|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
25.6.2015 18:13:37   
veselicaa
Emice kako deca sve pamte,vidis kako je zapamtila user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1126
25.6.2015 18:16:24   
amdn
Emice srce je maleno, sve oni gledaju i slusaju, ja kad sa nekim pricam nesto bitno ovaj nas se odmah ubaci.
Klinci ko sundjer, samo da ne vide lose od roditelja user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1127
25.6.2015 18:22:39   
emicaa
Nekako sam baš bila ponosna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1128
25.6.2015 20:12:13   
QueenJ
I treba! user posted image Srce pametno.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1129
25.6.2015 22:55:24   
amdn

IZVORNA PORUKA: QueenJ

I treba! user posted image Srce pametno.

bas tako user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1130
10.7.2015 14:43:42   
vonavoj
Vec treci dan stavljam J na nosu i svaki put kaki!user posted image
Znam da je mala i da nema pojma,ali neka uci da sedi,shvatice da joj je tu lakse da kaki!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1131
10.7.2015 14:50:35   
vikiveki
user posted image vonavoj,samo tako nastavi,ništa ne smeta što sedi na noši,a mnogo može da se postigneuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1132
10.7.2015 18:14:26   
veselicaa
Von pa bravo za bebicu,sad sam pogledala tiker i nisam mogla da verujem,pa vi imate samo osam meseci!Svaka cast user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1133
10.7.2015 21:24:20   
vonavoj
Da,da..malauser posted image

Direktna veza do poruke: 1134
10.7.2015 21:27:16   
vikiveki
Ma čim nauči da sedi može i na nošuuser posted image i ja sam moje rano stavljala na nošu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1135
10.7.2015 22:25:55   
mati
user posted image user posted image Za veliku malu decu...
Mita se raspricao, i to bas prica, lepo. Obuo patike pre neki dan, sam, ja ga pitam gde ce a on "vutic batu setamo", tacno u vreme kad uzimamo batu iz vrtica. Stigo do vrata pa kaze " nema kluc, tavi kluc vlata". Imamo jednog druga Nikolu i bas ga pravilno zove.
A bila sam se zabrinula sto ne prica, Matija je vec sa petnes meseci lepo objasnjavao kad ga uzimam iz vrtica, rec po rec ali objasni. A ovaj mali nista... I evo napokon se razvezao, sad ne staje.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1136
10.7.2015 22:30:28   
veselicaa
Bravo za pricalicu malu user posted image Deverov sin u oktobru napunio godinu dana i evo tek sad poceo da prica i to samo reci-kola.mama,tata bas slabo.Ove moje u njegovom uzrastu male recenice sklapale.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1137
10.7.2015 22:34:07   
amdn
Von , Mati bravo za drugare bas lepo rastu, seceri mali , ma sve se oni nauce neko malo ranijeneko kasnije,
Mati kod nas u vrticu, a Juri ima 4. god neka decica jos ne znaju da pricaju lepo, sve oni nauce pa posle ne zatvaraju usta,
al znas sa starijim decakom.
samo da vam ispricam mi danas setali pa on trazi lubenicu a ja pitam jel oces da kupimo dinju a on kaze nesto slabije volim dinju, nekako mi smrdi na kiseli kupususer posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1138
10.7.2015 22:36:03   
vikiveki
amdn,vidiš da čovek zna šta voli a šta neuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1139
10.7.2015 22:36:55   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: mati

user posted image user posted image Za veliku malu decu...
Mita se raspricao, i to bas prica, lepo. Obuo patike pre neki dan, sam, ja ga pitam gde ce a on "vutic batu setamo", tacno u vreme kad uzimamo batu iz vrtica. Stigo do vrata pa kaze " nema kluc, tavi kluc vlata". Imamo jednog druga Nikolu i bas ga pravilno zove.
A bila sam se zabrinula sto ne prica, Matija je vec sa petnes meseci lepo objasnjavao kad ga uzimam iz vrtica, rec po rec ali objasni. A ovaj mali nista... I evo napokon se razvezao, sad ne staje.user posted image

