|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
8.8.2015 22:27:01   
serpica
IZVORNA PORUKA: jana jana

user posted image user posted image
bice divno druziti se sa vama

Sugradjanko mnogo mi je drago da si u ovoj temi posle svega sto ti se desilo. Nisam zaboravila tvoje iskustvo i mnogo mi je zao zbog toga. Bice ti ovde super sa devojkama,a ja te pozivam na sledece RR druzenje u Nisu,da se upoznamo.user posted image user posted image
Crtice punooo srece za sve
Didy user posted image ja tek sad vidim da radis test,drzim fige i navijam jakooo user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 8.8.2015 22:28:39 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 176
8.8.2015 22:27:39   
vocicana
Imam osecaj da ce tako biti, kao sto za sebe oduvek znam, obozavam devojcice a znam da ce biti deckic. Nego prvo skoci pa reci hop(msm na sebe), samo da srce cujem pa da predahnem za svojih 5 nedelja trudnoce.
Jao divno! Ja se vec zapitala sta se desava sa tobom. I Vishnjice nema, javljala se redovnije ranije. Nadam se da je dobro.
A ti maco, msm da je to to. Jao jedva cekam da vidim to ujutru.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 177
8.8.2015 22:29:18   
jana jana
hvala na podrsci :) bas ste drage user posted image user posted image
bodricemo jedna drugu dok ne docekamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 178
8.8.2015 22:29:57   
vocicana
Hvala Service na podrsci, pomno sam pratila tvoje "pratiteljke" uspesnog zatrudnjivanja.user posted image
Javi se ponekad. Citala sam ranije postove od tebe.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 179
8.8.2015 22:30:41   
vocicana
Bice sigurno znam, samo se osloni I prepusti! Tu smo mi za sve!

Direktna veza do poruke: 180
8.8.2015 22:30:46   
jana jana
serpice user posted image
cestitam ti na jos jednom andjelu , videla sam da je stigao novi clan :)

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 181
8.8.2015 22:33:06   
serpica

IZVORNA PORUKA: jana jana

serpice user posted image
cestitam ti na jos jednom andjelu , videla sam da je stigao novi clan :)

Jeste draga moja,hvala Bogu,da ti se uskoro vrati isto tako user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 182
8.8.2015 22:35:52   
jana jana
nadam se...i jako to zelim
bilo bi dobro da se ova godina zavrsi lepim vestimauser posted image
korak po korak , pa kako bude..svi nalazi su mi dobri i sad samo cekamo user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 183
8.8.2015 22:37:58   
serpica
Samo pozitivno i guraj napred,bice sve ok videces. Ostavila si sve iza sebe i kreces napred to je najbitnije. A ovde ces da nadjes podrsku i pomoc kakve nigde nema.user posted image

Direktna veza do poruke: 184
8.8.2015 22:38:55   
BubaBubica
Jeeee biće puno crtica user posted image Jedva čekam radosne vesti user posted image user posted image
Ja se sredila, istuširala, sad pokalo na spavanje.
Meni je ostalo još 7-6 dana do user posted image , nadam se da neće ni doći. Polako postajem nestrpljiva, uh.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 185
8.8.2015 22:41:22   
jana jana
drugi izbor nemam , osim da klonem skorz..priznajem bilo je tih momenata, sto je i sasvim normalno posle svega.
jos nisam pametna kod kog bih samo isla da dodje do trudnoce opet , ali ima vremena za razmisljanje o tome user posted image
kako se snalazis sa bebom ? koliko ima vec ?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 186
8.8.2015 22:41:40   
Didy
Serpi user posted image , dugo te nisam srela na forumu. Eto, radim test po ko zna koji put vec. Malo sam se i umorila, iskreno. Videcemo ujutro sta ce biti. Hvala vam svima na podrsci.

