|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
9.8.2015 15:36:28   
marinchica
Ja razmisljam o vto. Dajem fore do kraja godine, onda krecem sa tim.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 251
9.8.2015 15:43:05   
borica
Podsetila si me na mene u tom periodu, sa mm smo se dogovorili ,ako do nove godine ne zatrudnim da pokusamo sa vto. I zatrudnela sam user posted image Mozda je trebalo samo da ne razmisljam toliko o trudnoci, ali evo opet sam pocela da se opterecujem.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 252
9.8.2015 15:45:26   
wivern
Mi smo sva sreca brzo otkrili da imamo problem. Ja sam ostala trudna prvi mesec kako smo poceli da radimo na bebi, i imala spontani. I posle tog ade godine nista. Radili folikulometriju i odlucili samoi da uradimo neke analize, ko zna mozda nam zatrebaju. I eto nas prosle godine zavrsismo i to.
Marincice ti ces do kraja godine vec uveliko biti user posted image no sikiriki.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 253
9.8.2015 16:01:16   
marinchica
Iz tvojih usta u Bozije usi.user posted image draga! Isto zelim i tebi!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 254
9.8.2015 16:06:53   
vocicana
Samo opremu dobro izvadi, nalickaj se I nego sta, ugasice I te kako!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 255
9.8.2015 16:11:11   
BubaBubica
Ne brini vocicana, samo smiri aktivnosti i odmaraj kad osetiš bolove, ali i ja sam oba puta imala te bolove, čak i osećaj kao da ću svakog časa dobiti. user posted image A user posted image nema i nema... user posted image Sećam se da sam prvi put smarala doktora kako me boli stomak i da se bojim da ću pobaciti user posted image i ubeđivao me je da neću, to tako mora.

Mene žigaju jajnici aaaaa izgleda da biće nešto! Baš me danas muž pita 'I šta smo napravili, jesi li trudna ili nisi?' user posted image E slatko sam se nasmejala! Kažem znaćemo za nedelju dana, sad ne znam ni ja user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 256
9.8.2015 16:20:08   
vocicana
Jao mnogo me je bolelo, ja sam majke mi pomislila ...ode beba!
Bas si mi simpaticna sa trecim bebcem. Ja stvarno jako navijam da je to to! Naravno, ocekujem da se javljas I cekamo iducu sedmicu, ti da nam javis II crtice, ja da javim srculence.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 257
9.8.2015 16:46:46   
jana jana
mene je sad intuicija prvi put prevarila , bas sam imala osecaj da ce biti crtica user posted image
sad ostaje da docekam nove plodne dane i da se nadam .tako sam nestrpljiva user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 258
9.8.2015 16:48:52   
jana jana
drzim palceve da znas user posted image
javljaj vesti cim saznasuser posted image
znam da ima neki novi test mislim da se zove senso test , koji vec jako ranu trudnocu moze da otkrije.

Direktna veza do poruke: 259
9.8.2015 17:37:15   
AnaAna1
Bubo ako vam uspe iz prve 3. dete moras da nam das neki recept za brzi uspeh user posted image user posted image

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 260
9.8.2015 18:45:39   
BubaBubica
Iskreno, nemam pojma kakav recept da vam dam user posted image možda igra ulogu i to što sam jako mlada, po prirodi sam baš kuler user posted image lako iskuliram sve i ne nerviram se. Moj moto je da nerviranjem nećemo ni iz jedne loše situacije da brže izađemo, a može samo da oteža sve. Nikad se nisam pre pripremala osim folne, pušenje sam ostavljala u poslednjem trenutku. Stvarno ne znam, možda sam samo lude sreće.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 261
9.8.2015 18:46:24   
vocicana
Idemo Bubooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 262
9.8.2015 18:47:07   
vocicana
Abako budi dvojke?user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 263
9.8.2015 18:48:16   
vocicana
A ako budu dvojke sam htela pitati?! Kako me nervira ova tastatura!user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 264
9.8.2015 18:49:47   
BubaBubica
Što se tiče testa, u prvoj trudnoći sam ga napravila tek posle 10 dana kašnjenja jer sam svo vreme osećala kao da ću svakog časa dobtit, a u drugoj sam bila totalno nestrpljiva i uradila ga 4 dana pre očekivane user posted image user posted image
I to sam radila po sledećem principu, kupila sam dva testa ujutru, i odlučila da jedan napravim taj dan i zato sam pila minimalno tečnosti i izbegavala mokrenje od 10 ujutru do 18 sati, i uradila test, dobila sam bleeeedu roze drugu crticu, koja se nije videla kad sam je uslikala fotoaparatom user posted image samo pod jakim svetlom, bila je kao ona što se pojavljuje siva evaporcijska, ali je bila roze. Sledeći test sam uradila na dan očekivane user posted image i tad je bila roze jača, ne previše ali dovoljno da se jasno vide user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 265
9.8.2015 18:50:53   
BubaBubica
To sam i ja pitala muža user posted image šta ako budu dva komada? Kaže mi da nema on tu moć user posted image ali pitah ga, šta ako JA imam tu moć? user posted image nije mi dao odgovor user posted image

