|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
14.5.2010 13:37:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

Dobila user posted image

Bedakuser posted image user posted image user posted image
Ali jun je pravi mesec za zatrudnjivanje, videcesuser posted image

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 2151
14.5.2010 13:39:04   
jelena038
briga me, idem na odmor!!! dosta mi je ovoga...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2152
14.5.2010 13:41:31   
Anoniman

Opravdanouser posted image

Direktna veza do poruke: 2153
14.5.2010 13:52:28   
tatjan@
user posted image

Evo i mene.

Zao mi je Jelenauser posted image
Hoces mozda ici na more ove godine? Idealno za zatrudnjivanje, ja sam tako dobila prvu bebu user posted image
Ako sada ne bude nista, ja sve nade polazem u August, pre dve godine smo napravili malog bugara a sad mozemo grka! user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2154
14.5.2010 14:01:11   
morena
Može pitanjce? Kada upisujete u graf da ste imali odnos, npr. mi smo sinoć imali oko 1 ujutro. Da li to upisujem u jučerašnji dan, ili već u današnji?

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2155
14.5.2010 14:05:17   
tatjan@
Pises danasnji dan, pa imas opciju AM. U svakom slucaju mislim da se to racuna kao danas a ne juce.

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2156
14.5.2010 14:18:27   
NinaMandarina
Jelena, bas mi je zao user posted image .

Morena, i ja mislim da treba da stavis AM za danasnji dan user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2157
14.5.2010 14:37:25   
morena
OK. Hvala!

Jelena, i meni je žao, pratila sam te ovih dana, nisam htjela ništa reći, jer sam ja uvijek pozitivna, pa da te ne uvjeravam u nešto šta možda nije. I bolje da sam šutila.
Bit će drugi put!! user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 2158
14.5.2010 15:02:38   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: morena

Može pitanjce? Kada upisujete u graf da ste imali odnos, npr. mi smo sinoć imali oko 1 ujutro. Da li to upisujem u jučerašnji dan, ili već u današnji?

Ja sam to vreme uvek upisivala kao juce...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2159
14.5.2010 15:08:18   
jelena038
hvala cure, bilo je i tezih dana... ide leto..

morena, i ja to pisem kao PM, mislim da je kod AM vazno jutro, jer su ujutru, kad si odmorna, sve f-je organizma drugacije nego popodne i uvece.. a i nekako, do spavanja je juce, ponoc gledam samo za novu godinu...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2160
14.5.2010 18:05:00   
Anoniman

O, hvalim te bože! Rastereti mozak malo! user posted image

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Pises danasnji dan, pa imas opciju AM. U svakom slucaju mislim da se to racuna kao danas a ne juce.

Ja nisam tako, jer šta ako se sexamo opet uveče pre ponoći, kako upisati i AM i PM?
Meni je sve pre spavanja bilo danas, a posle spavanja sutra.

Direktna veza do poruke: 2161
15.5.2010 0:03:26   
tatjan@
Tasha onda imas opciju BOTH, ili jednostavno YES za taj dan.

Ja mislim da ipak treba upisati AM jer realno je tako, 1h posle ponoci je danasnji dan a ne jucerasnji, a na FF sam procitala na par mesta da ne treba podesavati nista kako ti odgovara, vec upisivati realne podatke, da bi imao sto bolji uvid u graf.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2162
15.5.2010 9:15:06   
jelena038
meni je gin. rekao da je jutarnji sex ucinkovitiji, zbog mase stvari, ja mislim da to ima veze s tim...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2163
15.5.2010 10:43:15   
morena
Ok, cure, hvala puno. Ma, nije ni bitno, glavno da se mi jesmo, sad dal je pm, am na grafu, vrlo važno! user posted image

Od prošlog ciklusa mjerim bazalnu i u prošlom ciklusu O mi je bila 12.dan. Danas mi je 8.dc, a temperatura mi je s jučerašnjih 36,5 skočila danas na 36,85. Pa, nije moguće da mi je već O? user posted image

Direktna veza do poruke: 2164
15.5.2010 10:51:05   
Anoniman
Citala sam, mila, ja ne znam da pratim tu bazalnu temperaturu, mislim kapiram postupak, ali se nisam udubljivala. U svakom slucaju, moguce je da ti ovulacija varira od meseca do meseca, e sad seti se da li si nesto drugacije radila juce/jutros sto je moglo da izazove skok, a i valjda prvo treba da bude najniza moguca, pa tek onda da skoci, kakva ti je bila pre dva dana?

