Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 12:08:53
|
|
|
|
dejana007
|
samo jos jedno pitanje, ako se pije utragestan a pocelo je krvarenje, dal on prekida krvarenje i kad nije u pitanju trudnoce vec regularan ciklus?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:31:18
|
|
|
|
dejana007
|
Rezulata beta hcg pokazuje trudnocu od 2 nedelje!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:40:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cestitam dejana007
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:48:36
|
|
|
|
anuksunamun
|
bravoooooooooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:55:17
|
|
|
|
Nana*
|
cestitam!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:59:20
|
|
|
|
Mivica
|
Čestitam, dejana!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 14:23:12
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala ljudi, hvala
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 14:38:14
|
|
|
|
pepino
|
To je mala bas trudnoca,dobro se ista vidjelo na testu! Cestitam i nadam se da ce sve biti ok!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 15:56:45
|
|
|
|
morena
|
Kako mi je drago šta to vidim!!! Bravo! Sad, molim te, miruj!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 19:40:13
|
|
|
|
dejana007
|
Mirujem, mirujem psihofizicki :))))
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 22:17:47
|
|
|
|
Nensi*
|
Dejanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 23:00:26
|
|
|
|
tatjan@
|
Meni se pokvario komp a ovde super vesti..!!!!! Bas mi je drago Dejana, dugo si cekala i docekala..a rekoh ti ja daj Boze vec u ovom ciklusu da ti cestitam Btw i ja sam imala mala krvarenja u prva tri meseca, to normalno u pocetku dok se bebica ugnezdjava, vidim i ovde ima anketa na tu temu i skoro 50% zena su imale neko krvarenje.. Ne plasi se ti nista ali redovno dosadjuj tvom ginekologu, da dobijes lekove na vreme ako ti budu trebali. I uzivaj u feeeelingu zeno!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.8.2010 6:13:45
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala Nensi, hvala Tatjana Tatjana i si mi talicna Sto se tice dosadjivanja ginekologu, e tu si u pravu Ovo je zadnji put da postavim graf, mislim da je dosta bilo merenja- naravno do narednog puta Mada po bedi trudnoca mi ima oko 16 dana, pre ce biti da je O bila u cetvrtak ili petak, ne u subotu ali necu da cepidlacim
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.8.2010 13:29:38
|
|
|
|
tatjan@
|
E stvarno mi je drago zbog tebe Nemoj ni odgovarati ovde vise, bezi bre tamo na trudnicki forum i uzivaj dok ne krenu slatke muke trudnoce.. ja danas odoh na more, pa se mozda i ja vratim sa lepim vestima
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.8.2010 17:41:51
|
|
|
|
guppy RR
|
Zaključavam ovu temu, molim vas nastavite OVDE.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?