Direktna veza do poruke: 266
9.8.2015 19:07:20   
jana jana
i ja sam u prosloj trudnoci uradila test 3 dana pre ocekivane menstruacije.bila sam bas nestrpliva , to je bio prvi mesec kad smo se odlucili za bebu .bila je bledo roze crtica , posle 2 dana vec jasno roze.mada sam vec tad bila sigurna.
u prvoj trudnoci , mama je bila bolja od svakog testa :) imala sam problem sa zubom, kao i ona kad je zatrudnela samnom, uradila sam test na njeno insitiranje jer jer trebalo da opet snimam zub i pokazao je pozitivan rezultat :)
ja nisam mogla da verujem jer nam je to bukvalno bio jedini i prvi pokusaj .mame imaju radar za takve stvari definitivno :)

Direktna veza do poruke: 267
9.8.2015 22:58:32   
vocicana
Neka samo bude, ja se malo nasalila, ali u svakoj slucaju dupla sreca. Ko zna, mozda imas tu moc, a on to jos nije otkrio. Laku noc. Ovoj trudnici su usta velika kao pekara jos od 21:30. Laku noc devojke, ocekujem vas sutra.

Direktna veza do poruke: 268
10.8.2015 8:41:39   
BubaBubica
Moja temp danas 36.7 ali opet se nisam dobro naspavala i merila sam malo ranije, ne znam šta mi je u poslednja 4 dana, probudim se pred zorom i više ne mogu da zaspim. A posle sam ceo dan kao zombi i jedva čekam da legnem. Moram da popijem neki čaj da me umiri.

Još 4 danaaaa

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 269
10.8.2015 9:43:57   
vocicana
Super, navijamoooo...
Ja sam na poslu, strasnu guzvu imam, ne znam gde se nalazim.
Ljubim vas sve i samo cu uspevati da citam sta objavljujete

Direktna veza do poruke: 270
10.8.2015 10:31:32   
bumba
Jos 6 dana..Sinoc u brisanju smedjkast trag stize gospodja mozda i ranije...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 271
10.8.2015 10:46:52   
vocicana
Mozda ne bude... Jao kako bi lepo bilo. Bumbice, dok ne krene pravo krvarenje, nista.. Nadamo se nadamo.user posted image user posted image

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 272
10.8.2015 12:09:22   
vocicana
Hoce ta nesanica kada pocinje trudnoca. hihiiihihiii, ja sam nasla da ti pricam. Ja sam imala ozbiljnu turu nespavanja na pocetku, sada spavam kao top!

Direktna veza do poruke: 273
10.8.2015 12:26:22   
BubaBubica
Meni se ovo prvi put dešava, oduvek sam poznata kao veeelika spavalica user posted image ovo je zaista čudno za mene, čak i ako sam se probudila u toku noći brzo sam zaspala, pogotovo kad sviće uhhh tad mi je najslađe spavati

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 274
10.8.2015 15:57:07   
vocicana
Ej, kako mi je lepo. Ja doduse kao sto sam rekla vec, spavam kao top, samo da vidim jastukuser posted image

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

pomozite u izboru imena
marion

Koje ime vam je lepse:

janko (41%)

strahinja (59%)

Ukupan broj glasova: 187

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here