|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
23.10.2015 22:33:50   
choopa choops
Veselice,nadam se, mada nisam baš nešto sigurna, s obzirom da i dalje škrguće zubima i šteti zubnu gleđ user posted image

Bravo za sprinterku user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1201
7.11.2015 19:11:41   
Zemunka85
Prvi potpis moje cerkeuser posted image

[img]http://www.dodaj.rs/f/K/SK/33akTu4U/20151107190337.jpg[/img

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1202
7.11.2015 23:11:08   
dijana1*
Zemunka nema slike, nisi lepo kopirala kod.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1203
8.11.2015 10:56:59   
Zemunka85
Sad vidim, a moram da ponovim, jer sam bas ponosna.
Poodavno su krenuli da rade brojeve i slova u vrticu i bas je nije zanimalo, pa je ni ja nisam forsirala, ni malo.
Medjutim, pre noci se zaiteresovala i sada po ceo dan vezba user posted image .
Skoro sve zna da prepozna i dosta i da napise. Lepo i boji, ne prelazi liniju, pohvalilii su je meni, a ja cu vama :D.

PS. Zato je za slagalicu a n t i t a l e n a t

http://www.dodaj.rs/?/K/SK/33akTu4U/20151107190337.jpg

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1204
8.11.2015 23:11:34   
Kata90
Sta treba da pise?bravo za maleckuuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 1205
8.11.2015 23:18:24   
Zemunka85
Aahahahahhaa kako staaaaaaaaaa user posted image pa potpisala se Lara user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1206
8.11.2015 23:21:53   
Kata90
Wao,izgleda da ja,neznam da čitamuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 1207
8.11.2015 23:36:29   
MAMAMAJ
Bravo, Laraaa... user posted image
Najslađe R koje sam u svom životu videla. user posted image
Ova moja piše 'tata', da napiše mama moram da je ubeđujem, heheh i još nekoliko slova, ali ne vezuje ih. Polako. user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1208
23.1.2016 14:19:55   
Rosita
Bravo za Laru user posted image D je dosta nevest sa olovkom, a i ne drzi ga mesto za to uopste. Ali zato citanje i recnik, to je i dalje broj jedan. Uclanili smo se u bibolioteku i zaista je korisno... ne bih mogla da mu priustim toliko lepih knjiga kupovinom. On odavno zna cirilicna slova. Nista ga ne forsiram, kad pita sta ovde pise procitam. Od nedavno , ume slovo po slovo da iscita rec, uglavnom ne zna sta je procitao, ali ako ja jos jednom ponovim shvati. Eto, tu je odlican, s obzirom da jos nema tri godine.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1209
23.1.2016 14:29:10   
Ana RR
Rosita svaka čast user posted image to je sjajno!

Marko zna po neko slovo ali samo latinično, malopre lista neku knjigu i govori eks, eks.. ja pogledam a on pokazuje na ćirilično H user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1210
23.1.2016 14:37:39   
Rosita
Anči, jeste, al to je najviše zbog puno iskustva tog tipa i to ga zanima. Sa latinicom se nije mnogo susretao. Kažem, to mu je najjača strana. Ali, sa olovkom nije u ljubavi uopšte. Juče mm rekla vspitačica da je rekao deci ajde ostavite te olovke, vreme je da krenemo u dežurnu sobu user posted image . Moram da pitam, ali on kaže da je vozio kola dok su oni crtali, što mi se ne sviđa. Kad mu daš flomastere, on bi radije gradio nešto, a da ponovi recimo crtanje krstića- što je razvojno prosečno za uzrast- nije baš vičan. Ali da opiše kako se to crta jeste. Takav je on za sad. Pre neki dan u čekaonici kod dr objašnjava kako se inhalira. Kaže staviš fiziološki, pulmikort i uključiš inhalaciju, eto tako, U TOM SMISLU user posted image .

