|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
10.8.2015 21:06:51   
borica
Gde ste trudilice?
Jos 6 dana do user posted image , mada ni taj datum mi nije siguran, zbog kasnjenja.To bi bilo nekih 17dpo, a inace 36 dan ciklusa. Nemam nikakve simptom, osim pojacanog sekreta.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 276
10.8.2015 21:09:54   
jana jana
dobro vece drage trudilce :) kako ste danas?
jel ima nekih lepih vesti ?

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 277
10.8.2015 21:12:44   
borica
Dobro vece jana. Nesto je bas pusto veceras.

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 278
10.8.2015 21:27:53   
jana jana
izgleda..nema nikoga ..
obe smo iz Nisa , sad videh user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 279
10.8.2015 22:21:05   
AnaAna1
I ja sam iz Nisa user posted image
Kod mene nista novo, cekam dan D koji je tek za 10ak dana, ali se ne nadam takoreci uopste da ce bilo sta ispasti ovog meseca... tako da jedva cekam da proverim hormone 3.dana ciklusa (ako se ne desi neko cudo pa ipak bude user posted image user posted image )

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 280
10.8.2015 23:10:53   
marinchica
Proslog meseca kazu bila je retka pojava dva puta da za jedan mesec imamo pun mesec. Masovno su mi trazile uloske na poslu. Zalile se kako im je lose i kako su im obilne. Rekoh sta je ovim zenama mojim? Kad sam dobila.....kad ne padoh u nesvest danas. Skoro mo nije bilo ovako, sva sam iscrpljena. Sad nesto kontam mozda to da ima veze. Mislim da jje istina da je mesec povezan dosta sa ciklusom zene, kao i sto utice na citavu Zemlju. Samo krevet sad da vidimuser posted image user posted image
Uzeh odmor defintivno kad su plodni dani, natenaaaane. Jos nam kace godisnjicu, braka. Bice slavlja. user posted image
Vocicana, begaj bre na bolovanje, kakva crna guzva na poslu, sedi mirna sad malo. Moje su ooooodmah otvarale bolovanja, cak nisu dolazile ni da se razduze, samo puf i odu. Jave kako im je lose. A svaku bih provalila. Te nece kafu da piju naprasno, te smrdi im ovaj smrdi im onaj, te se smejulje pa onda placu......

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 281
10.8.2015 23:25:55   
borica
Da obe smo iz Nisa, haha, nisam ni ja obratila paznju.
Ni ja se ne nadam nesto posebno,mada jesmo bili vredni ovog meseca.Ako dobijem, od sledeceg ciklusa krecem sa merenjem t, i sa onim receptom zalfija i d vitamin.
Usvakom slucaju, ako nije sad , bice uskoro kod svih nas trudilica user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 282
11.8.2015 7:18:52   
vocicana
Jao a spavanje mi je zelja I danju I nocu.
Pa ici cu , ali videcu kada, maximalno sam postedjena stvarno, divninsu svi, a I nisam na udaru sa onim kilavcima sto su svakog dana I noci dolazili. Ako sve bude ok, mozda budem radila do novembra, decembra pa palim da uzivam sa bebironcem, da setam I polako posmatram sve na sebi. A ustima je, neverovatno izrazenije njuh, ono sto inace ljudi ne osecaju, trudnica sve oseti. Juce mi je ujutru bilo malo muka, ali sada od jutros ne. Ljubim vas. A sto se punog meseca tice, ja sam bila pred nervnim rastrojstvom I nervozna I nenaspavana, uzas jedan. Odoh da radim. Sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 283
11.8.2015 7:59:21   
bumba
Selim se u sledeci mesec...Vestica stizeeeeee

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 284
11.8.2015 10:48:50   
borica
Voci nisam ti cestitala, mnogo mi je drago zbog bebice. Pratila sam malo tvoje postove.Zelim ti laku trudnocu. To pojacano culo mirisa je i kod mene bilo dosta izrazeno, i nervoza takodje bila prisutna na pocetku trudnoce, negde oko cetvrtog meseca je prestalo. Uzivkaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 285
11.8.2015 10:54:19   
borica
Bumba bas mi je zao.Zelim ti da sto pre ugledas user posted image Ja cu znati za 5 dana..Meni je problem i to sto zna da mi kasni i po 20 - ak dana, a nisam trudna, pa nikako da docekam sledeci mesec i novu nadu. Posle porodjaja mi se bio sredio ciklus dobijala sam na 30 - 32 dan, ali sad kad smo poceli da radimo na drugoj bebi opet je pocela da kasni.

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 286
11.8.2015 11:21:22   
bumba
Ooo pa idemo dalje.Samo da vjestica prodje pa u nove pohodeuser posted image
Drzim palceve

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 287
11.8.2015 12:24:02   
vocicana
Hvala lepotice, ja sam sada malo se pomirila sa hormonima pa ne sizim, inace je zeljena bebica i sledece nedelje krajem, idemo na ultrazvuk da cujemo srculence. Hvala ti da ti se vrati istom merom.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 288
11.8.2015 12:28:31   
vocicana
Bravo Bumba, pa lepo je i pozitivno razmisljanje, ja zelim da svako razmislja tako. Tako mora, ja sam bila ocajna, ali sam brzo prevazisla to, jer sam skontala da ne zelim da blokiram svoje zelje i svoje potrebe zbog toga sto mora odmah i sada. Sada sam jako srecna sto sam docekala, rastem, imam osecaj i u visinu i sirinu user posted image user posted image

