Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.5.2013 23:00:19
|
|
|
|
branki*
|
boranija sa piletinom,salata..za veceru popara.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.5.2013 13:14:30
|
|
|
|
Lu
|
Zeleni rezanci u umaku od gorgonzole, dodala sam još nekih sireva jer nisam mogla da odolim Mljac
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.5.2013 13:19:14
|
|
|
|
tanjica85
|
pasulj i upravo pravim tortu sa bananama
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.5.2013 13:34:17
|
|
|
|
minnica
|
Pečeni svinjski file, mladi krompirići i zelena salata sa krastavcem, a za dezert integralne palačinke sa domaćim pekmezom od šljiva. Kod nas od svih poslastica palačinke nekako najbolje idu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.5.2013 17:05:54
|
|
|
|
NadaR
|
Domaci cevapi i mladi krompirici . Pravila sam i neki domaci sladoled sa jagodama koji M nece ni da lizne. Prosle godine je bio lud za jagodama ,ove nece ni da proba ni za zivu glavu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.5.2013 18:52:39
|
|
|
|
Verolina
|
Corbast pasulj sa suvim mesom, zelena salata i mladi luk, strudla sa makom. Danas smo Srbende
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.5.2013 20:21:58
|
|
|
|
Bebilina
|
Losos paketici sa svezim djumbirom, sargarepom, paprikom, mladim lukom, limunom i maslinovim uljem, rizoto sa graskom i peceni secerac. Dezert sladoled od cokolade, kome se jede
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.5.2013 11:18:53
|
|
|
|
Olga75
|
supa i z kese , grasak varivo i kobaja za drugo vremena nema a i bas me briga za desert treba to i napraviti
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.5.2013 11:22:57
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam marinirala bijelo meso pa ću ga u mrvice i na papiru peći. Salaticu ću od rotkvica i mladog luka sa mileramom, samo treba otići u vrt po ovoj kiši
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.5.2013 14:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
jutros sam se set_ila olge jer je i kod nas danas " dan za pomijarenje" imam corbu od povrca od juce, restovan krompir, ostalo par punjenih tikvica, a mm doneo sa slave od tetke kompetno posno predjelo i manastirki gulas. ima i sitnih posnih kolaca.. tako da danas jede ko sta uhvati.
< Poruku je uredio Macaki -- 23.5.2013 14:37:28 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.5.2013 14:48:15
|
|
|
|
nata11
|
Nista za danas, mozda tek za veceru nesto smislim kada dodje muz sa posla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.5.2013 16:16:45
|
|
|
|
PoisonEve
|
Musaku sa tikvicama i piletinom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.5.2013 20:52:36
|
|
|
|
Bebilina
|
Za dorucak ispekla pannetone, za rucak pravila pastetu od jagnjece dzigerice, za veceru Jamajcanski kari sa nautom i ananasom Pekla sam i ukrasavala cupcakes za prodaju u skoli sutra, tako da sam nam od toga ostavila "cak" 3, na mm-ovo nezadovoljstvo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.5.2013 23:09:54
|
|
|
|
madre
|
ja spremala pilav i bas ga nekako cesto spremam za sutra pasulj, a juce punjene paprike... i nezaobilazna zelena salata sa mladim lukom!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.5.2013 13:14:02
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak su bile slatke przenice,za ruckic cu da skuvam neko povrce,sada cu da odem do pijace pa sta lepo nadjem,i da napravim mafine od ml.mesa,Andrea ih zove kolacici i uvek smaze po 2
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.5.2013 18:29:02
|
|
|
|
minnica
|
Zapečene makarone sa sirom. Kakav sam dan imala, dobro da sam išta pravila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.5.2013 19:30:38
|
|
|
|
caca81
|