(odgovor članu morena)
  Direktna veza do poruke: 2165
15.5.2010 10:54:59   
morena
Bila je jučer najniža moguća, par dana prije se vrtila oko 36,7 i jučer pad, danas skok. Totalno ne mogu vjerovat. Pa da mi je O 7.dc? user posted image A mm nema doma baš danas, a taman sam ga mislila uhvatit kad mi je već O. Ne kužim. Hvala ti, nejt! Ma i ja sam glupa šta to mjerim. Trebala bi sve poslat u p.m. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2166
15.5.2010 10:56:06   
Dudu25
Draga Morena,

mozda ti je juce pocela O ili bila tacno juce,jer kad je pad jedan dan pa sutra dan T se povecava onda to FF pokazuje kao O.
Samo ti ne brini pa za svaki slucaj muti i danas, a inace O moze da ti seta,mozda nemas uvijek O na isti DC.
Pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2167
15.5.2010 11:00:02   
Sanjica26 RR
Svaki mesec O nije isti dan. Batali ti ovo merenje. Ja se time nisam bavila. Samo se dzabe opterecujes.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 2168
15.5.2010 11:00:41   
morena
Hvala, dudu. Ma samo sam iznenađena, jer sam cijeli život uvjerena da mi je O na 14.dan, uvijek mi vještica dolazi točno na 28 dana, pa sam sad malo u šoku. Bacit ću se danas na posao, možda još stignemo O prije nego odšeta dalje.

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 2169
15.5.2010 11:16:36   
jelena038
ja merim i tacna mi je kao svajcarac. i trakice i temperatura i menzis sve potvrdi na kraju. 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2170
15.5.2010 13:10:09   
tatjan@
Da nisi slucajno merila malo kasnije? I jedan sat kasnije moze da digne temperaturu za 0.1. Ili ako si pila alkohol (jedna casica je dovoljna) ili samo da protreses toplomer (ako to nisi uradila uvece). Ako ti se setala oko 36.7 a sad je 36.8, to jos ne mora da znaci ovulaciju. Ili ona juce sto je bila niska, mozda si je ranije radila, ili je bilo hladnije u sobi, ili si mozda malo otvorila usta (ako to radis po spavacki kao ja user posted image ).
Citav niz faktora utice na bazalnu temperaturu, ja je merim oko 2 godine, pa znam o cemu pricam, i tesko je iz prve shvatiti kad je tacno ovulacija, potrebno je pratiti barem 3-4 meseca dok udjes u stos. Takodje tesko ces tacno odrediti ovulaciju samo pomocu temperature, bare jos cervikalnu sluz prati. Jesi imala ovih dana ono kao belance?

Direktna veza do poruke: 2171
16.5.2010 16:54:29   
tatjan@
Kod mene je temperatura jos uvek gore, ali ja sam sve vise ubedjena da sam imala ovulaciju 27 dc.. u svakom slucaju videce se za dva dana, ako ne dobijem 37dc znaci da sam trudna user posted image

Inace sad sam upisivala na ff temperaturu i bas mi je ubacilo ovu informaciju.

How do I record intercourse that takes place in the night?

There are a few options for recording intercourse data. You can use any one of them, as long as you are consistent.
*You can go by a 24 hour clock and record any intercourse that occurs before midnight for the previous day and any later intercourse for the following day.
*You can record any intercourse that occurs once you are in bed for the night for the following day. This method is the most natural since you don't have to go back to the previous day's data when entering information in the morning. It is often more accurate as well since the intercourse data entry is more relevant to the following morning's temperature than the previous one.
*You can use the AM/PM options on the data entry page to indicate when intercourse took place.

Eto to je po FF-u, da mi tu sad ne naklapamo da li je ili nije.. user posted image user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2172
16.5.2010 17:09:21   
jelena038

Kod mene je temperatura jos uvek gore, ali ja sam sve vise ubedjena da sam imala ovulaciju 27 dc.. u svakom slucaju videce se za dva dana, ako ne dobijem 37dc znaci da sam trudna user posted image

Inace sad sam upisivala na ff temperaturu i bas mi je ubacilo ovu informaciju.

How do I record intercourse that takes place in the night?

There are a few options for recording intercourse data. You can use any one of them, as long as you are consistent.
*You can go by a 24 hour clock and record any intercourse that occurs before midnight for the previous day and any later intercourse for the following day.
*You can record any intercourse that occurs once you are in bed for the night for the following day. This method is the most natural since you don't have to go back to the previous day's data when entering information in the morning. It is often more accurate as well since the intercourse data entry is more relevant to the following morning's temperature than the previous one.
*You can use the AM/PM options on the data entry page to indicate when intercourse took place.

Eto to je po FF-u, da mi tu sad ne naklapamo da li je ili nije.. user posted image user posted image
joj, draga tatjana, ajde, ili stavi normalan tiker, ili ovaj bar makni da ne zbunjuje user posted image Koji ti je DC? Bas se radujem sto ne pada temperatura!!! Drzim fige!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2173
16.5.2010 18:10:02   
Anoniman

user posted image Ovo me podseća na mene u decembru!

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 2174
16.5.2010 22:24:38   
tatjan@
Ups ja zaboravila da uopste imam ticker hihiuser posted image
Sad cu da ga osvezim!user posted image

Tasha a sta bi u decembru?:)

< Poruku je uredio tatjan@ -- 16.5.2010 22:25:51 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Čime crtaju?
Admin

Sa čime vaše dete najradije crta?

obične bojice (33%)

tempera (0%)

kreon (0%)

vodene bojice (33%)

ostalo (33%)

Ukupan broj glasova: 9

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here