Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 16:17:30
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Viki, za tvoju devojcicu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 16:22:50
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo , bravo ! Nego , kako se vi veci nosite sa idejom da niste bas uvijek no1 ?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 16:23:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Viki, divno, to je bas lepo :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 16:32:59
|
|
|
|
mila83
|
Bravo za male rr pametne glavice ! Evo i ja da se pohvalim,bar ovo sto je najsvezije.. Moj prvak M je ovog cetvrtka jedina uradila test iz engleskog jezika bez greske u prvom razredu. Bila sam na razgovoru kod uciteljice(nisam bila od oktobra) i kaze da je iz vecine predmeta ostvarila uspeh iznad ocekivanog..srpski jezik,matematika,engleski,likovno..Ona je dosla u prvi razred sa tecnim citanjem cirilice,tako da je to i bilo za ocekivati. Sada vec bez problema cita knjige i voli u biblioteku da ide. Ponosna sam sto je toliko vredna,zainteresovana,svestrana,drustvena..nije mi bitno da li je najbolja u razredu niti bilo sta forsiram.Nemam bas puno vremena za nju ,pored bate i male seke,zato sam jaaako ponosna na nju,sto je toliko samostalna.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 16:36:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Hvala... a što se tiče težnje za No1 ja se držim one izreke,,Važno je učestvovati" to pokušavam i ćeri da objasnim da se toliko ne opterećuje takmičenjem,bitno je da se spremi koliko može i da na testu popuni sve što zna,a koja će biti, bože moj neće biti smak sveta ako ne bude prva,i drugi i treći prolaze dalje na sledeći nivo takmičenja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 16:43:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Viki,mogu misliti kako joj je. Moj muz je takav, a sin je to povukao na njega. Koliko je to dobro, toliko zna biti i lose. Mila, bravo za prvačica!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 17:37:06
|
|
|
|
emicaa
|
Mila,Viki bravo za vaše pametnice
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.3.2016 22:07:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Ta zelja da se uvek bude najbolji u svemu jako steti i opterecuje ,to sam videla kod moje cerke. Nekad u zelji da sve uradi tacno propusti da odgovori na pitanja na koja zna odgovor jer nije sto posto sigurna.Da mi je da se malo opusti.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 10:35:09
|
|
|
|
Sladja 29
|
Mojom decom nema potrebe ja da se hvalim jer ih dosta hvale drugi kada vide kako su lepo vaspitani.Veoma sam ponosna na to jer bude nekih malih nestasluka ali to se veoma brzo zaboravi. A biti majka dvojici sinova pritom po naravi potpuno različita verujte nije nimalo laka stvar....Uvek bude jedan u pravu a drugi ne....
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 10:58:47
|
|
|
|
Nimfa
|
Juce smo sa E bili kod lekara jer ima problema sa povrackanjem, nije panicila i vristala kad je doktor prisao da je pogleda, jos je imala i super komunikaciju sa njim(a inace se bas plasi doktora, od doktorke ne ). Kada je pitao da li je boli stomacic odgovorila je i pokazala prsticem gde je boli. Srce moje raste i sve sam vise ponosna kako ona lepo prihvata vazne stvari i kako se tako mala nosi sa nekim situacijama
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 11:43:36
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Ja sam dobila diiivne čestitke za 8.mart i od malog i od velikog deteta. Raspilavila sam se!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 11:47:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam dobila divnu narukvicu od cerke,koju danas nosim na posao,cim je otvorila oci vikala je,mama jesi li stavila narukvicu! Kaze,napravila sam ti je rozu,jer znam da volis tu boju!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 12:44:02
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam juce od obe cerkice i sina dobila cestitiku za 8.mart a
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 12:46:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kako su divni
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 12:48:48
|
|
|
|
nikiteki
|
Da bas ti lepo ulepsaju dan
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 16:58:46
|
|
|
|
vikiveki
|
MK čestitke koje si dobila zaista su prelepe...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 18:42:44
|
|
|
|
milicicak
|
Moje dete preslo sa Duplo na obican lego, ja odusevljena sto i seme prati i ima strpljenja za malo komplikovanije konstrukcije bas sam blesava
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 19:04:06
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja sam od moje de;ice dpbila divnu ;estitku ya 8 mart.'erkica mi napravila rayglednicu sa mojim likom.Pošto imam crvenu boju kose ona me flomasterom obijila kosu u crveno.Vaspitačica j pitala "Bože Akeksandra zašro si majki obojila kosu u vrveno"?Ona hladno odgovara "ali moja majka ima crvenu boju kose"!Divan je osećaj,presrećna sam.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.3.2016 21:11:27
|
|
|
|
nikiteki
|
za cerkicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 15:29:28
|
|
|
|
emicaa
|
Moje djetence sad ide sama u wc,skine se pa na nošu,sama se obriše,obuče,prospu u šolju i pusti vodu,zove me samo ako ostavi oklon u noši da je obrišem.Mnogo sam srećna zbog nje,pametnica moja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 15:37:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bravo Emice za malu pametnicu! Neka deca u njenom uzrastu još ni pelene nisu skinula.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 15:40:03
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice pa baš,imamo rodicu i drugaricu dva mjeseca starije i nisu još ni blizu skidanja.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 15:44:26
|
|
|
|
eca89
|
Bravo, Emice baš je pametnica i moja je počela da se skida, ali ništa ne uradi, samo zeza !
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 15:58:16
|
|
|
|
Maraj
|
Divno emice
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 20:38:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divno, velika devojčica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?