Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 1:20:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja cu da sanjam mnoge glasove kod moje D ahahha...njoj je sve na J , al sve je bolja moram priznati
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 6:47:00
|
|
|
|
mali_mis
|
za Ivku i Dunju Mi smo naucili da brojimo do 5. "jedan, da, ti, cetji, pet". Sve sto ima brojeve sluzi za brojanje, daljinski, telefon, digitron, lift kad ide gore, kad nista od toga nije u blizini, onda na prste. Slova i brojevi ga bas zanimaju.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 9:02:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sto se tice brojanja... Juce mi Iva trazila praznu teglu da stavimo cokoladice najlepse zelje (one male) da napisemo brojeve na njima da bi ona mogla da broji
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 9:11:47
|
|
|
|
amdn
|
bravo mamike za decicu, ja ga i ne teram da uci pesmice i zagonetke, nego ja citam ao n vozi autic pa ponavljamo zajedno, a dopada mu se bas ona Maksicu, Maksicu st aje to dva lokvanja oko panja
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 11:16:51
|
|
|
|
milicicak
|
Mini buba i ja smo jutros isle u prodavnicu i videle mace na putu... prvo ga je izmazila pa je insistirala da mu donesemo hranu i vodu jer je ono malo i sigurno je gladno i zedno. Trcala je do kuce i nazad (ovo drugo sa sve cinijama) da mu sto pre donese. Jedva sam je ubedila da ne mozemo da ga vodimo kuci ali sam morala da obecam da cemo i sutra doci da ga nahranimo i damo mu vodu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 11:27:50
|
|
|
|
Rosita
|
D mene proganja sa knjigama Trenutno je opsednut ovim dzepnim piksi izdanjima sa zanimanjima http://vulkancic.vulkani.rs/233f2d7c-c0bf-4415-97eb-ae1724fdf80f/IMAM-DRUGARA-KOJI-JE-VATROGASAC.aspx, naucio je sve rekvizite vatrogasaca, doktora, policajaca.... Pre neki dan uzeo deo od vodenice za orahe i kaze daj da ti pogledam usi otoskopom Nekad lupi neke fraze u prodavnici, negde, verujem da deluju cudno kod malog deteta. Tipa/ ovo nisam ocekivao! Bas je ovde uzbudljivo! I slicno
< Poruku je uredio Rosita -- 24.7.2015 11:30:43 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 12:43:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Milicicak tvoja T i moja D pod ruku. Mi smo jutros vracale bebe laste u gnezdo. Ispale su. A o malim macama da ne govorim. Imamo tri bebe mace. Mi smo opasno zatajili sa knjigama i stvarima koje u kuci obicno radimo od kako je lepo vreme. Plus moja je vrlo vrlo specificna sto se tice svega. Bas je drugacija od "normalne" dece . Mislim gledam bratance i drugu decu i nju vecina stvari koje zanimaju drugu decu ne zanimaju preterano a opet neke druge stvari da. Sta ja znam posebna je. Al tako ponekad imam osecaj kao da "zaostaje" za drugom decom jer je ne zanimaju neke klasicne stvari koje zanimaju drugu decu. i to njeno pevanje i smisljanje pesmica, moj mali Filip visnjic.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 13:08:30
|
|
|
|
veselicaa
|
za Ivku i Dunju mali mis i rosita za vase pametne sinove,bas lepo sto dete voli knjige i ove moje ih obozavaju imaju pravu malu biblioteku. milicicak bravo za cerkicu bas lepo da toliko voli i ima sazaljenje prema zivotinjama
< Poruku je uredio veselica -- 24.7.2015 13:13:43 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 14:03:45
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Milicicak tvoja T i moja D pod ruku. Mi smo jutros vracale bebe laste u gnezdo. Ispale su. A o malim macama da ne govorim. Imamo tri bebe mace. MiLj, da se ona pita mi bi imali citav zoo vrt u stanu :) bravo za male citaoce ja trazim da kupim Gospodara prstenova prilagodjenog maloj deci, opasno mi se dete zagrejalo za tu tematiku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 14:08:45
|
|
|
|
Rosita
|
Ozbiljna citateljka mini buba, nema sta Mm jedva ceka da D malo poraste pa da mu kupi neke ilustrovane, prilagodjene istorijske, mm to bas voli.
