Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:05:07
|
|
|
|
jana jana
|
proslog meseca smo mogli tek da se bavimo trudnocom,na zalost imala sam spontani ove godine posle ac.prosla je i menstruacija i ovulacija .sad mi je prvi dan posle ciklusa. ocekivala sam rezutate odmah , kao i do sad ali ovog puta nista. sad sa nastrpljenjem iscekujem nove plodne dane
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:14:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jana hrabra zeno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:18:00
|
|
|
|
jana jana
|
ma nisam , samo mnogo zelim bebu :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:34:17
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nema veće motivacije od toga
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:37:28
|
|
|
|
vocicana
|
Popizdecu od nervoze, juce sam bila mnogo lose. Pogledacu u temi, hvala ti puno
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:41:50
|
|
|
|
vocicana
|
Ta bebica sto je otisla, neka je, tu ne mozes nista da popravis, nesto nije bilo kako valja, ne ocajavaj. Vazno je da si pozitivno mortivisana, da te m razume I da te podrzava, sve ce biti u redu. Kad ti Voci kaze. Pisi slobodno. Ja sam trudna sada, 4 nedelja, cekam da cujem srce bebino pa se selim u teme, ali ne ostavljam vas ovde na miru sve dok vas ne povucem za nosice pa za mnom jedna po jedna..
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:43:59
|
|
|
|
BubaBubica
|
Joj dragaaa potpuno te razumem! Ja čekam još da dva i znaću i sama da li sam ostala trudna, već naslućujem ali još dan dva ništa ne tvrdim. Sećam se prošle trudnoće pa mislim da sam ipak zabebila, mada eto, ne držite me za reč! Kazaću vam sutra ili prekosutra
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:44:51
|
|
|
|
vocicana
|
Ti si sjajan lik, bas volim taj tvoj entuzijazam, divna siiii!!! Samo VI uzivajte tih par sati... Mmmm vreme samo za vas dvoje!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:46:47
|
|
|
|
vocicana
|
Ja srce navijam da jesi. Boze toliko mi znacite drugarice moje. Uzivam dok citam vase postove. Samo pisite. Ja jos uvek radim, ali zato kada otvorim bolovanje nadrljale ste, ima da vas davim vise nego sada
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:47:07
|
|
|
|
bumba
|
Jano da li sam dobro shvatila spontani je nastupio poslije Amnio??? Da li se zna razlog? Sta je bilo bilo je tu nema povratka ...Ostat ces ti vrlo brzo opet trudna
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:50:19
|
|
|
|
vocicana
|
Uzasno je kada se tako jedna invazivna I ugrozavajuca metoda tako predlaze, kao da se te trudnice salju da im se uzme bris guse I nosa. Strasno!!! Drhtis, strepis, na kraju te upropaste! Pansta je razloga za amniocentezu? Godine...los double test, sta?
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:52:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
I meni jako znači kuckanje sa vama, volim da vas čitam i da pomognem ako mogu. Jana sad imaš malog anđela da čuva njegovog batu/seku koja će tek da se rodi ko zna zašto je moralo tako da se desi, samo ne očajavaj, da ne dođe do blokade u organizmu od prevelike želje, iako je sve u redu! Pij vitaminčiće i ne brini, biće beba
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 21:59:31
|
|
|
|
Didy
|
Crtice, samo da vam javim da ujutro radim test. Kasni mi dva dana. Imam neke blage mucnine s vremena na vreme u poslednjih nedelju-dve, nadam se da nije moj umisljaj. U svakom slucaju, sutra izvestaj.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:01:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Didyyy red bi bio, neka ti Banja donese srecu Navijam i vucem!] Jana bas mi je zao sto ti se to desilo, punooo srece ti zelim , i crtice sto pre, vucem i tebe!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:03:29
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Didy, stvarno bi bio red! Jeeeee!!! Navijam I cekam lepe vesti. Cim ustanem, otvaram forum, nemoj da si lenja buba, ustani sto ranije, radi taj testic I salju slicicu!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:09:39
|
|
|
|
Didy
|
Hvala na podrsci. Ja sam sva nesto suzdrzana, vise ne smem ni da se radujem unapred. Uglavnom, moji ovde u Banji ustaju u 6h ujutro tako da cu rano raditi test, pa vam javljam. UM, hocemo li popiti kafu zajedno sutra prepodne? Mi imamo novi plan - krecemo kuci u ponedeljak posle dorucka.
< Poruku je uredio Didy -- 8.8.2015 22:10:34 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:10:29
|
|
|
|
bumba
|
Ja imam 9 dana do dana D...Danas imam bijeli iscjedak ....Ce vidimo sta ce biti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:11:22
|
|
|
|
vocicana
|
Mnogo ces me obradovati, ako jesi trudnica , to ce biti jedna zlatna devojcica! Tako mi se nesto prikazuje. Jako bi volela I da upoznam licno neke od vas sa foruma, to bi bilo savrseno.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:12:22
|
|
|
|
jana jana
|
da posle Ac , na zalost..rezultat je pokazao zdravu devojcicu , i kasnije je i HP nalaz potvrdio isto. definitivno je uzrok bila AC .Sam postupak nije dobro odradjen ,nisam dobila ni adekvatnu terapiju sto dovelo je do spontanog na zalost.Ne ocajavam, tesko je da se pregura sve to , mislim da se nikad ne zaboravi , samo stisnes zube i krenes dalje.Imam pozitivan stav , tako da se nadam uskoro
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:12:48
|
|
|
|
vocicana
|
Napred Bumbice, samo pozitivno! Nema sta. Osmeh na lice I samo se opustaj, sigurna sam da ce biti punoooooo radisnih vesti. Plodan juli I avgust ijuuuuu
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:13:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy nikako da se uklopimo, sveki mi jutros otisla docekuje goste, Boze zdravlja sledece godine se moramo uklopiti i ti i ja, u sirem sastavu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:14:50
|
|
|
|
jana jana
|
bice divno druziti se sa vama
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:15:14
|
|
|
|
vocicana
|
Ne znam sta bi sada sve po redu naredjala, nego ne smem!!! Stoka! Kako se Boga ne plase? Nemoj se duso sekirati, bice sve ok, vazno je da ostanes trudna, da tu nema problema, drzaces ti kao I ja sledece godine svoju srecicu u rukama, bices ponosna na remek delo tvog m I tebe. Bravo za stav!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:17:01
|
|
|
|
vocicana
|
Trudicemo se da budes mirna I stalozena u susret novim rafosnim vestima.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 8.8.2015 22:20:31
|
|
|
|
Didy
|
Jano, bas mi je zao sto se tako desilo. Vidim da si ti jedna snazna zena koja sigunim koracima koraca dalje. Tako i treba. Moze jedna devojcica, ne bunim se. Ja nekako stalno zamisljam da ce nasa treca sreca biti devojcica, ne znam zasto, sama mi se ta slika namece. UM, sledece godine zurka u parku, ti, ja i petoro decice.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Pozorišteguppy RRvolite li pozorište?Da (
78%)
Ne (
22%)
Ukupan broj glasova: 27Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!