je majkumu 21 vek
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 14:28:22
|
|
|
|
Torbica
|
Olgaaa!!! Sjajno! Ma ja batake, karabatake i pilece belo samo preseceno po duzini i to neizlupano tako spremam, i uvek je ekstra! Drago mi je da ti se svidja. A mi po julijanskom, do Vaskrsa, tj 5. maja. Ma za sve zivo ima zamena, raznoraznih biljnih sireva, namaza, lepih jela sa povrcem i taman dok sve izredjam, prodjeee. Ljuuuubim
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 15:04:17
|
|
|
|
17 joka
|
cufte u sosu i krompirici,zelena salata desert: cokoladne bombice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.3.2013 15:16:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas je nedelja rezervisana za tipičan sremački ručak: supa,sos od paradaiza,meso i pire krompir Nedelja ne bi bila nedelja bez takvog ručka čak je i meni ušlo u kožu i nezamisliva mi nedelja bez supe sosa i mesa A za dezert štrudla sa makom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.3.2013 16:42:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Pica i princes krofne......
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.3.2013 16:43:55
|
|
|
|
Brand new mama
|
Idem da pravim princes krofne,ne prepisujem,keve mi
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.3.2013 16:49:57
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Dakle, lokume (ustipci) sa sirom, Mmmm, stare dobre lokume
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.3.2013 20:03:50
|
|
|
|
sneza24
|
Danas supa, šnicle u sosu od šampinjona i pavlake, pomfrit i zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.3.2013 20:28:51
|
|
|
|
isidora88
|
piletina sa 4 vrste sira, krompirici i komsinica donela cupavce
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.3.2013 20:34:39
|
|
|
|
Bebilina
|
Jamie-va testenina sa domacim kobasicama u sosu od pecenih paprika, paradajza I jos kojecega, mesana zelena salata sa prelivom od jugurta, senfa I limuna I za dezert ledene kocke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.3.2013 11:13:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak sam razvukla pitu sa sirom,prvi put to radim i ispala je super.A za rucak ce mo poruciti nesto,bas me nesto mrzi da spremam........
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.3.2013 13:05:33
|
|
|
|
lesica
|
Supa,pita sa plavim patlidžanom, pohovani kačkavalj i uprženi paradajz i pečena crvena parika.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
na prvom mestu je?pisuljicaAdrijana (
18%)
Maša (
19%)
Sofija (
32%)
Tara (
31%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!