Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.3.2013 23:18:14
|
|
|
|
Anoniman
|
skuvala grasak za sutra, a za veceru bila pita savijaca....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.3.2013 23:19:48
|
|
|
|
Pretty78
|
ništa
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.3.2013 23:19:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Od juce potaz sa tikvicama, salata od cvekle i ne znam ni sama kako sam pored ove danasnje ludnice uspela da ispecem 3 bataka Od mene dosta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.3.2013 23:22:26
|
|
|
|
17 joka
|
moj muz je danas dobio samo krompirice a za ostatak je virio u frizider kud da stignem kad sam na RR-ji
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 13:17:28
|
|
|
|
caca81
|
Zapečena boranija i cvekla za salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 13:48:32
|
|
|
|
daca77
|
Za danas podvarak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 13:50:59
|
|
|
|
NadaR
|
Pasulj sa suvim mesom i domacom kobasicom. Zamijesila sam i neke kiflice .
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 13:52:15
|
|
|
|
Torbica
|
Spanac obaren pa umesan u besamel, moji tako jako vole, pa onda sve to u pleh i jaja ubacivati kad se razgrne spanac pa se lepo ispeku jaja u tom besamelu i lepo izgleda a ukus je mljac!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 13:56:32
|
|
|
|
minnica
|
Još ništa. Imali smo ručka od juče. Za večeru ću ili projice ili neke slane mafine.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 13:59:18
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak su bile Americke palacinke,za rucak corbica,piletina i pire,mama je poslala torte pa ne moram nista slatko da spremam,,,,
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 14:03:13
|
|
|
|
nela79
|
Danas buckuris od povrca :) Ima muza da obradujem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 14:04:55
|
|
|
|
Ognjenka
|
Curetina sa susamom i cvekla za mene, a mm ce dobiti i pire uz to. I paradajz corbica.
< Poruku je uredio Ognjenka -- 12.3.2013 14:07:23 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.3.2013 18:43:19
|
|
|
|
Jole84
|
Danas ništa,nemam vremena samo neki pileći file od juče,mm ga podgrejao
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 10:43:20
|
|
|
|
Olga75
|
joj sta danas skuvati , pocece ukucani da nam strajkuju danas je sreda , neka riba u foliji i kuvani krompir od mene i previse
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 10:46:08
|
|
|
|
lanajelena
|
File u sosu od pecuraka,hvala Centroproizvodu na idejama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 10:46:32
|
|
|
|
pandina
|
Skuvala sam pasulj u ogromnom loncu da ima za pet dana dok traje takmicenje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 10:47:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak je bila pita sa spanacem,za rucak ce biti argentiski cevap,salatica,corbica od juce i verovatno pomfrit....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 10:48:36
|
|
|
|
Shishica
|
Grasak sa krompirom, kobasicom, sargarepom... sve u serpi kao paprikas.. Ali nikako tortu da napravim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 10:49:42
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: pandina Skuvala sam pasulj u ogromnom loncu da ima za pet dana dok traje takmicenje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 12:35:53
|
|
|
|
nata11
|
Jos jedan naporan dan na poslu koji cu da provedem na sendvicima tako da popodne kada stignem stavljam krem corbicu i svezu salatu. Zeludac ce da mi pukne od sendica i pica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 17:51:08
|
|
|
|
minnica
|
svinjska rebarca sa krompirom, zelena salata i mafini sa višnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 17:54:27
|
|
|
|
Modessty
|
čorbicu od krompira, šargarepe, tikvice i mini ćuftica boranija zapečena u rerni od juče pljeskavice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 17:59:07
|
|
|
|
Trcosava
|
supica, dinstani slatki kupus u paradajz sosu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 19:02:19
|
|
|
|
marince1
|
ma ko jos stize da kuva u ovoj situLaciji
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.3.2013 19:07:52
|
|
|
|
sarti
|
Gulas i pirre
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
pomozite u izboru imenamarionKoje ime vam je lepse: janko (
41%)
strahinja (
59%)
Ukupan broj glasova: 187Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!