< Poruku je uredio Rosita -- 24.7.2015 14:09:44 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 14:10:09
|
|
|
|
amdn
|
Milicicak bravo za spasioce a Ljisho i vi ste pravi heroji, moji roditelji su imali gnezdo sa Sojkama, al malu ili tatu nesto pojelo, pa druga odletela da trazi i oba ptica ispala iz gnezda, mama se potresla jer nije mogla da pomogne. Rosita bravo za deckonju, knjige su zakon, mi vec imamo pozamasnu Jurijevu biblioteku a te male knjigice kod nas kostaju 55 i ove vece 99 ako imas njihovu karticu imas i popust, mi ih imamo bas dosta, evo sad je najnovija Moje telo, al jos je mali da shvati neke stvari
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 14:13:52
|
|
|
|
Rosita
|
Da, da, imam karticu i popust, bas sam pre neki dan gledala i te od 99, videla sam i moje telo, al ovaj moj ima 2 g i 4 m, premali je, mada uzeli smo- on trazio - od tih za 99 automobili, ali preteska je, sve godine, delovi... mada voli da lista i samo imenujemo automobile. Najvise mu se svidja folsvagenova mini buba, pazi sad to milicicak
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 14:16:23
|
|
|
|
milicicak
|
Ne pitaj, odusevila se filmom, nema na koga ajd kad sam vec krenula da se hvalim :) s vremena na vreme, mini buba nama prica pricu za laku noc, Pinokija najcesce... i duzina price zavisi od toga koliko joj se spava... ako je pospana zavrsi je za 5 min: pocne od pocetka ali kad Pinokio krene u skolu i maca Figaro krene sa njimpa rezi na hromo Lisca i slepog Macka pa Pinokio bude dobar djak i slusa ucitelja pa postane pravi decak. Ako joj se ne spava tu su sve Pinokiove avanture + obavezno nei dodatak (gusari, kuca na ulici koju je spasio, ili nesto slicno) Hihi, Rosi, ja necu da se bunim, samo pazi da te Ljisa ne cuje
< Poruku je uredio milicicak -- 24.7.2015 14:18:18 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.8.2015 19:52:05
|
|
|
|
Mariya
|
U Utorak je L ušla sama u prodavnicu, uzela korpu, izvadila sladoled iz zamrzivača, otišla do kas i platila ga (Ja sam stajala na vratima, tako da me ne vidi ) Posle toga smo otišle do apoteke, isto je ušla sama i kupila bombone, a uveče je otišla u komšiluk sama po mleko Tako sam ponosna na nju, moja velika devojčica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2015 11:08:08
|
|
|
|
LP mama
|
Da pohvalim mog Luku, juče je spasio vrapče koje je ispalo iz gnezda pod našim krovom. Pošto je bez perja i slepo prebacio ga je na neku staru krpu, a onda ga je pokrio vunenom zepom, čuvao ga je od mačaka i našeg Skipija, dok se tata nije vratio sa posla, a onda su ga popeli nazad u gnezdo. Uglavnom, mališa je preživeo, a ja sam taaaaaakooo ponosna
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.8.2015 20:17:25
|
|
|
|
Mariya
|
Nikako da se pohvalim, prosle nedelje smo bili na kupanju i L je preplivala 4 puta bazem tamo i nazad!!! U 5 kad smo stigli se jos plasila cim je primetila da voda postaje duboka, pa sam joj pokazala kako da pliva (sa slaufom, naravno), vezbala je, pracakala se i u 6 preplivala bazen 2x samnom i jos 2x sa tatom
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.8.2015 7:29:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo mene opet ovde. Uctivost mog deteta se nastavlja skoro svaka recenica joj pocinje "mama mojim te..." pa onda da joj dam nesto dodam dodjem ili sta vec. bili smo na moru i cura je sama sa misicima plivala i to uvek bezala od nas. I prosle godine na moru se bas lepo snalazila i ove. Cak nije polako ni ulazila u vodu nego kao u Baywatch ulece vice "tri pet sad keni keni keni" i tako trci u vodu. Blenta Jako mi je dobrica.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.8.2015 9:18:49
|
|
|
|
mama krava
|
Pa gde si Ljišooooooo!!! za našu drugaricu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.9.2015 19:37:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Danas moja S pobedila u muzickim stolicama u vrticu i ceo dan se samo hvali.Pa rekoh da je pohvalim i ovde
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.10.2015 20:50:16
|
|
|
|
ishler
|
Moja starija cerka sa 4g i 2m,zna 15 slova i dosta reci da napise,sama je naucila na svoju inicijativu. Kaze hoce da nauci da cita knjige
< Poruku je uredio ishler -- 1.10.2015 20:51:25 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.10.2015 22:47:19
|
|
|
|
World
|
Otvaram ovu stranicu i moje dijete ugleda ovaj avatar mame krave i pita je li ovo mama krava Prije nego sto se izbezumim, recite mi ima li neki crtani ovakav u kojem se ovo stvarno zove mama krava? Ishler, ja sam sa 5 godina citala sve, tako da je moguce da nauci.. i ne hvalim se, samo kazem
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.10.2015 21:52:15
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne volim baš da pipem u ovoj temi, ali moram danas Moja ćera (7g) čitav život ima problema sa zubima i cirkularnim karijesom. Prvi zub je porpavila sa 3,5 god, a onda su krenule popravke, zubne gangrene, otvoreni zubi....Muke. Već nekoliko dana joj je iznad tog jednog otvrenog zuba bila ogromna fistula koja se nije mogla drenirati. Danas je otišla i izvadila četvorku i peticu (bukvalno samo korjen je bio, nije mi jasno za šta je zubar uhvatio taj zub i koliko je kopao po vilici) ODJEDNOM! Dao joj je anesteziju i nije plakala nikako. Ja sam toliko ponosna na nju da vam ne mogu opisat. Srce moje veliko! Žao mi je što se muči toliko, bez obzira na svu njegu koju radi a oni i dalje imaju loš kvalitet. Sve se nadam da će joj stalni zubi biti bar malo bolji....
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.10.2015 9:12:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajoj Chupo pa cerkica bas ima problema sa zubicima,zlato malo I moj suprug,kaze svekrva,je imao uzasne zube kao mali tj,te prve mlecne,a sada su mu zubi odlicni.Tako da se nadam da ce i kod vas tako da bude. Moja A osvojila trece mesto u subotu na krosu.Dobila medalju i sva je presrecna i vazna.Iskreno nisam ocekivala pa sam i ja veoma srecna zbog nje,drago mi je kada pobedi u necemu sto bas i nije njena jaca strana.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2015 19:50:42
|
|
|
|
Mariya
|
Veselice Moja H zna dase popne i spusti niz tobogan a ima 1 godinu!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2015 20:50:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Mariya bravo za vas Moja S se dosta dugo plasila tobogana,mada kada je bila u uzrastu kao tvoja cerkica i ona je volela da se spusta. Moja A dosad sve petice,pre neki dan na pismenom iz engleskog jedina dobila peticu. S pohvalila vaspitacica da najlepse crta i da je dobar drug.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?