|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
17.5.2010 8:41:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tatjan@

Tasha a sta bi u decembru?:)

Ustvari dec/januar... Pa ostala sam trudna... odlagala test (činjenica bila sam na putu), kao T mi visoka jer je u sobi u hotelu pretoplo, pa vunene čarape... user posted image

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 2176
17.5.2010 10:34:29   
morena
IZVORNA PORUKA: tatjan@

Da nisi slucajno merila malo kasnije? I jedan sat kasnije moze da digne temperaturu za 0.1. Ili ako si pila alkohol (jedna casica je dovoljna) ili samo da protreses toplomer (ako to nisi uradila uvece). Ako ti se setala oko 36.7 a sad je 36.8, to jos ne mora da znaci ovulaciju. Ili ona juce sto je bila niska, mozda si je ranije radila, ili je bilo hladnije u sobi, ili si mozda malo otvorila usta (ako to radis po spavacki kao ja user posted image ).
Citav niz faktora utice na bazalnu temperaturu, ja je merim oko 2 godine, pa znam o cemu pricam, i tesko je iz prve shvatiti kad je tacno ovulacija, potrebno je pratiti barem 3-4 meseca dok udjes u stos. Takodje tesko ces tacno odrediti ovulaciju samo pomocu temperature, bare jos cervikalnu sluz prati. Jesi imala ovih dana ono kao belance?

Od kad smo počeli da mutimo, nema bjelanjca, a prije uvijek koliko hoćeš. ne znam šta da mislim o T, sad je 2 dana na 36,7. Mi mutimo, pa kako god bilo. A i pila sam alkohol cijeli vikend, fešta za feštom!! user posted image user posted image Još da se i toga odreknem zbog temperature! user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2177
17.5.2010 13:05:14   
tatjan@
Ma samo vi mutite hehe, i moj Aleksej je napravljen na dobroj podlozi od margarita i sex on the beach, ubili smo se od alkohola na letovanju, opustili se i dosli kuci sa bebcijem user posted image user posted image user posted image user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2178
17.5.2010 13:06:48   
Anoniman
user posted image Slažem se! 

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 2179
17.5.2010 13:09:17   
tatjan@
Tasha bravo za vunene carapice! user posted image
Hmm hmm kod mene se mozda nesto i desava, ali sad cu da se izjadam na temi test za trudnocuuser posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2180
17.5.2010 13:10:35   
Anoniman
Haaaaaaaaajdeeeeeeeee

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 2181
17.5.2010 13:13:10   
zvezdica009
ajde tatjan@ tako sam radoznala user posted image   sta se desavaaa govori user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2182
17.5.2010 13:21:39   
jelena038
ajde vise!!! user posted image  

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 2183
17.5.2010 13:22:57   
Anoniman
Majke mi, ona nas zeki! A ja za koji minut moram da idem, i otići ću u neznanju! user posted image

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 2184
17.5.2010 13:26:45   
jelena038
mozda skenira test user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2185
17.5.2010 13:45:46   
zvezdica009
tatjan@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2186
17.5.2010 13:46:18   
zvezdica009
kad bude moj red ja vas necu toliko drzati u neizvesnosti hihiihi

Direktna veza do poruke: 2187
17.5.2010 13:47:34   
jelena038
pa nije fer, da prvo javlja familiji, pa nama! ipak smo mi vise navijale!!! tatjana, a ko ti je tumacio trakice, a ko te smarao simptomima, a ko... user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 2188
17.5.2010 13:55:18   
tatjan@
Joj izvinite dosli mi gosti i mali se probudio, ponovo sve u nezgodnom trenutku, a poruka cekala samo da je posaljem..

Direktna veza do poruke: 2189
17.5.2010 13:55:40   
Tinana
jelena,mozes li molim te da pogledas u temi biohemijska trudnoca i da mi kazes sta mislisuser posted image

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 2190
17.5.2010 14:00:04   
jelena038
tijana, izvoli, razgovaraj sa nasim zivcima, oni su jako ljuti.
tinana, idem. plasis me...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 2191
18.5.2010 9:01:42   
tixy1
user posted image

user posted image user posted image user posted image

kako smo zeznuli, uspeli da mutimo samo jednom, i to bas na dan ovulacije, koju sam i osetila i znala da je taj dan, samo nisam znala da ce biti tako brzo, jer meni je obicno oko 16-17 dana, 15-om se nisam nadala.

Direktna veza do poruke: 2192
18.5.2010 9:06:52   
jelena038
tixi, ako ti poraste u naredna dva dana, oznacice ti 18. dan.. osim toga, i jednom je dovoljno, vayan je kvalitet, a ne kvantitet, osim toga, sperma je, sto se cesce muti, sve slabijeg kvaliteta. ako ste nekoliko dana pre ovog PM (verujem da nisi zabelezila), onda je savrseno! Overi ti i danas, za svaki slucaj user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 2193
18.5.2010 9:11:42   
Anoniman
Neće joj pomeriti na 18dc iz dva razloga:
1. 14dc je niži od 18 dc
2. 18dc nije merila u isto vreme kao i inače, prazni su kružići.

A to da ste mućkali samo jednom... SASVIM JE DOVOLJNO! I mi smo samo jednom (oko plodnih dana), onih ostalih 2 puta se ne računa jer je bilo daaaaaleeeeko od O, pa eto... guram 6ti mesec. O takvim stvarima ne razmišljaj. Ja i dalje smatram da je bolje da je jednom, nego više puta oko O, jer mislim da sperma "potroši" (nije prava reč, ali nemam bolju) ako se preteruje.

(odgovor članu tixy1)
  Direktna veza do poruke: 2194
18.5.2010 9:18:25   
jelena038
pa redja je, vodenija, ima manje plivaca u sebi... a ovo za prazne kruzice nisam znala da to znace... hvala na prosvetljenju user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2195
18.5.2010 9:34:24   
coka11
Evo moje T do sada. Imam ovaj pad  T, pa sve nesto mislim impl.pad, a da ne bude da se tripujem kao i obicno. Mada ga do sada nikad nisam imala.
user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

Direktna veza do poruke: 2196
18.5.2010 9:37:47   
Anoniman
Super izgleda za sada! user posted image

(odgovor članu coka11)
  Direktna veza do poruke: 2197
18.5.2010 9:41:09   
coka11
I meni se tako cini, ali sam opustena i ne razmisljam puno. user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2198
18.5.2010 9:47:04   
Anoniman
Ni nemoj. user posted image

(odgovor članu coka11)
  Direktna veza do poruke: 2199
18.5.2010 9:49:45   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image ja voooolllliiiiiim taj pad! jes' da mene redovno ispali, ja sam hodajuci baxuz... user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here