Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 23:14:40
|
|
|
|
jana jana
|
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 23:15:44
|
|
|
|
vocicana
|
Sto smo se raspisale covece, nije ovoliko bilo proslog meseca. Bravo cekalice! Hihihihiiii
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 23:16:47
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja odoh da legnem, ujutru se kuckamo, da vidimo kako napreduju bazalne, i Didy testić Laku noć drage moje, lepe snove vam želim
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 23:17:41
|
|
|
|
jana jana
|
pa znaci ovo caskanje sa vama :) nekako je pozitivno i sve smo u iscekivanju nekom..zabavicemo se lepo dok docekamo lepe vesti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 23:18:50
|
|
|
|
jana jana
|
nikad nisam pratila bazalnu .hmm..mozda ne bi bilo lose..koliko dugo mora da se prati ?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 5:10:25
|
|
|
|
Didy
|
Evo da vam javim - nista. Sanjala sam malo pre da sam radila test i da su se pojavile II, morala sam da ustanem da uradim test, ali nista. Eto, resena je i ova agonija, do neke sledece...
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 7:07:58
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jana jana zelim taj recept Caj od zalfije dva puta dnevno po soljica ujutru i uvece i Vit.D jedna kapsula/tableta dnevno.. Didy bas mi je zao..bice uskoro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 7:27:59
|
|
|
|
Anoniman
|
didy bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 7:34:14
|
|
|
|
mali_mis
|
To kad sanjas dve crtice, pa kad vidis samo jednu, je uzasan osecaj Didy
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 8:23:28
|
|
|
|
vocicana
|
Didy , ne sekiraj se. Sta ti podsvest radi...toliko zelus da sanjas. Sve te puno grlimo I javi se, pisi, znas da smo tu.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 8:25:14
|
|
|
|
vocicana
|
Jano idi na temu bazalne, tamo ti je sve objasnjeno, mozes da pocnes I od sutra ujutru. Idi tamo I procitaj na rr o merenja BT, jako je lepo objasnjeno.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 8:26:24
|
|
|
|
BubaBubica
|
Didy evo Šerpicin recept, opuštenost navrni do daske i mora da bude! Ja bila ubeđena da će biti Ja se već treći dan budim ujutro pred svitanje i okrećem se ko palačinka po krevetu, ustala sam malo pre osam. Ništa se nisam naspavala Bazalna temp, danas iznosi 36.9
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 8:33:43
|
|
|
|
bumba
|
Didy a ja danas 8dana ranijr uradila test pa sam skenjana...Tacno nisam dobra Mi se trudimo tek prvi mjesec za drugi krug u ja vec umislila da sam trudna hahhah Ovaj mali se stalno podviruje gdje su sada babe
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 9:11:04
|
|
|
|
marinchica
|
Moja je stigla. Upravo.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 9:14:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Eeee marinchica novi krug, nove nade. Tako mora da bude
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 9:29:40
|
|
|
|
marinchica
|
Na kraju cu ovde ostati ja sama koja pricam sa sobom....sve sam ispratila... Bedak
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 9:35:34
|
|
|
|
borica
|
Pozdrav!Prvi put se javljam, ali vas pratim vec duze vreme. Mm i ja radimo na drugoj bebi vec nekoliko meseci, i ja cekam dve crtice. Inace su mi ciklusi neredovni, i dosta variraju iz meseca u mesec, posebno od kad pokusavam da zatrudnim. Kad smo radili na prvom detetu trebalo nam je 3 godine, tako da se nadam da ce nam za drugo trebati bar upola manje vremena Danas mi je 29 dan, ne ocekujem 16.08.Svim trudilicama zelim da sto pre ugledaju svoje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 9:50:49
|
|
|
|
jess021
|
Borice, dobrodosla i da sto pre ugledas Didy
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 10:06:44
|
|
|
|
marinchica
|
Borice dobrodosla.Ako smem da pitam, posto i ja cekam evo 3 godine ce sad u oktobru, jel bilo nekih zdravstvenih tegoba ili ste kao mm i ja bili medicinski fenomen da je sve ok, ali da bebe nije bilo?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 11:00:54
|
|
|
|
vocicana
|
Neces draga ostati sama sa dobrom, sve razumem. Prelazimo u Nov mesec, novu nadu. OK? Jedan za tebe
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 11:02:08
|
|
|
|
vocicana
|
Dobrodosla u cekalice! Zelim ti sto pre , mozda ti ovo povucem nogu , a druzenje sa nama ce ti prijati, obecavam.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 11:03:01
|
|
|
|
vocicana
|
I naravno kreni sa Serpicinim reception, uspeh 99% zagarantovan.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 11:21:29
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: marinchica Na kraju cu ovde ostati ja sama koja pricam sa sobom....sve sam ispratila... Bedak Neces neces...tu sam i ja Novo kolo nova sreca....jednom mora uspeti.. Idemo dalje.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 11:23:09
|
|
|
|
marinchica
|
Vocicana Ja sad bas mozgam jel da probam macinu travu ili serpicin recept....ili da smuckam sve sto imam u kuci pa kud puklo Wivern koliko ti dugo cekas vec?
< Poruku je uredio marinchica -- 9.8.2015 11:24:58 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 9.8.2015 11:34:25
|
|
|
|
vocicana
|
Sve sto cujes da probas, obavezno! Ja sam svasta pila, a vala, od pocetka ove godine su mi se takve stvari izdesavale koje za dosadasnji zivot nisu. Zato glavu gore. Pila sam I vino sa travkama(cista mi je uspesno pukla posle 20 dana) bolove sam imala 8,5 sati, nece beba nece. Dobijala sam u rasponu od 21-29 dana, trovala se kontracepcijom 7 meseci, nisanili smo, gadjali, ali sve u pogresnom trenutku. Muka mi je kada se selim. Onda lh tracice, one pokazuju 12-ti dan, a ovuk je dva dana kasnije, kada treba onda vise ne mozes, mislim da si nesto uradio prethodna dva dana. Jedno kolo bez izlaza. Ali eto, desilo se I to. Sada me bolucka stomak malo, bas mi nije sve jedno. I stalno brige.
|
Anketa
veza/brakjacagogaDa li Vam padne na pamet da prekinete vezu ili brak zbog nekih razloga koji se ponavljaju??da (
57%)
ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!