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 289
11.8.2015 12:36:11   
vocicana
Sta li je sa Buba Maricom, nema jeuser posted image

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 290
11.8.2015 20:59:48   
BubaBubica
Juhu devojke!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 291
11.8.2015 21:27:33   
bumba
Sta imam od toga da se nerviram...Bice kada je sudjeno nemam nista od nerviranja i plakanja...Nesto je ovde sve usporeno sigurno cekalice se trudeuser posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 292
11.8.2015 22:29:25   
AnaAna1
Borice, i ja imam cikluse od 28-37 dana i onda nikad ne znam kad cu da dobijem tacno, i zato sam uzela da merim bazalnu T, sto i tebi preporucujem, jer ces od prilike videti kada ti je bila O i znaces da za 14-16 dana dobijas ili daj Boze ne dobijas M user posted image ja je najvise zbog toga merim, inace i onako tek kad ti prodje O vidis da je bila pre 2-3 dana, ali bar znas koliko ce da ti traje ciklus :)

Ali i ja dok nismo poceli da radimo na bebi nekako sam imala osecaj da uvek mogu da provalim kad mi je O, dal po sekretu ili po nekim drugim simptomima nebitno, a od kad smo poceli da radimo na bebi ni jedan jedini mesec ne osetih ni jedan simptom, a onaj belance sekret se izgubio negde user posted image moram malo da se relaxiram hehehe

Vocicana bre ti si luda kakav crni posao do novembra, sta ce ti to, jos radis u zdravstvenoj ustanovi nervoza, bolesti, nego uzimaj ti odmah bolovanje, sve 4 u vis i uzivaj i primaj platicu i pripremaj se za bebca user posted image kakvo crno nerviranje sad i jurnjava kad trebas da budes opustena user posted image nego praaaaaavac trudnicko user posted image

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 293
11.8.2015 22:40:18   
vocicana
Jao hocu ja, ali jos malo. Stvarno se dobro osecam. Da vidim samo da li je malisan dobro, a I zasticena sam, pa se nadam da nece biti problema. A spava mi se ujutru, kao top I inace spavam. Sve se I kod mene to izgubilo kada smo poceli da "vajamo", a I nacakala sam se, docekala svoje II crticice.
E a znate sta? Kada sam ono jutro radila test, okrenula sam na suprotnu stranu onaj stapic, msm stranu na kojoj se pojavljuju crtice, da li cete poverovati, da pored svih simptoma I znanja da sam sigurno trudna, imala sam strah sta ce ispasti. To da je neko video, ubio bi se od smeha.
Toliko sam se puta razocarala, tako sam plakala svaki put kada vidim da nema nicega.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 294
11.8.2015 22:43:52   
vocicana
Pa znam kako se osecas Bumbice, a to je tako, nema nista od nerviranja, samo glavu gore I online u krevetuuser posted image , a pusto zna da bude ovde kod nas cekalica vrlo cesto. Ovog smo se meseca napisale, sto inace nije tako.
Samo se nadam da su sve drugarice vredne.

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 295
11.8.2015 23:35:40   
borica
Hvala ti, ako dobijem , pocecu sa merenjem temperature.Meni se na primer u toku ove godine dva puta desilo da osetim ovulaciju oko 20 - og dana a dobijem tek 55 dana.Katastrofa..Cak sam imala i simptome trudnoce, dok nisam uradila test koji je bio negativan.Mada sam pila i macinu travu u to vreme do ovulacije, mozda mi je i ona malo produzila ciklus, cula sam da se desavalo curama.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 296
12.8.2015 8:36:34   
BubaBubica
Jutrooo vrednice! I trudnica voci user posted image user posted image Moje curice još spavaju, na miru mogu da kuckam sa vama.
Današnja bazalna ostala na 36.8, što je dobro, višlja je od uobičajene temp za ovo vreme pre ciklus. Juče sam napisala post ali me je zezao net pa mi nije otišla, bila sam toliko umorna da mi se nije kuckalo sve iznova pa sam otišla na spavanje. Juče sam imala nekako naporan dan, baš baš sam bila umorna. u 22h sam već bila u krevetu.
Još dva dana i mogu da radim test auuu al prolete vreme! user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 297
12.8.2015 9:35:19   
vocicana
Supeeeer!!! Dobro jutro i tebi lepotice! Ja se iskreno nadam da ces nas obradovati!!! Ja sam na poslu, imam guzvu, ali polako, sve se moze kad se hoce.

Direktna veza do poruke: 298
12.8.2015 9:50:26   
BubaBubica
Nešto me kopka da li da uradim test iako mi još ne kasni? Razmišljam da uradim kao prošli put al opet mislim, zašto sam toliko nestrpljiva? user posted image Malo sam ljuta na sebe, jer još uvek nisam sigurna da li sam zabebila, imam samo probadanja po jajnicima i ništa drugo! Pa da se još zavaravam negativnim testovima! Baš sam luda, moram da se opustim user posted image ommmmm.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 299
12.8.2015 9:53:38   
BubaBubica
Sad kontam kako zvučim debilno user posted image

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Da li vam se dopada ime Srna?
pisuljica

Da (38%)

Ne (62%)

Ukupan broj glasova: 117

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here