|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
22.1.2011 11:43:44   
krixtina
7Meseci vucaram,a jos uvek nista,ma jedva ga uhvatim,pinceta bi trebala za njega,al kad on dograbi svoju pisu kad ga presvlacim i kad je u kadici tad vuucee a ni da trepne ocima.lakse sa curicma,nema brige oko pise

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
22.1.2011 11:46:43   
IVA 11
Haha, jednom sam rekla za mog sina da non-stop se cacka i cupa dolje, miliji mu je od svake zvecke!!!

(odgovor članu krixtina)
Direktna veza do poruke: 577
22.1.2011 12:01:39   
krixtina
odmah ga zgrabi cim otvorim pelenu,a face takve pravi tada...samo mu se smejem

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 578
22.1.2011 14:20:15   
bojana86
pozdrav mame.....
moj sin ima 15 mjeseci,pisu sam prevlacice do granice do koje je moglo..... sa 13mjeseci smo otisli djecijem hirurgu da ga pregleda,koji nam je rekao da mu on treba prevuci pisu odmah i bas se zacudio kako se nije inficiralo,jer se nakupilo neceg bijelog oko glavica... covjek je to uradio za bukvalno 20sec,poslije smo mu kuci u vodi navlacili i bolilo ga je i tada i kada je piskio,al samo prva dva dana,i sada je sve ok!!!
Kod nas je pravilo da se do godinu dana ili dvije to odradi,jer sto je kasnije sve je teze.
pozzzzzzz iz banja luke

(odgovor članu krixtina)
Direktna veza do poruke: 579
6.2.2011 22:52:00   
Crvenkapa85
joj sta li mene ceka.......samo sam se ovog navlacenja plasila.....kaze mm u zezanju to ces ti,ti to umes da radis user posted image

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 580
8.2.2011 19:44:14   
krixtina
joj st sam se prepala,odlepila kozicu na desnoj strani pise,ja se uplasila sta se desilo'kd pogledah pola glavica viriuser posted image ipak dobro vucaramuser posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 581
8.2.2011 20:25:18   
jovicaa
da li treba navlaciti bebi od 2 mesecauser posted image mi aleksandru stalno pokusavamo, i vidi se mali pomak, rasirila se rupica i cistimo sodom bikarbonom po preporuci patronozneuser posted image

(odgovor članu krixtina)
Direktna veza do poruke: 582
8.2.2011 20:50:46   
krixtina
povuces dole pa ocistis,i to je to,sad vec lako pricam kad nam je krenulo,a dosad cesala glavu i pitala se dal dobro radim

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 583
8.2.2011 21:47:38   
Vika
I ja po malo vučem, ništa na silu i očistim sterilnom gazicom posle kupanja ako ima nečeg. Dok sam bila trudna ovo pitanje me je izluđivalo i tako sam , posle čitanja po RR, jedne noći skočila iz sna i dreknula "Piša" i nastavila da spavam,a MM se preseko i sutradan mi vadio mast dok mu nisam objasnila da je u pitanju "pišica" user posted image

(odgovor članu krixtina)
Direktna veza do poruke: 584
8.2.2011 22:43:40   
krixtina
Vika ala si me nasmejala

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 585
8.2.2011 22:44:33   
Vika
user posted image

(odgovor članu krixtina)
Direktna veza do poruke: 586
8.2.2011 23:31:11   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: bojana86

pozdrav mame.....
moj sin ima 15 mjeseci,pisu sam prevlacice do granice do koje je moglo..... sa 13mjeseci smo otisli djecijem hirurgu da ga pregleda,koji nam je rekao da mu on treba prevuci pisu odmah i bas se zacudio kako se nije inficiralo,jer se nakupilo neceg bijelog oko glavica... covjek je to uradio za bukvalno 20sec,poslije smo mu kuci u vodi navlacili i bolilo ga je i tada i kada je piskio,al samo prva dva dana,i sada je sve ok!!!
Kod nas je pravilo da se do godinu dana ili dvije to odradi,jer sto je kasnije sve je teze.
pozzzzzzz iz banja luke

Bojana a gde ste ovo radili, privatno ili drzavno ?
I zbog cega ste isli hirurgu, jel to obavezna kontrola ili vas je pedijatar uputio?

