Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.5.2010 10:04:54
|
|
|
|
jelena038
|
Vuci nas za noseve, kad si vec tu...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.5.2010 10:07:19
|
|
|
|
zvezdica009
|
sanjice vuci nas jako, da budemo ko pinokio a stomak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.5.2010 10:08:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo vucem vas jako. A, vidim ovde da ce biti lepih vesti.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 6:06:10
|
|
|
|
tixy1
|
jos malo pa OOOOOOO
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 7:32:58
|
|
|
|
daca77
|
Nije dosla , ali ce doci
< Poruku je uredio daca77 -- 12.5.2010 7:34:17 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 7:33:41
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 8:02:41
|
|
|
|
jelena038
|
Daco, A evo mog Test negativan, grudi i bradavice sinoc kao da cu mastitis dobiti, a kafa mi je
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 8:14:54
|
|
|
|
daca77
|
Navijam draga da T skace narednih dana Ja cekam , sigurno ce danas doci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 11:47:54
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco pa tebi je danas 16 dpo mozda i ne dodjeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 12:42:11
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 daco pa tebi je danas 16 dpo mozda i ne dodjeeeeeeeeee Na zalost, hoce...spotting je tu...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 12:57:54
|
|
|
|
tatjan@
|
Evo mog grafa, ode temperatura gore..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 13:04:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Jelena, rano je za test. Tatjana, a šta ti je crveno to dole na grfu? Jako je sitno... kao da je označena M...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 13:07:02
|
|
|
|
jelena038
|
to joj je statistika, kad treba dobiti. valjda. kupila sam clearblue, radicu ga ujutru. kad sam stisnula levu bradavicu iscedila mi se sitna bela gusta kapljica. def. se nesto desava.
< Poruku je uredio jelena038 -- 12.5.2010 13:11:26 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 13:24:22
|
|
|
|
zvezdica009
|
tatjan@ ti si zeno, vidi ti taj graf, predivan je jelka smiri se sa testovima cekaj da krene jos koja kap, pa ce vidovita zorka da dobije cokoladu hihih
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 13:27:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jelena, aj mani test još koji dan. Ako si trudna, neće beba nikuda! A stres joj ne prija! I ne stiskaj bradavice, blesačo! Vidiš kako je Tatjana strpljiva!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 13:36:12
|
|
|
|
jelena038
|
ali izadje uvek, kad god stisnem! mislim, meni su zlezde formirane, dojila sam, al prosle su godine od tad. ozbiljno, je l moze to nesto da znaci? je l moze to da se desi zeni koja nije trudna i poslednji put je dojila pre 5 godina?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 13:50:56
|
|
|
|
daca77
|
Tatjana@, navijam za tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 13:59:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ali izadje uvek, kad god stisnem! mislim, meni su zlezde formirane, dojila sam, al prosle su godine od tad. ozbiljno, je l moze to nesto da znaci? je l moze to da se desi zeni koja nije trudna i poslednji put je dojila pre 5 godina? Ne znam, otvori temu pa pitaj. (u podfroumu Dojenje)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 14:06:22
|
|
|
|
jelena038
|
pa nije to pitanje za dojilje, njima svakako curi
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 14:07:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali je vezano za dojenje. Ne očekuj da stisnem sise!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 14:09:23
|
|
|
|
jelena038
|
i tebi bi curilo, kolostrum pocinje od sredine trudnoce, ali mene zanima vreme ocekivane menstruacije, pet godina posle poslednjeg dojenja
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 14:32:18
|
|
|
|
pepino
|
Jelo ne bi da te razocaram ili plasim,ali to sto ti nesto curi iz dojke ne bi trebalo da ima veze sa trudnocom,i ako si trudna prerano je da ista curi. Moja komsinica ima problema sa tim,isla je na pregled,nemaju pojma sta je,ultrazvuk dobar,Dr. joj rekla da su joj grudi kao kod djevojcice,a rodila je 2 djece! Mozda si trudna,ali to sa tim nema nikakve veze,bar je to moje misljenje.... Navijam da bude trudnoca,naravno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 14:42:33
|
|
|
|
Mivica
|
Možda da uradiš bris ako se to nastavi?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.5.2010 15:33:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Vucem za nosiceeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 0:49:41
|
|
|
|
tatjan@
|
Jelena ja navijam za pozitivni test, javiiiiii Inace mnoge zene koje su dojile mogu da istisnu kapljicu mleka i par godina posle, moja mama mi je rekla da je ona mogla, slucajno je to primetila. Ja ne dojim evo vec godinu dana i jos mogu da istisnem kapljicu dve.. U svakom slucaju bolne bradavice su mi mnooogo sigurniji znak :) Tasha na FF sam dobila par dana VIP usluge, pa mi oznacava sve zivo :)) ono oznacava kada sam trebala dobiti. Ipak ja cekam jos sa testovima, posto je kod mene normalno da dobijem i na 36 dana. Vidi se na onom mom pozitivnom grafu koliko sam cekala da uradim test u prvoj trudnoci, prvi je bio negativan a drugi 17-18 dpo jaaaako bleda crtica! Veoma sam zbog toga skepticna sto se testova tice.. U svakom slucaju hvala vam na ohrabrenjima :))
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Glavobolja u trudnocimara31Deveti sam mesec. Imam stravicne migrene. Ako i vas muci glavobolja, recite mi pijete li lekove u trudnoci i ostavite komentar koje, ako je odgovor potvrdan.da (
43%)
ne (
57%)
Ukupan broj glasova: 87Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!