Bravo mati za velikog pričalicuuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1140
10.7.2015 23:03:33   
amdn
ma smesan je ne znam od kog je cuo da nesto smrdi na kiseli kupususer posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1141
10.7.2015 23:08:06   
vikiveki
amdn,deca su čudo,tako i moj sin od 3 g. pre neki dan,već sam pisala o tome,video kako taja plače dok razgovara sa mnom,pa odma napao mene kako ja "cepam taji srce" što ga ne volim i on zato plače,ja ostala bez teksta.
A mm plakao zbog nekog prijatelja koji je jako bolestan,na samrti i o tome razgovarali

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1142
10.7.2015 23:15:06   
amdn
Joj Viki kako deca sve dozivljavaju sta se nama desava, ja nisam danima na RR, izlozba pa sad rodjendan, pa u nedelju igraonica,
sve svratim ovde da vidim sta radite na min, ne stignem da procitam i pratim sta svee pisete, al nadam se od sledece nedelje da cu biti sa vama cesce
bas zalosno za prijatelje.

a deca svasta znaju i vide, reko je danas mojoj sveki da vise voli drugu babu,tj moju mamu a nju manje, haos

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1143
10.7.2015 23:18:50   
vikiveki
user posted image da deca su surovo iskrena...rekao čovek šta misli a šta će on što je tako.
Nama odraslima bude tada neprijatno...i ja sam se nebrojeno puta našla u takvoj situaciji,kada moja deca kažu ono što misle a nije baš prijatnouser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1144
10.7.2015 23:21:38   
Buba Mira
Bravo za sve pričalice, kakatore i ostale user posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1145
11.7.2015 8:49:01   
mila83
Evo i ja da se pohvalim:
Juce sam setala s aklincima,pricali smo o ekologiji,kako ljudi zagadjuju prirodu,ispitivala ih o tome sta znaju itd. Kaze meni Milica da je kada je isla u skolicu(a zadnjih mesec i po dana ide sama,zivimo blizu) rekla nekoj starijpj deci kako nije lepo da lome granu na nekom drvetu,a oni su joj odbrusili da je jos mala i sta je briga..
Kaze htela je da pomogne prirodi.Drago mi je ,to je za svaku pohvalu,ali sam joj isto tako rekla da ne sme nepoznatoj deci to govoriti.da su mogli da je povrede ruznim recima,ili ne daj Boze istuku..nazalost, i to moram da je ucim,takva su vremena..

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 1146
11.7.2015 10:30:10   
ishler
Malo i ja da se pohvalim mojom decom starija je pre nekoliko dana napisala baba samoiniciativno,za par dana ce napuniti 4 god,ponosna sam jer je sve sama napisala a nikada nisam pokusavala da je naucim sliva,a mladja koja ce za koji dan 10m napuniti pocela je da se pusta da hoda.user posted image

Direktna veza do poruke: 1147
11.7.2015 10:40:26   
vikiveki
user posted image ishler svaka vama čast..moj će u septembru 4 god ali još samo zna a da napiše

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1148
11.7.2015 10:42:19   
mila83
Bravo ! za mamine pametnice male ! Joj i moja T silazi sama sa kreveta vec neko vreme,ima 9,5.pocela je sama i da ustaje u stojeci stav,pa tresne kada ne vidim na vreme.
Napravi dva tri koraka uz krevet i sedne. Uvek se radujem prvim koracima,a posle,ne mozes od njih ni da mrdnes user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1149
11.7.2015 13:31:11   
ishler
Veki,ja muslim da su mali za to,ja uopste nisam u fazonu da ucim nesto dete na silu,posto je starija mnogo nemirna i nema mira,stvarno mi je cudno kako je sama sela i naucila,potpuno sam zbunjena jer je odjednom pocela da se interesuje za slova i za pisanje.
A za prohodavanje ne mogu ni da pricam mala jw potpuni zvrk i nije obazriva uopste radi sve sto ne treba,samo dira struju,fioke svuda se vere pusta se da hoda iako je nesigurna ali sta da radimo,procice i to brzouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here