Za doručak zapečeni hleb sa belim lukom, mirođijom, bosiljkom, uz to poslužena domaća slanina i mladi luk, za ručak dinstana jagnjeća džigerica, pečeni krompir u ljusci sa kajmakom, zelena salata sa dresingom od belog luka. maslinovog ulja i limuna, za večeru ispekla proju sa komadićima domaće kobasice i domaće ljute paprike i uz to servirala domaće kiselo mleko, a za desert jutros u 5h, pre posla, napravila puding od čokolade sa prelivom sirupa od šumskog voća. Za sutra za piknik u prirodi za mojih šest prijateljica i njihovih 10-tak dece pravim sledeće...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.5.2013 14:53:53
|
|
|
|
minnica
|
Grašak, pečene krmenadle i zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.5.2013 15:16:30
|
|
|
|
Biserce
|
Pita sa sirom, musaka i mmm cokoladna pitaaa...za veceru cu smisliti nesto...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.5.2013 16:19:37
|
|
|
|
Torbica
|
Mm pekao rostilj, pa sam mu uvalila da izgriluje tikvice, pride salata od pecenih paprika. Skuvala sam pilecu supicu, za sutra, tako da vikend prolazi bez mnogo akcije u kuhinji. Za dorucak sam pekla projice koje sam sinoc zamesala. Sutra cu samo laganu torticu od jagoda.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.5.2013 16:26:16
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: caca81 Za doručak zapečeni hleb sa belim lukom, mirođijom, bosiljkom, uz to poslužena domaća slanina i mladi luk, za ručak dinstana jagnjeća džigerica, pečeni krompir u ljusci sa kajmakom, zelena salata sa dresingom od belog luka. maslinovog ulja i limuna, za večeru ispekla proju sa komadićima domaće kobasice i domaće ljute paprike i uz to servirala domaće kiselo mleko, a za desert jutros u 5h, pre posla, napravila puding od čokolade sa prelivom sirupa od šumskog voća. Za sutra za piknik u prirodi za mojih šest prijateljica i njihovih 10-tak dece pravim sledeće...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.5.2013 13:21:08
|
|
|
|
Olga75
|
za dorucak pereci iz pekare , oni mekani i jogurt rucak : supa sa domacim rezancima , kuvano meso , sargarepa , persun , celer , pastrnak sa sosom od mirodjije , paradajz sosom i sosom od jabuka ,peceno pile sa mladim belim lukom , mentom , ruzmarinom i tako zacinskim travama , krompir pire sa safranom , zelena salata sa dresingom od maslinovog ulja , limuna i limunske trave , jagode u fraku - smokingu , cokoladna torta- onaj kejk , znaci samo cokoladno testo preliveno ganas -om za veceru cu da napravim pekarske kifle i domace kiselo mleko a sutra zver ima priredbicu pa cu da nosim mafine , ne znam trebalo bi napraviti jedno sedamdesetak komada , da bide za svakoga bar po jedan ali to cu sutra da vam napisem
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.5.2013 13:31:32
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam stavila piletinu da se marinira,posle cu da je grilujem,kuvam corbicu od povrca,pire od mladih krompirica,salatica,i palacinke.Olga kako pravis mafine?Treba mi neki brz recept bez komplikovanja,ja imam samo neke zakoje mi treba 100godina.......
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.5.2013 14:12:45
|
|
|
|
Olga75
|
Figaro , evo ovde moj recept KLIK , jednostavno je baaas a peku se 20 tak minuta , znaci laganica , kad se Nadja rodila ja sam pravila nekih 150 i bila gotova za tri sata , ukus koji hoces , znaci samo obogatis osnovni recept
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.5.2013 9:26:49
|
|
|
|
Lu
|
Za doručak sam upravo pojela pečene paprike prelivene jajetom Za ručak ću staviti u vrećicu za pečenje komd janjetine sa aromatičnim biljem, šta mi dođe pod ruku Salata, sve iz vrta što je stiglo (rotkvice, mladi luk, krastavci), naravno sa mileramom Za večeru...tu ću uključiti svog sina, da zajedno smislimo i napravimo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?