Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 31.7.2015 23:41:39
|
|
|
|
Linaaaa
|
E ovako prva da se upisem moje sam ugledala pre desetak dana, to je treca trudnoca nije bila planirana ali je svakako pozeljna. Ljubim sve crtice koje me se secaju duze vreme me nije bilo ali sam htela sa vama da podelim ovu radost
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 7:13:52
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro. Nek vam ovaj avgust donese puno ... Linaa čestitam. Vocicana cekamo lepe vesti. Pipi
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 8:06:30
|
|
|
|
vocicana
|
dobro jutro duse moje vredne!!!! Jako najjace vas sve vucem!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 8:29:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Mašala!!! Črstitam Vocicana!!! Laku i školsku trudnoću ti želim
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 8:33:16
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala Trco, dace Bog! Jeeeee, ne mogu da verujem. Konacno da I ja ugledam
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 8:33:30
|
|
|
|
Anoniman
|
cestitam vocicana lins i tebi
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 8:34:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Kakav divan pocetak Linaaaa, Voci cestitam
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 8:37:15
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala UM, hvala punoooooo!!! Mnogo sam srecna I zbunjena!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 8:38:55
|
|
|
|
vocicana
|
E tak se zapocinje mesec!!!! Da Bog da se sve preselile u , a Lina, cestitam od srca!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 9:12:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Vocicana Divan početak meseca,a i daba, baš sam se obradovala. Lina čestitam i tebi...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 9:21:26
|
|
|
|
jess021
|
Vocicana, Lina cestitke od srca Sad neka i sve ostale cekalice krenu za vama
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 10:06:52
|
|
|
|
IVA 11
|
Vocicana, čestitam ti od srca!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 10:22:13
|
|
|
|
AnaAna1
|
Lina cestitke na trecem , svaka cast Vocicana tebi sam vec cestitala u bazalnoj ali moram i ovde :))) laku i bezbriznu trudnocu vam zelim obema
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 10:49:16
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala lepoticeeee
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 10:49:58
|
|
|
|
vocicana
|
Neka CEO mesec bude ovako plodan! Pun prelepih vesti
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 10:51:47
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala Iva, da vam se svima vrati
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 10:52:57
|
|
|
|
vocicana
|
Blokira mi se stalno tablet kada odem na bazalnu, hvala lutko, daj Boze da se sto pre I sa tobom radujem!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 12:48:27
|
|
|
|
sonyasha
|
Vocicana, čestitam, neka je sa srećom! Lina, čestitke za treću sreću! Crtice, sve vas jako vuuuuučem!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 13:00:04
|
|
|
|
vocicana
|
Moramo ovako. Blokira mi tablet samo za rr. Hvala Sonyasha. Devojke, mm je toliko bio zbunjena kada je citao pismo, cak je I rekao, ma kakva je ovo zajebancija?! Ni sa jednom nisam bio da se ovako sali. Samo sam mu rekla, Dusane ja sam trudna ... Dobila sam najlepsi zagrljaj I poljubac, drhtala sam kao prut od srece I neizvesnosti, rekao mi je pa bravo duso! Plakala sam kao kisa.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 13:18:17
|
|
|
|
Didy
|
Jao, kakav divan pocetak meseca! Lina, cestitam na trecoj sreci. Nek bude lepo i lako. Vocicana, cestitam i tebi. Znam koliko iscekujes i bas mi je drago. Ja ne treba da dobijem tacno za nedelju dana, tj. 8. avgusta.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 14:04:06
|
|
|
|
IVA 11
|
Lina, čestitke i tebi, svaka čast. Didy, navijam da ne dobiješ!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 14:20:35
|
|
|
|
wivern
|
Lina, Vocicana cestitam Kakav sjajan pocetak meseca. Wohooo Ivanka, generacijo bacimo se na posao pa da trudnujemo zajedno.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 14:36:36
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala Didyce, hvala Wiv, ja vam od srca uzvracam lepe zelje! Zelim vam od srca da ne dobijete! Pa da rascistimo cekalicki deo foruma. Dosta je bilo...
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 1.8.2015 17:18:16
|
|
|
|
Tanjica81
|
jeeee.... Čestitam Vocicana.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Pusenje u trudnocijelena038Jeste li pusile u trudnoci?Nisam pusac. (
40%)
Prestala sam pre trudnoce. (
9%)
Prestala sam kad sam zatrudnela. (
24%)
Smanjila sam pusenje. (
10%)
Ponekad. (
2%)
Pusila sam. (
14%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!