|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
13.5.2015 19:28:49   
amdn
Nas decak je danas baki rekao da nece da mu kupi neki vozic zato sto je skup i zato sto onda ona mora da da mnogo parica.
Mali stedljivko, video je od nas kako komentarisemo sta je skupo, sta na akciji. Tako mali a vec nekako kao veliki razmisljaju.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1101
13.5.2015 23:21:15   
Misha i Ljisha
amdn svaka mu cast. Dobrica mala. user posted image

Ja ne znam da li sam se vec hvalila ali ja imam veoma kulturno deteuser posted image . Uredno kaze izvini, izvoli, hvala, dovidjenja i td. A iskreno jos ne zbori mnogo heheh...

Inace danas je bila u pokusaju vrteja hula hop valjala sam se od smeha i snimala sam je kamerom to vam ne mogu ni objasniti. Nego mene zacudio komentar moje mame koja je pohvalila moje dete (obicno hvali bratovu decu) kako je moja D vesta, gipka, spretnija od ove dvojice decaka i td. Eto sta je salasarsko deteuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1102
14.5.2015 9:35:00   
mama krava
Moj debeli je konačno rekao MAMAuser posted image ... da se istopiš!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1103
14.5.2015 12:18:52   
Kata90
a joj,srce malo........i ja jedva cekam da cujemuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1104
14.5.2015 12:20:09   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: mama krava

Moj debeli je konačno rekao MAMAuser posted image ... da se istopiš!

bravo,bravouser posted image user posted image user posted image znam kako je to kad prvi put cujes "mama",ta se sreca ne moze opisati....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1105
14.5.2015 20:57:25   
amdn
divan osecaj MK,
Misha i lj, devojcice su inace gipkije i savitljivije od decaka harambasa, nas ne zna ni most da napravi user posted image
Bas me cudi da baka tek sad hvali curicu, pa one jesu spretnije od deckonja,
momci samo trce ko muve bez glave, makar nas, sad su mu kolena sva u ogrebotinama i modricama,
prvo je plakao ja mu objasnila da momci ne placu i da je normalno da padnu, sad kad padne brise krvava kolena i kaye nije to nista, to mi momci tako user posted image user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1106
14.5.2015 22:46:38   
Misha i Ljisha
amdn sta ja znam ja sam samo oduvek mislila da je moja devojcica vesta a da su ova dvojica seprtlje al u pravu si sad kad razmislim decaci samo srljaju nista oni ne paze. Strasno.

Nego a propo kulture mog deteta. Kad slucajno nagazi nase malo pulinče ona joj kaze izviniuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1107
15.5.2015 1:12:49   
Bibilib
Devojcice su nezne i pazljive a decaci (imam ih dvojicu) prave harambase i male barabe,teraju oni po svom...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1108
15.5.2015 9:15:25   
branki*
Amen,da pohvalim tvog malog stedljivka!
MK,bravo za malisu,divan osecaj,verujem da si se istopila!
Ljiso,dunja,ne samo da je istrazivac,nego se bacila I na gimnastiku,sa sve akcentom na kulturi!

Da pohvalim I ja ovog mog ajnstajna-zna da broji do 10,ana koji je broj I ana da napise samoglasnike.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1109
20.5.2015 23:07:51   
veselicaa
Danas moja A.dobila diplomu za osvojeno trece mesto na krosu.Nije se nadala jer je mislila da je cetvrto ali su dva deteta istovremeno bila druga pa je ona osvojila trece.Kako sam se obradovala kada mi je reklauser posted image .Ona nas cesto obraduje svojim uspesima jer je odlican ucenik,najbolji u odeljenju i stalno nam donosi petice ali ona je onako prava damica,devojcica i svake godine osvoji cetvrto peto mesto jer nije preterano zainteresovana za fizicko.Inace ima takmicarskog duha(ponekad i previse) pa mislim da je pobedila upravo zbog velike zelje.Sve u svemu danas sam bila bas ponosna na moju devojcicu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1110
21.5.2015 7:55:12   
tekilica
Moja devojcica ima 2,5, ali me je danas rastopila celu. Pijem neke lekove, nevazno. Taman da krenem na posao, ona je ustala iz kreveta, dosla do mene i rekla MAMA, JA DAM LEK, MOJIM TE. Planirala sam da ga popijem na poslu, ali sam joj dozvolila da izvadi bocicu iz torbe i popila sam pred njom. Poljubila me je i ja sam se stvarno istopila. Ne zna ona, ali ja verujem da je ona tako meni pokazala da brine za mene. Mis moj mali nalepsi na svetu!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1111
21.5.2015 8:08:14   
mila83
Bravo mame za uspesnu i pre svega kulturnu decu ! Jer toga danas najvise i nedostaje..
Mene moja deca skoro svaki dan oduseve sa necim(isto tako i iznerviraju sa necimuser posted image )

Moja Mima predskolac je u utorak posle skolice dosla,cujem ja neko stenjanje,a ona unela sama onu plasticnu kantu za smece sto iznosimo na ulicu kada idu smecari. Eto,kaze ,da pomognem,znam da nisi stigla da je vratis u dvoriste zbog seke.user posted image

i svaki dan mi bas pomaze mnogo oko Teodore i u kucnim poslovimauser posted image

