Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 7:31:06
|
|
|
|
daca77
|
Ja i dalje cekam , a ona zeza samo tako Baz.T je nepromenjena u odnosu na juce...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 8:04:15
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco a mozda da prestanes da je cekas mozda ona ne dodje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 8:15:46
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 daco a mozda da prestanes da je cekas mozda ona ne dodje Eh, draga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 8:25:44
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco ljubim te, bice i kad nece doci, videces
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 10:28:44
|
|
|
|
jelena038
|
test negativan... sve ostalo isto... tatjana, u ovom trenutku ne postoji niko kome bih viče ličila... malo mi vere vraća taj tvoj negativni test na 15. dan pozitivnog ciklusa... mada sad smirenije čekam vešticu, neće me potresti ni najmanje... daco, biće jednom, pa vidiš kolko nas je, istih... zvezdana, imaš poruku.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:20:16
|
|
|
|
tatjan@
|
E sad nam dolazi onaj trenutak kad ja govorim, ili da mi odmah stize ili da sam trudna, pa da se selimo sa ovih simptomskih tema u trudnice ili u cekanje dve crtice. Ubi u pojam ova lutealna faza, sta kazes Jelena? Daco nece doci kad se najmanje budes nadala, tako to uvek bude.. ni ovaj ciklus jos uvek nije baz sansi :)
< Poruku je uredio tatjan@ -- 13.5.2010 12:22:06 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:25:26
|
|
|
|
jelena038
|
meni grudi splasnjavaju stavila sam ulozak...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:28:36
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Jelena, a kakva ti je danas temperatura? Nisi stavila graf?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:31:57
|
|
|
|
jelena038
|
probudila sam se ranije, pa nisam merila, jer nije isto vreme, a nisam mogla da izdrzim, piskilo mi se, pa sam ustala da radim test. posle sam se vratila da odspavam jos malo, pa da iymerim posle, ali je posle bilo skoro 10 sati, i temp. je bila povisena, ali to se vise ne pika...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:35:36
|
|
|
|
NinaMandarina
|
E bezveze sto nisi izmerila . Koji ti je dc? Znam da si nestrpljiva, mozda bi mogla da uradis betu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:37:58
|
|
|
|
zvezdica009
|
tatjan@ a gde je tvoj graf, ja sve cekam da vidim sta se desava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:44:34
|
|
|
|
jelena038
|
29.DC, nikad mi ciklus nije trajao duze, ali mi je O kasnila. 12. DPO je, ako FF ne laže, ako ne dobijem do ponedeljka, radiću betu, ali ako ne dobijem do ponedeljka, mogu komotno kod ginekologa odmah... jer bi to bio 33. dan... tatjana, daj svoj graf, da za nekog bar navijamo!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:51:12
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Bitnije je koji je dpo, a ne dc. Meni uvek dodje 14dc. Srpi se jos malo, a sutra obavezno izmeri temp
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:54:16
|
|
|
|
tatjan@
|
Evo grafa.. Hihihi al ste nestrpljive.. ode temperatura gore ali ja sam SIMPTOMLESS! Prema tome nesto se bas i ne nadam
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 12:59:17
|
|
|
|
jelena038
|
ljubomorna sam kao pas!!! kasni ti, ženooooo!!!! trk po sekiru!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 13:05:22
|
|
|
|
zvezdica009
|
superiska
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 13:09:37
|
|
|
|
tatjan@
|
Jelena ja jos uvek nisam sigurna da je ovulacija bila 17 dc, zbog toga i necu da radim test. Cekacu da prodje 36 dc, pa posle toga racunam da mi zvanicno kasni, do tada se ne nadam i tacka Ma nemoj da budes ljubomornaaaa.. da ne budem ja ljubomorna na tebe kad se za par dana pojavis sa a ja nista
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 13:11:56
|
|
|
|
jelena038
|
jedino flomasterom da je nacrtam
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 13:12:21
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Tatjana, ja mislim da je TO . Odlican ti je graf tempeartura raste iz dana u dan, to je odlican znak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 13:14:09
|
|
|
|
jelena038
|
ma, pusti je, bre, vadi nam mast, ko da gledam da se još juče popiškila na sekirče tatjana, drago mi je, kao da je moj, majke mi...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.5.2010 13:39:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Evo grafa.. Hihihi al ste nestrpljive.. ode temperatura gore ali ja sam SIMPTOMLESS! Prema tome nesto se bas i ne nadam I ja sam bila... Bićeš jedna od srećnica bez simptoma!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.5.2010 10:36:22
|
|
|
|
zvezdica009
|
tatjan@, jelena gde ste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.5.2010 10:37:46
|
|
|
|
Anoniman
|
CCCCC stvarno ih nema!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.5.2010 11:22:48
|
|
|
|
zvezdica009
|
si vidla , prave su nevaljalice !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.5.2010 13:00:14
|
|
|
|
jelena038
|
Dobila
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
CherryDa li vam se svidja ime Visnja?
da (
36%)
ne (
64%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!