|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
9.8.2015 11:38:09   
wivern
marinchice cekala 6 godina, isla na vto i uspelo mi. Sad pokusavam prirodno, ako moze neko cudo da se dogodi user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 226
9.8.2015 11:40:00   
vocicana
Wiv a koliko godinica ima tvoja prva srecica?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 227
9.8.2015 11:44:39   
wivern
9 meseci, zato bih i pozurila sa trudnocom dok mi je telo jos u tom modu. A i ja sam matora, ne mogu mnogo cekati user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 228
9.8.2015 11:45:33   
Didy
user posted image vas sve. Evo me s decom u parku na igralistu, srce mi je na mestu. Novi mesec, nova nada. Ja sam sve mislila da sam akumilirala vitamina D sad na moru, ali nista od toga.
Dobro dosle nove crtice! user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 229
9.8.2015 11:54:12   
vocicana
Uuu, pa dobro. Tako ce ti draga I biti, evo ja ti saljem zatrudnjivacku magiju, brzo ces nas obradovati. Imam dilemu, pisala sam trudnjacama, ali nema odgovora jos. Malo me stomak boli, napred, kao materica da me boli. Ne mnogo, nema krvarenja, ali bas mi nesto nije sve jedno.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 230
9.8.2015 11:55:20   
vocicana
Samo pozitivno Didy, bas je divna recenica...srce mi je na mestu, tvoja dva najveca bogatstva.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 231
9.8.2015 11:57:51   
wivern
Vocicana to su normalni bolovi, imaces ih do kraja trudnoce ihahahaaaaj user posted image Materica se siri, pa se pomeraju svi organi...videces vec, nista strasno ali u pocetku malo plasi.
Mazi stomace i uzivaj . Da ne idemo vise u off.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 232
9.8.2015 12:05:08   
vocicana
Hvala srce, lakse mi je. Znam da bolucka, ali kada cekas do 33 da saznas sta sve treba, onda postajes dosadan I sebi I drugima. Nisam ga mazila do sada, ali hocu sigurno.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 233
9.8.2015 12:08:45   
serpica

IZVORNA PORUKA: wivern

marinchice cekala 6 godina, isla na vto i uspelo mi. Sad pokusavam prirodno, ako moze neko cudo da se dogodi user posted image

Wiv cuda se dogadjaju,nasa Nina25 je dokaz za to.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 234
9.8.2015 12:10:23   
vocicana
I sto Serpica kaze, organizma ti je preplavljen lepo izstimulisanim hormonima, cuda se stvarno desavaju. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 235
9.8.2015 12:14:37   
wivern

IZVORNA PORUKA: vocicana

Hvala srce, lakse mi je. Znam da bolucka, ali kada cekas do 33 da saznas sta sve treba, onda postajes dosadan I sebi I drugima. Nisam ga mazila do sada, ali hocu sigurno.

Ja cekala do 39-e user posted image Samo se opusti i uzivaj.

Serpi user posted image Ima tu jos dosta njih koje mi daju nadu user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 236
9.8.2015 12:21:40   
jana jana
pozdrav svim cekalicama user posted image
krecemo u novi krug , samo napred .

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 237
9.8.2015 12:24:39   
vocicana
Jao Wiv, mnogo mi znaci, bas ti hvala na podrsci. Bice duso, ja ti od srca drzim pesnice, bas zelim jakonsam da vas nekoliko me obradujete.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 238
9.8.2015 12:27:29   
wivern
Bice, bice user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 239
9.8.2015 12:29:13   
jana jana

IZVORNA PORUKA: vocicana

Jao Wiv, mnogo mi znaci, bas ti hvala na podrsci. Bice duso, ja ti od srca drzim pesnice, bas zelim jakonsam da vas nekoliko me obradujete.

ne sekiraj se sto te bolucka , bice sve kako treba user posted image
narocito je u pocetku normalan taj osecaj .user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 240
9.8.2015 12:29:25   
bumba
Voc do 12 nedjelje ocekuj lagane bolove..Sve je to normalno i opusti se

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 241
9.8.2015 12:36:34   
jana jana

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: jana jana

zelim taj recept user posted image

Caj od zalfije dva puta dnevno po soljica ujutru i uvece i Vit.D jedna kapsula/tableta dnevno..
Didy bas mi je zao..bice uskoro user posted image

serpice hvala za recept user posted image . koje kapsule vitamina D si uzimala?
zalfiju sam vec pocela da pijem user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 242
9.8.2015 12:49:26   
vocicana
Jao a bas od jutros posebno nesto. Ali racunam da je normalno, citala o tome user posted image , a mozete li da zamslite da jos svojima I sestri nisam rekla nista? Dijabola, ali cekam jos 10-tak dana

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 243
9.8.2015 12:50:54   
vocicana
Nistanmi nije falilo, to se moje cudo zacementiralo za zid I sada trazi mesto hihihihiiii, mada nije prijatno. Bas sam se zabrinula

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 244
9.8.2015 12:53:43   
BubaBubica
Vocicana to su normalni bolovi user posted image ja sam se tako uplašila u prvoj trudnoći, ali to su bolovi jer raste materica i potiska organe da naprave mesto bebi user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 245
9.8.2015 12:55:37   
vocicana
Jao Boze, to zrnce trazi svoje mesto hihihihiiii, pa kako je to smesno. Ja sam malo prozukala, stvarno je pedeseto a ne drugo stanje.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 246
9.8.2015 13:08:42   
jana jana
to je prava carolija user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 247
9.8.2015 14:29:12   
marinchica
Kad smo isli na medeni mesec pre 3 god isli smo odmah posle svadbe par dana. To je bio vec 23dc. Dobijem tamo. Godinu posle odemo kad je bila ovulacija, ali bude biohemijska. Prosle godine odem, i na putu do mora ja skontam glupaca da cu stavise dobiti na moru. I jesam. Sad ove godine samo sto nisam rezervisala odmor (a ne idemo nigde), i setim se da opet uzimam zadnje nedelje pred ciklus. E nes ga majci, sutra menjam plan, idem zadnju nedelju avgusta, od 13dc nadalje. bazalnu pocinjem opet ceo ciklus redovno da merim, ocajnicu kupila, stavicu u teglicu i nosicu na posao da kuvam do odmora. Vadim sve sexy svilene stvarcice, ves, tesne suknjice, i cekam mm s posla cim pocne odmor. Ugasio je! user posted image Marinchica se raspizdila, dosta je bilo, krece u ofanzivu. user posted image user posted image

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 248
9.8.2015 15:23:03   
degu

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: wivern

Wiv cuda se dogadjaju,nasa Nina25 je dokaz za to.user posted image

Misliš Nina26? user posted image Nisam uhvatila kad se to desilo, ne znam ni koliko je trudna ali sam se mnogo obradovala što jeste. user posted image Wiv vreme je i tebe to čudo da strefi. I ja bih vrlo rado al sad mi posao ne dozvoljava, sad moramo da se čuvamo. Koja ironija posle svega user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 249
9.8.2015 15:36:20   
borica
Hvala na dobrodoslici.
marinchica, sve analize koje smo i mm i ja radili bile su u redu, a nikako nije dolazilo do trudnoce. Na moje insistiranje , odradila sam i HSG , posle par meseci sam zatrudnela. U medjuvremenu sam pila vitamin e, virak i macinu travu, jela smokve u maslinovom ulju.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

.........
Kata90

Da li vam se svidja ime Alena?

Da (27%)

Ne (73%)

Ukupan broj glasova: 119

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here