< Poruku je uredio mila83 -- 21.5.2015 8:09:18 >

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 1112
21.5.2015 8:57:49   
tekilica
Da, deca vole da se osecaju od koristi. Zato moramo da gledamo da ih malo uposlimo. Ja, na primer, kad brisem prasinu, njoj dan neku bocicu da podseca na parfem i kazem joj da prska na obrisano mesto da bi kuca mirisala. I ona sama imitira zvuk PSSSSSS :) Ili, na primer, da stane pored kofe (dok ja cistim zogerom) i da je cuva da je neko ne ukrade. Padne i njoj na pamet da sama nesto uradi, ali, to sta joj padne na pamet, to je da vas bog sacuva :) :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1113
27.5.2015 11:44:49   
Zemunka85
Moram da pohvalim moje dete - presla je u stariju, vrticku grupu :D.
Ona je prava mala streberka. Mnogo voli da uci i stvarno mnogo zna.
Nekada mi bude zao da je ucim, igrala bih se sa njom, ali ona sama trazi. Stalno me pita i trazi mi.
Zna bojeve, vecinu slova, boje vec dugo dugo, na engleskom bar 30ak reci, mesece, dane u nedelji ... bas dosta.
Nisam ocekivala da jos predje u v rticku grupu jer ce tek 3god da 3meca. U njenoj staroj grupici ima decice koja su poodavno napunila tri god i jos su u jaslenoj grupi. U Ponedlejak me je vaspitacica docekala sa obavestenjem, da su Lara i jos dve devojcice presli u stariju grupu. Bila sam ponosna i malo tuzna. Tu su mnogo ozbiljnije aktivnosti, ima dece i od preko 4godine, jedna vaspitacica prica samo na engleskom (pa i sa nama, klinci ne smeju znati da razume srpski) tj dobili su engleski .. i aktivnosti su dosta slozenije. Ja sam htela da se jos igra sa malcima .. Ali kazu da joj je dosadno. Da trazi vise. Ne znam .. kazu pratice je sada par dana u starijoj grupi, kako joj ide. Presla je i njena najbolja drugarica, sto me mnoooogo veseli :D.
Tako da videcemo, danas pada konacna odluka :D .....

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 1114
27.5.2015 11:51:12   
mila83
Bravo za drugaricu !user posted image Znam kako se osecas, jer i ja imam takvu jednu :D i sa jedne strane sam srecna i ponosna sto je takva, a sa druge mi je zao..bas zbog tih slozenijih aktivnosti i vecih obaveza..ali evo ,moja M je sada 7 godina , isto u tom uzrastu je kao i tvoja znala mnogo vise od svojih vrsnjaka, sama je trazila sto kazes,sve kroz igru...i sada je vrlo vesela devojcica,koja voli da se igra, raduje se skoli,nista joj ne fali.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1115
27.5.2015 11:52:47   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image za drugaricu, prava je pametnica!

(odgovor članu mila83)
  Direktna veza do poruke: 1116
23.6.2015 13:04:26   
amdn
mamike bravo za drugare,
Bravo Veselice, Zemunka, MIla sve prave devojke, deca su bas znatizeljna i pametna i samo treba iskoristiti njihovu volju.
nas stalno zeza, svasta zna, ali evo da se i ja pohvalim :)
Bili smo u subotu na Sesirijadu i prijavili se na takmicenje, on je stidljivko i mislila sam da nece, ali mu se dopalo setkanje kroz Skadarliju
nosenje sesira i leptir masne :)
i na kraju dobismo nagradu i diplomu za najbolji deciji sesir :)
meni krenule suze heheh, ne zbog nagrade vec zato sto je bio Svoj i nije se stidio, bas sam srecna user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1117
23.6.2015 13:50:18   
dunja RR
amdn, pa on je pravi šmeker user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1118
23.6.2015 21:37:53   
milicicak
Mini buba je danas u parku spasavala malo mace od svraka i onda ga vratila mami. Posle toga je izjavila da ce kad poraste da donosi zivotinje kuci da ih ozdravi i cuva user posted image mamino

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1119
24.6.2015 9:05:19   
amdn
Dunja hvala, pa malo je stidljiv, ali sam srecna sto je hteo da ucestvuje.
Milicicak mala veterinarka dusa jedna user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1120
24.6.2015 9:50:28   
Kata90
Bravo user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1121
24.6.2015 9:53:38   
amdn
Hvala Kato, kad su ga prozvali meni krenule suze, hihi

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1122
24.6.2015 13:52:30   
mila83
Milicicak,kako je to lepo,tako se i razvija kod deteta empatija i briga za druge,pa i odgovornost user posted image

Amdn,smeker pravi user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1123
24.6.2015 23:02:28   
QueenJ
Ja sam oduševljena vašom kulturnom, vaspitanom, pametnom, vrednom, spretnom, hrabrom i pažljivom decom. user posted image za tekve mališane, a pre svega user posted image za roditelje (sa akcentom na mame) koji su ih tako vaspitali i naučili. Puno mi srce kada čujem/pročitam ovako nešto. Nedostaje nam takve dece.
Nadam se da će i moja malena postati takva.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1124
25.6.2015 18:06:00   
emicaa
Danas T i ja zajedno ručamo,naravno ja sam pojela priće i kad je vidjela da kod mene nema više zagrabila je šakicu makarona iz svog tanjira i prebacila u moj(kad jedemo svi zajedno mm uvijek završi prvi za mu ja prebacim još iz svog tanjira ako je meni puno,vjerovatno misli da to treba tako).

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here