Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.8.2010 8:59:04
|
|
|
|
ksenija81
|
Dejana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 6:42:44
|
|
|
|
dejana007
|
Ja mislim da je to to samo još ne mogu da verujem, dok dr ne potvrdi Evo slike testa
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 7:02:22
|
|
|
|
daca77
|
Draga, i ja tako mislim Sacekaj dr i da se konacno smiris...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 7:06:55
|
|
|
|
ksenija81
|
Jeeeeeee Cestitam!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 7:18:02
|
|
|
|
ksenija81
|
FF mi je pomerio O na 16dc Bila sam taj dan uvece na uz i videlo se zuto telo. Da li je to moguce?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 7:40:34
|
|
|
|
daca77
|
Draga, ff ume da pogresi...meni je vise puta...ali, mislim da ti je O bila 13dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 10:54:32
|
|
|
|
morena
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Dejana, to je to!!!!!!! Bravo, čestitam ti, nova trudnice!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 12:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao dejana, nemaš pojma kolikoooo mi je drago!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 12:39:02
|
|
|
|
Nensi*
|
AAAAAAA,Dejanaaaaaaaaaaaaaaa Dva testa ne mogu da pogrese,a i ako se tebi pricinjava crtica,nama se ne pricinjava
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 16:53:50
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala vam devojke Nisam mogla ranije da odgovorim. Hvala vam puno!!! Sutra idem do doktora pa cemo videti sta ce reci. A u ponedeljak radim betu, tad ce proci 2 nedelje nakon ovulacije Pa cemo videti
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 16:56:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ipak dva testa ne mogu da pogrese Ti si bre
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 17:00:11
|
|
|
|
dejana007
|
jesam vala jesam , izgleda
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 17:00:30
|
|
|
|
Anoniman
|
I da mole se moderatori da otvore nov deo, trenutno smo na 103-oj strani
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 17:02:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 jesam vala jesam , izgleda Lepo se vide crtice, zato se opusti, sutra kod dr i posle uzivaj , a betu mozes i odmah da radis
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 23:53:10
|
|
|
|
dejana007
|
devojke ja prokrvarila i preplasena sam. Moram sutra hitno kod dr.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.8.2010 23:54:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda ti samo fali progesterona. Drži se. Ja držim fige da sve bude ok.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 0:04:33
|
|
|
|
dejana007
|
Cela drhtim, nadam se da je to. Javljam sutra.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 2:05:56
|
|
|
|
dejana007
|
Vratila sam se sa klinike, ipak sam odjurila na ginekologiji i srecom primili me bez uputa. Na ultrazvuku je potvrdjen endometrijum od 15mm, kaze dobar ali da to nista ne znaci kad je trudnoca u pitanju jer je jos rano. Treba bar 2 nedelje da kasni.... Kad mu rekla da mi 2 testa pozitivna on je rekao da to ne mora nista da znaci Prepisao mi utrogestan i rekao mi da odmah popijem dve, pa kroz dva sata jos dve. Sad sam malo mirnija. Miljana za tebe veliki zagrljaj, na isto mislile u isto vreme jer u to vreme krenula kod doktora. nadam se da nije sve izgubljeno i da nije ne daj boze vanmatericna... laku noc svima
< Poruku je uredio dejana007 -- 20.8.2010 2:08:04 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 6:47:13
|
|
|
|
dejana007
|
Sinoć sam htela, blago receno da umrem od utrogestana. Trnjenje celog tela, malaksalost, ošamućenost u glavi, jedva videla i jedva cula. Posle pola sata dosla k sebi, ali se plašila da uzmem ponovo tablete. Moram opet do dr....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 7:51:23
|
|
|
|
daca77
|
Drzi se, draga...bice sve ok.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 9:55:26
|
|
|
|
morena
|
Drži se! I ja sam krvarila, pila progesteron, mirovala i sve je prošlo ok.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 9:58:09
|
|
|
|
Maza82
|
Dejana nadam se da će sve biti ok.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 10:07:45
|
|
|
|
Nensi*
|
Dejana,to je normalno kad popijes utrogestan,jos si ti popila 2...Meni se vrtelo u glavi od njega samo tako,kao da sam pijana,tako da ne brines
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 10:41:25
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Sinoć sam htela, blago receno da umrem od utrogestana. Trnjenje celog tela, malaksalost, ošamućenost u glavi, jedva videla i jedva cula. Posle pola sata dosla k sebi, ali se plašila da uzmem ponovo tablete. Moram opet do dr.... Dejana i meni je bilo isto tako zlo, plasila sam se da ga pijem, jednom sam pala u krevet i u sekundi zaspala, a kad sam se probudila niceg se nisam secala Posle par dana je bilo sve ok, drzi se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.8.2010 11:01:33
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala vam puno devojke, nadam se da ce i kod mene biti sve u redu. ja se sinoc plasila da zaspim, mislila sam da se nikad necu probuditi. Bila sam malopre da dam krv na nuklearnoj za beta hcg, pa cemo videti. Jutros popila progesteron i mirovala dva sati i nisam ga osetila od jutros imam samo dve kapljice braon krvi, mada osecam bolove u predelu materice, mirovacu, gledati filmove i cekati :) Hvala vam jos jednom i ne znam sta bih bez vas. ljubim vas sve.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
ime za devojcicuicika26pomozite nam da izaberemovalentina (
27%)
andrijana (
25%)
petra (
48%)
Ukupan broj glasova: 178Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!