Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 20:47:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
Emice pa to je divno ...... Što rece Sanjalica ima djece njenog uzrasta koja još pelene nose, a ona kao velika cura sve to sama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 20:51:25
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam,baš sam ponosna na nju
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 0:26:01
|
|
|
|
vikiveki
|
emice ,to je prava devojčica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 8:19:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja Tacka naucila da vozi biciklo bez pomocnih tockica iz dva pokusaja
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 8:44:21
|
|
|
|
pipi_coco
|
Anck, bravo za nju, pa to je super
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 10:30:54
|
|
|
|
emicaa
|
Anck bravooo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 11:02:37
|
|
|
|
milicicak
|
Wow, emice, bravo za samostalnu devojku Anck za Tacku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 14:13:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice u cemu je caka ? Moja pocela da hvata psovke , kad nesto ispusti itd samu sebe opsuje tipa ebo sunce ponosna sam
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 14:24:14
|
|
|
|
mama krava
|
Bravo za drugare! A ja moram da se pohvalim da je naša čupka Nada bila danas na TV u Kefalici!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:00:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
MK, u koliko sati?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:03:42
|
|
|
|
emicaa
|
Elena ojma nemam ako mi vjeruješ,ja mislim da sam imala sreće što se tiče psovanja i tu smo napredni,zna na dva jezika ali opominjem je stalno pa rijetko kad opsuje
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:52:37
|
|
|
|
mama krava
|
Ivana pa bila je jutros u pola 8, pa u 12, 15 i trebalo bi večeras oko 19:20.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:57:07
|
|
|
|
eca89
|
MK, upravo sam na prvoj i čekam!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:59:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onda cekam tu u 19:20 h!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 19:03:44
|
|
|
|
mama krava
|
E, pa nije na Prvoj, nego na Mini Ultra i upravo se završila.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 19:17:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bre! Nema veze, bice na YouTube sigurno :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 22:11:50
|
|
|
|
nikiteki
|
E nisam gledala ko sto kaze ivana bice na YouTube pa cemo pogledati lepoticu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 12:10:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo je Nada sada na TV
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 12:27:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gledam kad se vratim posto imam tu opciju da vratim unazad. Da pohvalim moju Sofi da je vec tri nedelje bez nocne pelene i svako jutro su joj suve gacice. Pijemo uredno iz case sami. To je odavno, ali nisam rekla.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 14:50:54
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice bravo i za tvoju pametnucu,sad malo odmorite od pelena pa možete još jedno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 15:40:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za Sofi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 16:06:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
za Sofiju. Moj G se vec neko vreme budi nocu i trazi da piski. Ja ga nisam budila nocu i on bi se s vremena na vreme, doduse bas retko, upiskio. Sad je poceo da se budi i da me zove. Nocas je i kakio. Bas sam se iznenadila I mi vec dugo pijemo iz case. Flasicu smo skroz izbacili, ni u vrtic ne saljem, jer tete tamo kad imaju flasicu daju im iz nje. Ovako moraju iz case, sto je pomeni skroz ok, veliki su vec.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 22.3.2016 16:09:35 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.4.2016 7:50:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Moj sin se juce prvi put sam popeo na tobogan i spustio Do sad je bilo samo penjanje uz stepenice i silazenje sa istih.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.4.2016 7:54:11
|
|
|
|
emicaa
|
Mišu koji gospodin bravo za njega
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.4.2016 7:54:39
|
|
|
|
eca89
|
Bravo za A.mali mišu, a moja A.se ne penje stepenicama, ona hoće da se popne u suprotnom smjeru, onako uz tobogan, strašno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?