|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
11.7.2015 18:31:37   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: ishler

Malo i ja da se pohvalim mojom decom starija je pre nekoliko dana napisala baba samoiniciativno,za par dana ce napuniti 4 god,ponosna sam jer je sve sama napisala a nikada nisam pokusavala da je naucim sliva,a mladja koja ce za koji dan 10m napuniti pocela je da se pusta da hoda.user posted image

Bravo za male pametnice user posted image Jos bolje sto je nisi ucila,sada kada je sama pokazala interesovanje naucice ona i mnogo vise.I meni je bezveze kada neko rano uci decu da pisu,hodaju,jedu user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1151
11.7.2015 18:34:23   
vikiveki
Da,kada se kod dece javi interesovanje za nešto onda to oni i brže savladaju,mi smo tu samo kao pomoć ukoliko im pomoć zatrebauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1152
11.7.2015 18:45:16   
aleksandrici
Naravno,ne treba nista na silu,pa ima vremena.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1153
11.7.2015 21:41:07   
mila83

IZVORNA PORUKA: veselica

Bravo za male pametnice user posted image Jos bolje sto je nisi ucila,sada kada je sama pokazala interesovanje naucice ona i mnogo vise.I meni je bezveze kada neko rano uci decu da pisu,hodaju,jedu user posted image

Sve ima svoje vreme,tacno tako ! Samo treba pratiti interesovanja i talente svoje dece i blagovremeno usmeravati ih mastovito i bez pritiska kroz igru...user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 1154
21.7.2015 22:14:31   
Kata90
Danas mi je rekao Ogi MAMA,nizam mogla da verujem pa je ceo dan samo govoriouser posted image ipak je to njemu prva recenica u svom recniku.....ljubi ga majka,istopila sam se....mada nekih mesec dana sam mu svaki dan govorila eto dok nije zapamtio.....user posted image
Sad je na redu tatauser posted image

< Poruku je uredio Kata90 -- 21.7.2015 22:16:03 >

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1155
21.7.2015 22:34:58   
vikiveki
user posted image Kato,mogu da zamislim koliko si ponosna za prvu izgovorenu rečuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1156
21.7.2015 22:40:31   
Kata90
Pa jesam,bas mi je dragouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1157
21.7.2015 22:51:59   
mila83
Divno Kato,uzivaj !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1158
21.7.2015 23:00:16   
veselicaa
Kato bravo za malisu user posted image Prva rec pa mama,sigurno ti je bas drago user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1159
22.7.2015 9:35:10   
jovana jojo
Ja nisam odavno bila,a imam toliko toga sa čime bih mogla da se pohvalim,ali najvažnija stvar da mi sinčić prohodao sa 13 meseci

Direktna veza do poruke: 1160
22.7.2015 12:19:58   
veselicaa
Jovana bravo za sincicauser posted image

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 1161
22.7.2015 13:17:45   
jovana jojo
Hvala Veselice,polako pa ćemo još malo i da progovorimo...za sada samo izgovara slogove

Direktna veza do poruke: 1162
22.7.2015 14:45:57   
vikiveki
user posted image jovana jojo,samo polako, sada sve po redu veštine da savladauser posted image

Direktna veza do poruke: 1163
22.7.2015 15:31:29   
jovana jojo
Inače,učimo se polako i samostalno da jedemouser posted image bude uvek umrljan ali mora tako dok ne nauči.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1164
22.7.2015 15:50:12   
vikiveki
Da,kada uče da jedu uvek budu umrljani idi na odgovarajuću temu imaš tamo iskustva drugih mama.

Direktna veza do poruke: 1165
22.7.2015 16:02:59   
jovana jojo
Hvala Vikiveki...ovde je ipak tema ,da se hvalimo, a ne da se žalimouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1166
23.7.2015 22:08:18   
amdn
Bravo Jovana uskoro ce i samostalno hranjenje user posted image
a mi danas citali moj bukvar iz 80-te i pita mm sina sta je to ljubav a on odgovara JA sam ljubav user posted image
i kaze da je drugarstvo veliko kao sunce,
naucio je par zagonetki pa samo ide po kuci i pita, a super je sto i sam dodje do nekog logickog odgovorauser posted image

Direktna veza do poruke: 1167
23.7.2015 22:11:44   
vikiveki
user posted image amdn,to je baš lepo i treba da se ponosiš malom pametnom glavom

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1168
23.7.2015 22:28:14   
jovana jojo
user posted image za pametnog dečaka

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1169
23.7.2015 22:32:37   
amdn
i ja sam srecna mada nekad uopste ne slusa nista, ucili neku pesmicu a on ne ne ume ni da ponovi rec zamnom, to je samo sto je odsutan i hoce da vozi autice user posted image

Direktna veza do poruke: 1170
23.7.2015 22:37:29   
veselicaa
amdn user posted image za malog pametnjakovica ali veliko user posted image i za tebe sto imas tako star bukvar user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1171
23.7.2015 22:37:44   
vikiveki
user posted image amdn pusti ga,trenutno su mu autići centar sveta,biće vremena za učenje,neka uživa sada u igri,barem sam ja tako svoje podizala

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1172
23.7.2015 23:15:07   
jovana jojo
neka se igra, to mu je sada jedini i glavni posao,brzo će doći vreme kada će morati da uči

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1173
24.7.2015 1:09:00   
Misha i Ljisha
jao hajde da i ja dodjem u ovu temu user posted image nisam davno i uvek sam se nesto hvalila na racun motorike i kojecega a danas cu da se pohvalim i da vam kazem da je moje dete kao iz puske reklo "nema na čemu" kad sam joj rekla "hvala" user posted image jako mi je nesto uctiva garant ce biti nemoguca u pubertetu. Sva mi je fina, hvava, djenja, ijoji (izvoli) i td

Amdn nemam reci za derana svaka mu cast za zagonetke user posted image

Direktna veza do poruke: 1174
24.7.2015 1:15:32   
Ivanka 75
Ivka je juce ujutru prvi put čisto rekla glas Š!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here