< Poruku je uredio Didy -- 8.8.2015 22:56:16 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 187
8.8.2015 22:43:46   
jana jana
razumem te sasvim :) i ja sam sva bila na trncima pred ovaj ciklus..i bila skoro ubedjena necu dobiti ..ali prevario me je osecaj.
samo se opusti , zaokupi misli necim drugim i doci ce i taj trenutak user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 188
8.8.2015 22:45:47   
BubaBubica
Sad kalkulišem na RR, kinezi kažu da ako sad zabebim, da će biti dečak user posted image Neću se buniti da dobijem i dečka, imam dve devojčice pa da imamo i naslednika, ali što sam ja luda za devojčicamaaaa aaaaaa user posted image već imam smišljeno i ime za devojčicu user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 189
8.8.2015 22:48:23   
BubaBubica
Jana Jana stvarno si divna user posted image sa takvim stavom će ubrzo da dođe bebac, negde naleteh ovde na forumu nekakav recept, do ovulacije se pije čaj od žalfije i neki vitamini, eto sad sam sve zaboravila. Da sam ranije pročitala sigurno bi tako postupila, ja volim i verujem u lekovitu moć čajeva. Drago mi je što su ti rezultati svi ok, a za lekare nemam reči user posted image

Direktna veza do poruke: 190
8.8.2015 22:51:40   
jana jana
nije bitno da li je decko ili devojcica ..samo da se desi ..sad mislim da o polu ne bih razmisljala..
zalfiju imam :) jel mozes da se setis sta se jos dodaje u caj ?
ja vec par meseci pijem folnu i magnezijum , da budem spremna dok cekam :) samo nikako da izbegenem stres, na zalost posao mi je takav grrrrr.

Direktna veza do poruke: 191
8.8.2015 22:52:46   
Didy
To je Serpicin recept. user posted image
Zalfija do ovulacije, vitamin D i folna stalno, bez obzira na ovulaciju. Javice se vec ona da tacno napise.user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 8.8.2015 22:55:13 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 192
8.8.2015 22:55:14   
jana jana
zelim taj recept user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 193
8.8.2015 22:56:09   
BubaBubica
Jana zaista nisam mislila ništa loše, niti komentarisala na tvoj račun, jednostavno sam iznela svoje maštarije ovde user posted image Izvini molim te, naravno da nije bitan pol, samo da se desi... user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 194
8.8.2015 22:58:53   
jana jana
folnu pijem mesecima unazad i magnezijum direkt.
ako serpica vidi poruku nek nam napise tacan recept , svakako je kvalifikovana user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 195
8.8.2015 23:00:08   
jana jana
ma ne draga , nisam tako ni shvatila.i ja sam tako prosli put zelela curicu , i bila je :(
zbog tebe ti kazem , da se opustis..ako je toliko zelis i bice user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 196
8.8.2015 23:01:39   
BubaBubica
Dobro je, važno je da smo se razumele user posted image ja sam se uplašila da te nisam povredila takvim postom. Ma naravno da biće, pa mora! Doduše, oba puta sam zabebila iz prve pa mislim da ću i sad, ako ne, biće, ne žurimo :)

Direktna veza do poruke: 197
8.8.2015 23:03:20   
jana jana

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Jana zaista nisam mislila ništa loše, niti komentarisala na tvoj račun, jednostavno sam iznela svoje maštarije ovde user posted image Izvini molim te, naravno da nije bitan pol, samo da se desi... user posted image

vise sam o svom stavu pisala , kako bi se sad osecala.mada priznajem kao i ti potajno zelim devojcicu :)
poruka nije bila ni malo kriticki obojena , samo sam iznela svoj stav .ja tebi od srca zelim jednu lepu i zdravu curicu user posted image

Direktna veza do poruke: 198
8.8.2015 23:07:34   
jana jana
i ja sam oba puta iz prve , zato sam i sad ocekivala da se desi ..ali nije..ali bice , nadam se.
obe smo nestrpljive user posted image

Direktna veza do poruke: 199
8.8.2015 23:12:39   
vocicana
Serpica!! Kazem jauser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

DIJETA I VEŽBE
Admin

Da li je "pametno" redukovati ishranu i vežbati,ako radimo na potomstvu?

Da (36%)

Ne (8%)

Nikako ne (6%)

Umereno (45%)

Poželjno je (6%)

Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here