Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 8:41:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Tasha a sta bi u decembru?:) Ustvari dec/januar... Pa ostala sam trudna... odlagala test (činjenica bila sam na putu), kao T mi visoka jer je u sobi u hotelu pretoplo, pa vunene čarape...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 10:34:29
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Da nisi slucajno merila malo kasnije? I jedan sat kasnije moze da digne temperaturu za 0.1. Ili ako si pila alkohol (jedna casica je dovoljna) ili samo da protreses toplomer (ako to nisi uradila uvece). Ako ti se setala oko 36.7 a sad je 36.8, to jos ne mora da znaci ovulaciju. Ili ona juce sto je bila niska, mozda si je ranije radila, ili je bilo hladnije u sobi, ili si mozda malo otvorila usta (ako to radis po spavacki kao ja ). Citav niz faktora utice na bazalnu temperaturu, ja je merim oko 2 godine, pa znam o cemu pricam, i tesko je iz prve shvatiti kad je tacno ovulacija, potrebno je pratiti barem 3-4 meseca dok udjes u stos. Takodje tesko ces tacno odrediti ovulaciju samo pomocu temperature, bare jos cervikalnu sluz prati. Jesi imala ovih dana ono kao belance? Od kad smo počeli da mutimo, nema bjelanjca, a prije uvijek koliko hoćeš. ne znam šta da mislim o T, sad je 2 dana na 36,7. Mi mutimo, pa kako god bilo. A i pila sam alkohol cijeli vikend, fešta za feštom!! Još da se i toga odreknem zbog temperature!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:05:14
|
|
|
|
tatjan@
|
Ma samo vi mutite hehe, i moj Aleksej je napravljen na dobroj podlozi od margarita i sex on the beach, ubili smo se od alkohola na letovanju, opustili se i dosli kuci sa bebcijem
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:06:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Slažem se!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:09:17
|
|
|
|
tatjan@
|
Tasha bravo za vunene carapice! Hmm hmm kod mene se mozda nesto i desava, ali sad cu da se izjadam na temi test za trudnocu
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:10:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Haaaaaaaaajdeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:13:10
|
|
|
|
zvezdica009
|
ajde tatjan@ tako sam radoznala sta se desavaaa govori
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:21:39
|
|
|
|
jelena038
|
ajde vise!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:22:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Majke mi, ona nas zeki! A ja za koji minut moram da idem, i otići ću u neznanju!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:26:45
|
|
|
|
jelena038
|
mozda skenira test
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:45:46
|
|
|
|
zvezdica009
|
tatjan@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:46:18
|
|
|
|
zvezdica009
|
kad bude moj red ja vas necu toliko drzati u neizvesnosti hihiihi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:47:34
|
|
|
|
jelena038
|
pa nije fer, da prvo javlja familiji, pa nama! ipak smo mi vise navijale!!! tatjana, a ko ti je tumacio trakice, a ko te smarao simptomima, a ko...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:55:18
|
|
|
|
tatjan@
|
Joj izvinite dosli mi gosti i mali se probudio, ponovo sve u nezgodnom trenutku, a poruka cekala samo da je posaljem..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 13:55:40
|
|
|
|
Tinana
|
jelena,mozes li molim te da pogledas u temi biohemijska trudnoca i da mi kazes sta mislis
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.5.2010 14:00:04
|
|
|
|
jelena038
|
tijana, izvoli, razgovaraj sa nasim zivcima, oni su jako ljuti. tinana, idem. plasis me...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:01:42
|
|
|
|
tixy1
|
kako smo zeznuli, uspeli da mutimo samo jednom, i to bas na dan ovulacije, koju sam i osetila i znala da je taj dan, samo nisam znala da ce biti tako brzo, jer meni je obicno oko 16-17 dana, 15-om se nisam nadala.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:06:52
|
|
|
|
jelena038
|
tixi, ako ti poraste u naredna dva dana, oznacice ti 18. dan.. osim toga, i jednom je dovoljno, vayan je kvalitet, a ne kvantitet, osim toga, sperma je, sto se cesce muti, sve slabijeg kvaliteta. ako ste nekoliko dana pre ovog PM (verujem da nisi zabelezila), onda je savrseno! Overi ti i danas, za svaki slucaj
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:11:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Neće joj pomeriti na 18dc iz dva razloga: 1. 14dc je niži od 18 dc 2. 18dc nije merila u isto vreme kao i inače, prazni su kružići. A to da ste mućkali samo jednom... SASVIM JE DOVOLJNO! I mi smo samo jednom (oko plodnih dana), onih ostalih 2 puta se ne računa jer je bilo daaaaaleeeeko od O, pa eto... guram 6ti mesec. O takvim stvarima ne razmišljaj. Ja i dalje smatram da je bolje da je jednom, nego više puta oko O, jer mislim da sperma "potroši" (nije prava reč, ali nemam bolju) ako se preteruje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:18:25
|
|
|
|
jelena038
|
pa redja je, vodenija, ima manje plivaca u sebi... a ovo za prazne kruzice nisam znala da to znace... hvala na prosvetljenju
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:34:24
|
|
|
|
coka11
|
Evo moje T do sada. Imam ovaj pad T, pa sve nesto mislim impl.pad, a da ne bude da se tripujem kao i obicno. Mada ga do sada nikad nisam imala.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Super izgleda za sada!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:41:09
|
|
|
|
coka11
|
I meni se tako cini, ali sam opustena i ne razmisljam puno.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:47:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni nemoj.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 9:49:45
|
|
|
|
jelena038
|
ja voooolllliiiiiim taj pad! jes' da mene redovno ispali, ja sam hodajuci baxuz...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?