< Poruku je uredio Rosita -- 23.1.2016 14:39:38 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1211
23.1.2016 14:55:49   
Ana RR
Hahaha, sjajan je user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1212
23.1.2016 16:25:02   
popkica bebic
Ja moram da pohvalim i da se pohvalim mojim dvogodisnjakom! Trazio je da idemo u crkvu, sto je za njega hvala Bogu prirodno kad je tata svestenik, i tamo se tako slatko krstio: U ime Oca,Sina i Svetoga Duha... Svi koji su bili prisutni istopili su se. Bas je sladak kad to radi i govori!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1213
23.1.2016 23:10:53   
NadaR
Da se i mi pohvalimo user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1214
24.1.2016 11:01:34   
Ana RR
Nado user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1215
24.1.2016 11:05:26   
sneza24
Nado svaka čast! user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1216
24.1.2016 11:20:01   
Trcosava
user posted image Miloše!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1217
24.1.2016 13:09:37   
NadaR
jaooo user posted image

Uciteljica nam je za drugo polugodiste najavila jos zesci tempo pa neka nam je Bog na pomoci . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1218
24.1.2016 13:57:08   
Zemunka85
Bravo user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1219
24.1.2016 14:15:07   
Rosita
user posted image za petice

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1220
24.1.2016 22:17:46   
Didy
Moram da pohvalim svoju decu jer su ove zime na Zlatiboru naučila da skijaju.user posted image Prošle zime smo se zanosili da ćemo ih mm i ja naučiti, ali smo ove shvatili da ne vredi i uplatili im časove kod instruktorke. Trećeg časa su se već spuštali na stazi. Kaže instruktorka (za Sofiju) da nikad nije imala mlađe dete da je tako brzo naučilo da skija. Posle smo joj u razgovoru rekli da znaju oboje da kližu na ledu, pa je rekla - Pa to je pola posla. user posted image Sledeće godine svi četvoro skije i na neke ozbiljnije staze. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1221
24.1.2016 23:02:05   
Zemunka85
Mi idem za koji na na Zlatibor. Isto planiram L da upisem tamo u skolicu skijanja. Reci mi molim te koja je donja granica dece, koja je cena i koliko to treje?
Hvala

Inace bravo a tvoje klinceuser posted image , ja iskreno sumnjam u L. Bili smo jednom na klizanju samo ...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1222
25.1.2016 10:22:09   
Didy

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Mi idem za koji na na Zlatibor. Isto planiram L da upisem tamo u skolicu skijanja. Reci mi molim te koja je donja granica dece, koja je cena i koliko to treje?
Hvala

Inace bravo a tvoje klinceuser posted image , ja iskreno sumnjam u L. Bili smo jednom na klizanju samo ...

Donja granica je 4-5 godina, ali kaze instruktorka da sve zavisi i od karaktera deteta. Traje dok ne nauce. user posted image Moji su naucili za 3 casa (cas traje sat vremena), drugog casa su vec bili na stazi instruktorka kaze da se to inace radi na 3. casu, ali da su oni brzo savladali prethodno. Cas je hiljadu dinara po osobi, tj. detetu. Pokusajte, nemate sta da izgubite. Nasi su bas bili srecni i jako im se dopalo.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 1223
26.1.2016 11:43:25   
Sanjalicaaa
G. naucio da kaze "hvala" kad mu neko nesto da. Presladak je kad kaze "hvaaava" i gledate pravo u oci, ceka da ga pohvalis user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1224
4.3.2016 16:15:25   
vikiveki
Da se ovde malo pohvalim sa ćerkom.Bila je prva na školskom takmičenju iz srpskog i biologije za 5. razred, sada u subotu je opštinsko takmičenje iz biologije,a za nedelju dve i opštinsko iz srpskog...ja mislim da će i tu ostvariti dobar rezultat mada se njoj ne takmiči tj. voli da uvek bude najbolja a nije baš sigurna da li će biti,zato ne voli takmičenja,kako ona kažeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here