Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 21:32:54
|
|
|
|
Bebilina
|
Ja pekla celozrni hleb sa ovsenim mekinjama I jos 300 cuda, pravila kolac od ruma I suvog grozdja, a mm spremao vegeterijanski kari sa nautom I spanacem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.3.2013 7:24:13
|
|
|
|
Lu
|
Biće svega, pun je frižider
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.3.2013 8:26:32
|
|
|
|
daca77
|
Pasulj sa suvim rebrcima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.3.2013 9:32:42
|
|
|
|
nata11
|
Uuu Daco Ja se spremam da skuvam kupus. To ce mi biti prvi put da ga sama pravim, pa drzite palceve.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.3.2013 9:33:30
|
|
|
|
lanajelena
|
I kod mene pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.3.2013 12:25:42
|
|
|
|
Štetica
|
Za rucak lovacki gulas sa makaronama,domaci hleb. Za desert krem brulee. A za veceru pizza,cetri vrste sira.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.3.2013 12:27:21
|
|
|
|
minnica
|
Ništa. Danas naručujemo pljeske.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.3.2013 12:27:39
|
|
|
|
viking
|
Mi ćemo danas buritose sa gvakamolijem ili sa crvenim pasuljem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 12:38:46
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Pileca supa, piletina sa 4 vrste sira(kesica),vitaminska salata, pekarski krompir sa sargarepom i crnim lukom..,a za desert umutila slatku pavlaku i razmisljam da li da isprzim neku palacinku ili sta... nemam ideju...
< Poruku je uredio Sesilija 83 -- 15.3.2013 12:39:35 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 12:45:50
|
|
|
|
Olga75
|
danas oni pomijare , ima svakojakih kuvanih ostataka a petak je pa ja postim , meni leba i tursije dosta kad dodjem do leba i tursije
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 12:47:03
|
|
|
|
marince1
|
i ja cu supu i piletinu sa 4 vrste sira
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 12:51:30
|
|
|
|
viking
|
Marinče, jesi onu C mešavinu koristila?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 12:54:00
|
|
|
|
marince1
|
jesam,odlicna je
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 12:58:12
|
|
|
|
Torbica
|
Krem supica od pecuraka, slani mafini sa spanacem i fetom a slatki sa jagodama
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 12:59:49
|
|
|
|
viking
|
ja nemam pojma šta ću danas, treba mi nešto u "stočiću, postavi se!" fazonu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 13:00:26
|
|
|
|
Janncica
|
Sad cu da stavvim svinsko meso sa slaninicom pod foliju pa u rernu.... i jescemo za 3 sata...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 13:08:45
|
|
|
|
Lu
|
Upravo jedem oslić i krompir salatu...i mastim tipkovnicu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 13:31:54
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam skuvala grašak-kuvao se dok sam ja kuckala na RR, a Tina se igrala... Ma, baš sam super!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 14:27:25
|
|
|
|
Figaro88
|
peceno meso,ljuti sos i paradaiz salata....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 14:28:48
|
|
|
|
lanajelena
|
pasulj drugi dan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 16:38:32
|
|
|
|
Modessty
|
Makarone sa sirom i jajaima zapečene u rerni... ma ko je imao vremem da izmedju lekara i skupljanja poena na RR još i psrema nešto?!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.3.2013 16:40:31
|
|
|
|
17 joka
|
e ja vala 3 dan nista SRAMOTA
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 12:15:18
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Juce sam u slatku pavlaku dodala kiselu i potopila keks u 3u1 i tiramisu ocas posla....(juce se nije postilo jer je nedelja pred veliki post tako nama cika popa reca) A za danas peletina izdinstala pa slozila u vatrostalnu sa pancetom i kackavaljem,posula raznim zacinima i ovamo mi se kuva krompir u ljusci za krompir salatu,a za desert ima tiramisu od juce...za malenu se kuva teletina i boranija
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 12:26:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dinstane krmenadle, čorbica od spanaća, krompirići, ruska salata, čokoladni mafini. Al sam vreeednaaa!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.3.2013 12:33:46
|
|
|
|
Verolina
|
Upravo jedem divan vegetarijanski sendvic-ajvar, sir i sveze iseckan bosiljak sam tostirala, a onda ubacila list zelene salate. Svima preporucujem. odlicno je! Za rucak prebranac sa kolenicom. Imam kokos kocke od juce.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
imenanata11Za koja ste vise imena stara srpska (
61%)
moderna kratka (
39%)
Ukupan broj glasova: 107Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!