Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2015 18:31:37
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: ishler Malo i ja da se pohvalim mojom decom starija je pre nekoliko dana napisala baba samoiniciativno,za par dana ce napuniti 4 god,ponosna sam jer je sve sama napisala a nikada nisam pokusavala da je naucim sliva,a mladja koja ce za koji dan 10m napuniti pocela je da se pusta da hoda. Bravo za male pametnice Jos bolje sto je nisi ucila,sada kada je sama pokazala interesovanje naucice ona i mnogo vise.I meni je bezveze kada neko rano uci decu da pisu,hodaju,jedu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2015 18:34:23
|
|
|
|
vikiveki
|
Da,kada se kod dece javi interesovanje za nešto onda to oni i brže savladaju,mi smo tu samo kao pomoć ukoliko im pomoć zatreba
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2015 18:45:16
|
|
|
|
aleksandrici
|
Naravno,ne treba nista na silu,pa ima vremena.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2015 21:41:07
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: veselica Bravo za male pametnice Jos bolje sto je nisi ucila,sada kada je sama pokazala interesovanje naucice ona i mnogo vise.I meni je bezveze kada neko rano uci decu da pisu,hodaju,jedu Sve ima svoje vreme,tacno tako ! Samo treba pratiti interesovanja i talente svoje dece i blagovremeno usmeravati ih mastovito i bez pritiska kroz igru...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.7.2015 22:14:31
|
|
|
|
Kata90
|
Danas mi je rekao Ogi MAMA,nizam mogla da verujem pa je ceo dan samo govorio ipak je to njemu prva recenica u svom recniku.....ljubi ga majka,istopila sam se....mada nekih mesec dana sam mu svaki dan govorila eto dok nije zapamtio..... Sad je na redu tata
< Poruku je uredio Kata90 -- 21.7.2015 22:16:03 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.7.2015 22:34:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Kato,mogu da zamislim koliko si ponosna za prvu izgovorenu reč
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.7.2015 22:40:31
|
|
|
|
Kata90
|
Pa jesam,bas mi je drago
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.7.2015 22:51:59
|
|
|
|
mila83
|
Divno Kato,uzivaj !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.7.2015 23:00:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Kato bravo za malisu Prva rec pa mama,sigurno ti je bas drago
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2015 9:35:10
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja nisam odavno bila,a imam toliko toga sa čime bih mogla da se pohvalim,ali najvažnija stvar da mi sinčić prohodao sa 13 meseci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2015 12:19:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Jovana bravo za sincica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2015 13:17:45
|
|
|
|
jovana jojo
|
Hvala Veselice,polako pa ćemo još malo i da progovorimo...za sada samo izgovara slogove
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2015 14:45:57
|
|
|
|
vikiveki
|
jovana jojo,samo polako, sada sve po redu veštine da savlada
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2015 15:31:29
|
|
|
|
jovana jojo
|
Inače,učimo se polako i samostalno da jedemo bude uvek umrljan ali mora tako dok ne nauči.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2015 15:50:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Da,kada uče da jedu uvek budu umrljani idi na odgovarajuću temu imaš tamo iskustva drugih mama.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2015 16:02:59
|
|
|
|
jovana jojo
|
Hvala Vikiveki...ovde je ipak tema ,da se hvalimo, a ne da se žalimo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2015 22:08:18
|
|
|
|
amdn
|
Bravo Jovana uskoro ce i samostalno hranjenje a mi danas citali moj bukvar iz 80-te i pita mm sina sta je to ljubav a on odgovara JA sam ljubav i kaze da je drugarstvo veliko kao sunce, naucio je par zagonetki pa samo ide po kuci i pita, a super je sto i sam dodje do nekog logickog odgovora
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2015 22:11:44
|
|
|
|
vikiveki
|
amdn,to je baš lepo i treba da se ponosiš malom pametnom glavom
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2015 22:28:14
|
|
|
|
jovana jojo
|
za pametnog dečaka
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2015 22:32:37
|
|
|
|
amdn
|
i ja sam srecna mada nekad uopste ne slusa nista, ucili neku pesmicu a on ne ne ume ni da ponovi rec zamnom, to je samo sto je odsutan i hoce da vozi autice
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2015 22:37:29
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn za malog pametnjakovica ali veliko i za tebe sto imas tako star bukvar
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2015 22:37:44
|
|
|
|
vikiveki
|
amdn pusti ga,trenutno su mu autići centar sveta,biće vremena za učenje,neka uživa sada u igri,barem sam ja tako svoje podizala
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2015 23:15:07
|
|
|
|
jovana jojo
|
neka se igra, to mu je sada jedini i glavni posao,brzo će doći vreme kada će morati da uči
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 1:09:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao hajde da i ja dodjem u ovu temu nisam davno i uvek sam se nesto hvalila na racun motorike i kojecega a danas cu da se pohvalim i da vam kazem da je moje dete kao iz puske reklo "nema na čemu" kad sam joj rekla "hvala" jako mi je nesto uctiva garant ce biti nemoguca u pubertetu. Sva mi je fina, hvava, djenja, ijoji (izvoli) i td Amdn nemam reci za derana svaka mu cast za zagonetke
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2015 1:15:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivka je juce ujutru prvi put čisto rekla glas Š!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?