Nadam se da ce drugo biti devojcica, ovo je bas stresno user posted image

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 587
9.2.2011 9:18:58   
SareniVrabac
joj, ovo mi je mozda najvece opterecenje.... sve mislim da necu znati kako treba.... rekla sam mm da ce on voditi racuna o tome, posto zna kako se rukuje s timuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 588
9.2.2011 9:36:30   
Lu
Dijana, obično pedijatar na kontrolnom pregledu uputi dijete kirurgu ako treba tj. ako vidi da je zalijepljena kožica, bolje je da se odlijepi na vrijeme.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 589
11.2.2011 13:50:44   
bokicans
Ja sam starijem prevukla sinocuser posted image user posted image user posted image ,!Malo po malo svako vece i eto ga i to baš lagano!!!user posted image Mladjem bas tesko ide,ali sa obzirom koliko je malo moglo da se otvori i njemu je sada super!Polako....pa cemo i tu doci do cilja!user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 590
11.2.2011 13:52:00   
morena
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

joj, ovo mi je mozda najvece opterecenje.... sve mislim da necu znati kako treba.... rekla sam mm da ce on voditi racuna o tome, posto zna kako se rukuje s timuser posted image

Čitaš mi misli. I ja se pitam šta se radi s tim malim mišem??? user posted image Ima da me mm nauči, to me baš zabrinjava.

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 591
11.2.2011 13:56:11   
bojana86
isli na paprikovac,znaci drzavna ustanova..... pa pedijatrica nas uputila jer se njemu ni lijevi testis u potpunosti nije spustio - nedonosce je,a usput i pisu da pregledaju... pa nam doktor rekao da smo taman na vrijeme dosli,da bi mu se to upalilo kasnije,nije toliko strasno.sada se bez problema navuce!!! mozda to nije slucaj kod svih,mozda su neke mame hrabrije pa od pocetka to rade,meni su konkretno govorili da navucem samo malo - onoliko koliko moze.....

i ja se nadam drugoj curici,muski su bas komplikovaniuser posted image user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 592
11.2.2011 14:03:17   
bokicans
Joj bas su komplikovani i meni je prvo devojcica,pa sada dva decaka ,jojjj...ali sva sreca ide nam ok.Morena nemoj da brineš,muzu prepusti posao!

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 593
11.2.2011 14:06:50   
morena
IZVORNA PORUKA: bokicans

Joj bas su komplikovani i meni je prvo devojcica,pa sada dva decaka ,jojjj...ali sva sreca ide nam ok.Morena nemoj da brineš,muzu prepusti posao!

To i planiram! user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 594
11.2.2011 14:28:50   
bojana86
Mi kada smo to zavrsili kod doktora,trebalo se svako vece u tolpoj vodi navlaciti i poslije namazati cloranfenikolom (mast za oci),i tako 7 dana,e to je muz radio,ja nisam imala srca ni snage gledati kako mu se crvenilo i koliko ga je boleljo,al evo sada je sve ok.... sve to bude i prodje,ne treba se sekirati !!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 595
16.2.2011 15:01:49   
anajid
Danas smo bili kod pedijatra.Andriji se jos nije prevukla kozica u potpunosti,pa nam je rekao da ako ne prevucemo do 18 meseci,da dodjemo pa ce nam dati neku kremu da mazemo,pa da predje.
Ih sto je to sve komplikovano.user posted image

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 596
16.2.2011 16:28:34   
marija32
I meni je nega pise nocna mora. Moj mali ima fiziolosku fimozu(kaze jedna dr), i koliko god da prevlacim ne ide, a onda odem kod drugog pedijatra i ona mu za sec prevuce da mu se lepo vidi glavic, ali mu okolo kozica natekne i zacrveni se, pa dok to zalecim, sve iznovauser posted image . Da covek poludi!!

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 597
18.2.2011 23:45:31   
gemeli
meni nista nije jasno,moze li mi neko pomoci??????????

meni je ovo prvo dijete i nisam se jos srijecala sa ovim stvarima,naime
moj sin ima 4 mjeseca i receno mi je da mu nista ne diram i nisam i sta se desava- danas podjem do drugarice koja ima isto sina od 4 mj i pokaze mi kako mu skroz navlaci kozicu preko glavica i ja ostanem bez teksta,kad sam se vratila kuci ja to probam da uradim mom sinu i kroz nekoliko sati vidim da mu je kozica malo napukla i crvena(kao rasjecena)user posted image jesam li uprskala stvar?????????????????????????

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 598
28.2.2011 22:03:16   
Zena a Mahatma
Bio je pre dva meseca sjajan prilog u NIN časopisu.
Doca tvrdi da piša ne treba da se dira, pogotovo ne povlači kožica. E sad ovo što si ti jednom uradila verovatno nije greška, ali će najbolje znati neki doktor - urolog.

Kao mala sam verovala da ću promeniti svet. Možda je to smešno, ali ja i dalje duboko verujem da smo svi pomalo Mahatma. Zato kad odmaram od posla radim na svom sajtu, pokrenutog da pomogne ljudima sa životnim problemima.

(odgovor članu gemeli)
Direktna veza do poruke: 599
5.3.2011 23:37:51   
choopa choops
Mi smo, ja mislim, uspjeli. user posted image user posted image user posted image user posted image "Gospon" je izasao. Vozd je stigao user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Zena a Mahatma)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here