Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 30.8.2015 16:51:39
|
|
|
|
pngpme
|
Zene drage... Ja sam mlada i prilicno neiskusna da bih vas savjetovala, pa mogu samo da kazem da vas podrzavam i da vam kapu skidam jer je borba koju vi vodite vaznija od svega. Neko lako ostane u drugom stanju i iznese trudnocu bez problema, pa vodi bitku sa drugim stvarima, dok neko u boj stupa od samog pocetka. To je borba da se jednom covjeku da zivot. To je borba sa samim zivotom. I vi cete je dobiti. Negdje tamo vase cedo ceka pravi trenutak da dodje a ako ikad pomislite da odustanete, razmislite-sta ako je potreban jos samo taj jedan korak? Uvijek imajte snage za taj korak jer je mozda bas to trenutak koji ste cekali. Sve cete postati majke i zato na ovom putu dobro pamtite sve poteskoce kako biste kasnije zenama koje se takodje muce pomogle svojim savjetima i iskustvom.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 30.8.2015 16:54:35
|
|
|
|
pngpme
|
P.S. ludim od ovog-odgovor clanu jer sada sam samo komentarisala.. naucicu vremenom. Moze li iko da mi kaze da li je nesto posebno potrebno kao priprema tijela za trudnocu ili je dovoljno ono sto sam navela?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 30.8.2015 18:08:16
|
|
|
|
saska80
|
Ako si zdrava onda ništa posebno.. Puno voća, povrća, zdrava fizička aktivnost, cigarete ne.. Folna se preporučuje da se pije i pre trudnoće. Eto :-)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 30.8.2015 18:23:13
|
|
|
|
vocicana
|
Evo Saska ti je lep odgovor dala. Ne moras se forsirati sa pripremama za bebicu. Polako, ja drzim pesnice I tebi I svim cekalicama. Drzim pesnice I pisi oko svega. Zdrava hrana I zdravo stav najvaznije je u zivotu.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 30.8.2015 18:31:54
|
|
|
|
pngpme
|
Hvala... Ne pusim i ne pijem inace, ali povrce svjeze s mukom i malo jedem. U redu... Za mjesec dana pocinje akcija a do tad ima da iscitavam forum.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 30.8.2015 20:19:45
|
|
|
|
saska80
|
Želim ti trudnoću što pre :-).. Strašno je kad se boriš za nešto što je najvažnije na svetu. To su strašne muke, i želim ti da ih nikada ne osetiš. Mlada si i nemaš zdravstvenih problema, biće bebac brzo! :-)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 7:30:34
|
|
|
|
pngpme
|
Jao hvala beskrajno na tim lijepim rijecima. Potpuno je nelogicno da se neko bori za nesto najvrednije na svijetu dok drugi to isto najvrednije lako ima i odbacuje ili kroz lose roditeljstvo ili ostavljanje djece ili abortus... Zene ostanu trudne iz prvog puta i onda sve ljude oko sebe unistavaju kukanjem zbog mucnina, zbog bolova u ledjima, zbog svega. Ja sam daleko najmladja u familiji (zakasnilo dijete) i svega sam se naslusala i nagledala.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 8:52:36
|
|
|
|
tuzna29
|
pngpme dobro dosla i od mene :) Samo se opust jos si mlada dok ne probas neces znati mozda pre vremena vec imas strah sto te razumem ja sam u tvojim godinama iz prvog pokusaja ostala trudna a eto sad vec par godina nista tako da nemoj da se sekiras niti da mislis o tome mlada si bice bebceta a do tad cavrljamo ovde i drzimo fige jedna dreugoj :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 8:53:14
|
|
|
|
saska80
|
Tako je, ja se isto to pitam svakog dana.. To je velika nepravda.. Onaj ko ne želi, lako dobija a onaj ko bi dete nosio kao kap vode, mora da se muči i bori. Ali mora se dalje. Tu smo da se ispomažemo :-)..
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 9:10:26
|
|
|
|
vocicana
|
Jutro cekalice! Kako ste spavale? Pocela nova rwfna nedelja, ja vas ne zaboravljam. Prehladjena sam, koja! Nocas sam pila caj, sisala mentol bombone, katastrofa, grlo me boli. Zato se uvek oraspolozim kada vas obidjem. Dobra ste ekipa, samo napred devojke. Bice
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 9:11:10
|
|
|
|
vocicana
|
Kako sam nepismena pa ovo je strasno!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 9:49:17
|
|
|
|
AnaAna1
|
Pozdraaav :) ja sam zadnjih par dana bila u nekom haosu pa nisam stizala da pisem. Od danas ulazim opet u mirnije vode ;) Sutra idem 2.put na folikulometriju da vidimo sta se desava sa ovim mojim malim folikulcicima posto mi je 14.dan ciklusa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 9:55:06
|
|
|
|
vocicana
|
Javljaj novosti!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 14:27:12
|
|
|
|
tuzna29
|
Ja sam na poslu i gundjam kad ce plata opet ce da kasne per dana al eto meni zanimacije da mislim kad ce plata a ne da se opterecujem oce li doci il nece doci pa eto 04.08. nadam se da nece stici vestica al da ce stici parice AnaAna1 javljaj sa je bilo? :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 15:14:00
|
|
|
|
vocicana
|
E to je vec jaki optimizam to volim da cujem I navijam za tebe. Da Bog da ne dobila
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.8.2015 16:27:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Vreme je za septembar klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ili - ilielenica4everKoje je lepse?Milos (
56%)
Srdjan (
44%)
Ukupan broj glasova: 36Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!