Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 12:08:53
|
|
|
|
dejana007
|
samo jos jedno pitanje, ako se pije utragestan a pocelo je krvarenje, dal on prekida krvarenje i kad nije u pitanju trudnoce vec regularan ciklus?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:31:18
|
|
|
|
dejana007
|
Rezulata beta hcg pokazuje trudnocu od 2 nedelje!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:40:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cestitam dejana007
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:48:36
|
|
|
|
anuksunamun
|
bravoooooooooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:55:17
|
|
|
|
Nana*
|
cestitam!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 13:59:20
|
|
|
|
Mivica
|
Čestitam, dejana!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 14:23:12
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala ljudi, hvala
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 14:38:14
|
|
|
|
pepino
|
To je mala bas trudnoca,dobro se ista vidjelo na testu! Cestitam i nadam se da ce sve biti ok!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 15:56:45
|
|
|
|
morena
|
Kako mi je drago šta to vidim!!! Bravo! Sad, molim te, miruj!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 19:40:13
|
|
|
|
dejana007
|
Mirujem, mirujem psihofizicki :))))
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 22:17:47
|
|
|
|
Nensi*
|
Dejanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 23:00:26
|
|
|
|
tatjan@
|
Meni se pokvario komp a ovde super vesti..!!!!! Bas mi je drago Dejana, dugo si cekala i docekala..a rekoh ti ja daj Boze vec u ovom ciklusu da ti cestitam Btw i ja sam imala mala krvarenja u prva tri meseca, to normalno u pocetku dok se bebica ugnezdjava, vidim i ovde ima anketa na tu temu i skoro 50% zena su imale neko krvarenje.. Ne plasi se ti nista ali redovno dosadjuj tvom ginekologu, da dobijes lekove na vreme ako ti budu trebali. I uzivaj u feeeelingu zeno!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.8.2010 6:13:45
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala Nensi, hvala Tatjana Tatjana i si mi talicna Sto se tice dosadjivanja ginekologu, e tu si u pravu Ovo je zadnji put da postavim graf, mislim da je dosta bilo merenja- naravno do narednog puta Mada po bedi trudnoca mi ima oko 16 dana, pre ce biti da je O bila u cetvrtak ili petak, ne u subotu ali necu da cepidlacim
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.8.2010 13:29:38
|
|
|
|
tatjan@
|
E stvarno mi je drago zbog tebe Nemoj ni odgovarati ovde vise, bezi bre tamo na trudnicki forum i uzivaj dok ne krenu slatke muke trudnoce.. ja danas odoh na more, pa se mozda i ja vratim sa lepim vestima
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.8.2010 17:41:51
|
|
|
|
guppy RR
|
Zaključavam ovu temu, molim vas nastavite OVDE.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.