Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 10:00:18
|
|
|
|
tixy1
|
hvala za sve komente, znam uglavnom sve sto ste rekle, i ja se nadam da je jednom dovoljno!!!!! ljubac!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 12:51:39
|
|
|
|
tatjan@
|
Ajd da postavim i moj blesavi graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 12:54:23
|
|
|
|
Anoniman
|
A test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 12:56:58
|
|
|
|
tatjan@
|
Test ----------------------------
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 12:57:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Videla sam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 13:37:02
|
|
|
|
jelena038
|
ja ne znam sta da mislim... strpi se jos malo, ne znam, da ti nije ovulacija bila ovoliko kasnije, gde ti je ovaj pad veliki? ili bas onog dana kad nisi merila? ili, jednostavno, test gresi? stvarno
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 13:44:31
|
|
|
|
tatjan@
|
Ja mislim da je tad kada je bio taj veliki pad.. tada mi je LH trakica bila totalno pozitivna,mnogo jaca crta od kontrolne, a i temperatura mi je u startu bila sumnjiva (u lutealnoj fazi mi uvek temperatura bude iznad 36.7, ali bas u svakom, a vidis kako je niska pre tog pada). Cekacu jos, necu vise ni raditi testove, pa ako dodje dodje, ako ne, onda vas castim ovulacijskim testovima!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 13:48:41
|
|
|
|
zvezdica009
|
tatjan@ a jel imas neki simptom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.5.2010 13:58:54
|
|
|
|
jelena038
|
e pa onda je rano za test. nisu sve nade pale u vodu, a kasnjenje ovulacije. mmmmmm, kazi joj, zvezdana!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.5.2010 9:52:03
|
|
|
|
zvezdica009
|
tatjan@ kakva je danas temperatura ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.5.2010 9:21:19
|
|
|
|
coka11
|
Moja T skakuce!! Ne znam jel to dobro ili lose?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.5.2010 10:37:17
|
|
|
|
zvezdica009
|
ma to je ekstra samo dok je iznad crte
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.5.2010 13:56:51
|
|
|
|
tatjan@
|
Evo mene, juce sam nesto bila u frci.. nista novo sem da mi je temp malo opala, valjda ce vec doci Evo grafa. Inace izbrisala sam onaj pozitivan opk sa 17 dc i odmah mi ovulaciju prebacilo na 27dc
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.5.2010 13:59:52
|
|
|
|
jelena038
|
pomerio ti ovulaciju... znala sam... ajd, cekamo jos dva dana... kakva ti je trakica bila pred ovaj prvi pad, bas pozitivna, ili?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.5.2010 18:39:08
|
|
|
|
tatjan@
|
Nije, bila je bledja od kontrolne, pisala sam tada o tome da mi nisu sasvim iste jacine. Ali tako je bilo i u prethodnom ciklusu, samo mi je tad bazalna bas skocila, pa sam znala da je bilo ovulacije. Zbog toga sam i sad u pocetku mislila da mi je ovulacija 17dc, tada je bila najjaca test crtica (ali ne jaca, ni ista kao kontrolna) i posle je bila par dana skroz bleda a kao temperatura malo skocila, pa je delovalo kao ovulacija, ne znam koliko sam jasno objasnila.. A 27 dc sam slucajno uradila lh trakicu, radila sam prvo test na trudnocu i bio je negativan i kao ajd da uradim i lh trakicu, kad ono 100% pozitivan bez sumnje! I posle bazalna pocela bas da raste..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.5.2010 22:34:52
|
|
|
|
jelena038
|
HIMNA TEME: SVE STO RASTE, HTELO BI DA RASTE! NEKA RASTE, I TREBA DA RASTE!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 9:28:41
|
|
|
|
coka11
|
I danas raste!!! Samo da ne padne!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 9:35:41
|
|
|
|
jelena038
|
HOR: ...neka raste, i treba da raste... (super ti je graf, cutim, da ne ureknem )
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 9:44:45
|
|
|
|
Mari86
|
cokaaa
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 10:11:50
|
|
|
|
coka11
|
Hvala!!! Cutim i ja!!! Jutros ustala i kao ajde da uradim test. Sela da piskim i zaboravih, ode sve!! Mada mi je bolje da cekam, da ne bude....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 10:31:55
|
|
|
|
zvezdica009
|
cekaj coko sto je sigurno sigurno je navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 10:35:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: coka11 Hvala!!! Cutim i ja!!! Jutros ustala i kao ajde da uradim test. Sela da piskim i zaboravih, ode sve!! Mada mi je bolje da cekam, da ne bude.... Coko, ja sam radila test sa trecom mokracom i bio pozitivan 13dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 10:36:58
|
|
|
|
zvezdica009
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Coko, ja sam radila test sa trecom mokracom i bio pozitivan 13dc. blago tebi ivancice daj boze i meni da se posreci tako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 10:37:01
|
|
|
|
Anoniman
|
coka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.5.2010 11:01:52
|
|
|
|
coka11
|
Meni je danas 12 dan posle O. Videcemo da li ce sutra da padne. Hvala cure!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?