Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 11:54:40
|
|
|
|
Olga75
|
danas pravim pitu sa kiselim kupusom i prazilukom kore sam naravno kupila , nikad mi nece biti onako lepe tanke a kad pocnu da se kudaju idu u djubre u stvarii , mozda cu da se izvestim za nekih desetak godina , toliko se vec trudim po nekad da ih razvucem i stavila sam corbuljak od povrca , onako na maslinovom ulju sam prodinstala : lukac , praziluk , sargarepu , persun , pastrnak , celer i imala sam jkelerabicu u zamrzivacu i mislim da cu da napravim cipetke - to je ono testo i voda pa se zakuva tvrdo i cipkaju se komadici u corbu od mene dostaaaa
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 11:57:19
|
|
|
|
Trcosava
|
za ručak podvarak sas dimljena rebarca, za večeru španska pita i jogurt! možda napravim čapalinke. dosta
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 12:00:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za ručak spremam sarmu a za dezert ću palačinke ....a za večeru... videću nešto na brzinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 12:02:09
|
|
|
|
Olga75
|
za veceru , pa Boooze moj ima frizider
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 13:29:15
|
|
|
|
minnica
|
Đuveč sa svinjskim mesom za ručak, a kasnije će biti i palačinke.
< Poruku je uredio minnica -- 20.3.2013 13:30:20 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 14:16:20
|
|
|
|
branki*
|
socivo sa svinjskim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 19:41:57
|
|
|
|
milicicak
|
ruska salata, pileca salata sa kikirikijem, torta sa ajvarom i kikirikijem, Hawai torta, Elza torta, a za rucak pecenje od nedelje :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 22:05:25
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR za veceru , pa Boooze moj ima frizider Kod mene, corbica od raznog povrca, domaci hlepcici, grasak varivo i kolutici od lignje. Sutra pita od sampinjona a onda moram i od jabuka, jer moja cera kad vidi pitu prvo pita -a jesi li pravila sa jabukama...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 22:09:53
|
|
|
|
isidora88
|
lovacke snicle, pire krompir i rafaelo kocke
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.3.2013 22:17:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Pita od hleba, testenina sa spanaćem i sirom, palačinke.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.3.2013 10:43:27
|
|
|
|
Lu
|
Čorbica od koprive i janjeće pečenje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.3.2013 13:01:32
|
|
|
|
nata11
|
Kiseo kupus punjen mlevenim mesom. Inace ce biti minijaturna glavica kupusa posto sama jedem danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.3.2013 14:31:29
|
|
|
|
Pretty78
|
spanat u rerni sa pirincem i mesom...recept moje sveki...borila sam se zdusno da ne pravim nista po njenim receptima ali dzaba...plus ovo je VRH
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:10:23
|
|
|
|
Torbica
|
Za rucak krompir corbica i krompir salata sa mladim lukom i posnom pavlakom, a za veceru pizza sa biljnim sirom i sampinjonima
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:16:53
|
|
|
|
branki*
|
za rucak-krompi,riba u rerni i supa,za veceru-pita sa kiselim kupusom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:22:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbice koja je to posna pavlaka? IZVORNA PORUKA: Torbica Za rucak krompir corbica i krompir salata sa mladim lukom i posnom pavlakom, a za veceru pizza sa biljnim sirom i sampinjonima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:25:29
|
|
|
|
Torbica
|
Imas u Merkatoru - Joya, sojina, pise kuchen..Od njih mi je dobar i sojin jogurt, nije kiseo kakvi su inace sojini.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:26:17
|
|
|
|
dunja RR
|
ja sam kupovala ranije posnu tečnu pavlaku za kuvanje, neku stranu, ali ne drže više, neutralna je bila, pa se mogla koristiti i kao slatka i kao slana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:28:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupujem njihovo mleko od cokolade. Bas cu da pogledam da li u mom gradu ima njihova pavlaka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:30:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pitu od kiselog testa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:32:27
|
|
|
|
Torbica
|
Trebalo bi da ima, ako vec ima nesto njihovo. Meni je odlicna za salate, krem corbice, isto je kao sto Dunja rece tecna i neutralna.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:34:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Torbice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 21:59:42
|
|
|
|
jovicaa
|
rucak juneca supa i sladak kupus iz rerne a sada kao najveci frik pecem vanila keks u 22 h
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 22:12:16
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice Jovice, ja sam u 21 pojela pizzu, a sad ceprkam sta cu sutra slatko da spremam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.3.2013 23:13:25
|
|
|
|
jovicaa
|
jao istopio mi se keks , pakao, grozan ali ipak jedem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Najlepše ime za dečakaCoka011Nemanja (
27%)
Strahinja (
21%)
Vukašin (
15%)
Bogdan (
13%)
Miloš (
23%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!