|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
8.8.2015 21:05:07   
jana jana
proslog meseca smo mogli tek da se bavimo trudnocom,na zalost imala sam spontani ove godine posle ac.prosla je i menstruacija i ovulacija .sad mi je prvi dan posle ciklusa.
ocekivala sam rezutate odmah , kao i do sad ali ovog puta nista.user posted image
sad sa nastrpljenjem iscekujem nove plodne dane

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 151
8.8.2015 21:14:37   
Ivanka 75
Jana hrabra zeno user posted image

(odgovor članu jana jana)
Direktna veza do poruke: 152
8.8.2015 21:18:00   
jana jana
user posted image
ma nisam , samo mnogo zelim bebu :)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 153
8.8.2015 21:34:17   
BubaBubica
Nema veće motivacije od toga user posted image

Direktna veza do poruke: 154
8.8.2015 21:37:28   
vocicana
Popizdecu od nervoze, juce sam bila mnogo lose. Pogledacu u temi, hvala ti puno

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 155
8.8.2015 21:41:50   
vocicana
Ta bebica sto je otisla, neka je, tu ne mozes nista da popravis, nesto nije bilo kako valja, ne ocajavaj. Vazno je da si pozitivno mortivisana, da te m razume I da te podrzava, sve ce biti u redu. Kad ti Voci kaze. Pisi slobodno. Ja sam trudna sada, 4 nedelja, cekam da cujem srce bebino pa se selim u user posted image teme, ali ne ostavljam vas ovde na miru sve dok vas ne povucem za nosice pa za mnom jedna po jedna..user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 156
8.8.2015 21:43:59   
BubaBubica
Joj dragaaa user posted image potpuno te razumem! Ja čekam još da dva i znaću i sama da li sam ostala trudna, već naslućujem ali još dan dva ništa ne tvrdim. Sećam se prošle trudnoće pa mislim da sam ipak zabebila, mada eto, ne držite me za reč! Kazaću vam sutra ili prekosutra user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 157
8.8.2015 21:44:51   
vocicana
Ti si sjajan lik, bas volim taj tvoj entuzijazam, divna siiii!!!
Samo VI uzivajte tih par sati... Mmmm vreme samo za vas dvoje!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 158
8.8.2015 21:46:47   
vocicana
Ja srce navijam da jesi. Boze toliko mi znacite drugarice moje. Uzivam dok citam vase postove. Samo pisite. Ja jos uvek radim, ali zato kada otvorim bolovanje nadrljale ste, ima da vas davim vise nego sadauser posted image

Direktna veza do poruke: 159
8.8.2015 21:47:07   
bumba
Jano da li sam dobro shvatila spontani je nastupio poslije Amnio??? Da li se zna razlog?
Sta je bilo bilo je tu nema povratka ...Ostat ces ti vrlo brzo opet trudna

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 160
8.8.2015 21:50:19   
vocicana
Uzasno je kada se tako jedna invazivna I ugrozavajuca metoda tako predlaze, kao da se te trudnice salju da im se uzme bris guse I nosa. Strasno!!! Drhtis, strepis, na kraju te upropaste! Pansta je razloga za amniocentezu? Godine...los double test, sta?

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 161
8.8.2015 21:52:12   
BubaBubica
I meni jako znači kuckanje sa vama, volim da vas čitam i da pomognem ako mogu. user posted image
Jana sad imaš malog anđela da čuva njegovog batu/seku koja će tek da se rodi user posted image ko zna zašto je moralo tako da se desi, samo ne očajavaj, da ne dođe do blokade u organizmu od prevelike želje, iako je sve u redu! Pij vitaminčiće i ne brini, biće beba user posted image

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 162
8.8.2015 21:59:31   
Didy
Crtice, samo da vam javim da ujutro radim test. user posted image Kasni mi dva dana. Imam neke blage mucnine s vremena na vreme u poslednjih nedelju-dve, nadam se da nije moj umisljaj. user posted image
U svakom slucaju, sutra izvestaj. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 163
8.8.2015 22:01:09   
Anoniman
Didyyy red bi bio, neka ti Banja donese srecuuser posted image Navijam i vucem!]

Jana bas mi je zao sto ti se to desilo, punooo srece ti zelim , i crtice sto pre, vucem i tebe! user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 164
8.8.2015 22:03:29   
vocicana
Jao Didy, stvarno bi bio red! Jeeeee!!! Navijam I cekam lepe vesti. Cim ustanem, otvaram forum, nemoj da si lenja buba, ustani sto ranije, radi taj testic I salju slicicu!user posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 165
8.8.2015 22:09:39   
Didy
Hvala na podrsci. Ja sam sva nesto suzdrzana, vise ne smem ni da se radujem unapred. Uglavnom, moji ovde u Banji ustaju u 6h ujutrouser posted image user posted image tako da cu rano raditi test, pa vam javljam.
UM, hocemo li popiti kafu zajedno sutra prepodne? Mi imamo novi plan - krecemo kuci u ponedeljak posle dorucka.

< Poruku je uredio Didy -- 8.8.2015 22:10:34 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 166
8.8.2015 22:10:29   
bumba
Ja imam 9 dana do dana D...Danas imam bijeli iscjedak ....Ce vidimo sta ce biti

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 167
8.8.2015 22:11:22   
vocicana
Mnogo ces me obradovati, ako jesi trudnicauser posted image , to ce biti jedna zlatna devojcica! Tako mi se nesto prikazuje. Jako bi volela I da upoznam licno neke od vas sa foruma, to bi bilo savrseno. user posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 168
8.8.2015 22:12:22   
jana jana
da posle Ac , na zalost..rezultat je pokazao zdravu devojcicu , i kasnije je i HP nalaz potvrdio isto.

definitivno je uzrok bila AC .Sam postupak nije dobro odradjen ,nisam dobila ni adekvatnu terapiju sto dovelo je do spontanog na zalost.Ne ocajavam, tesko je da se pregura sve to , mislim da se nikad ne zaboravi , samo stisnes zube i krenes dalje.Imam pozitivan stav , tako da se nadam uskoro user posted image

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 169
8.8.2015 22:12:48   
vocicana
Napred Bumbice, samo pozitivno! Nema sta. Osmeh na lice I samo se opustaj, sigurna sam da ce biti punoooooo radisnih vesti. Plodan juli I avgust ijuuuuu

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 170
8.8.2015 22:13:33   
Anoniman
Didy nikako da se uklopimo, sveki mi jutros otisla docekuje goste, Boze zdravlja sledece godine se moramo uklopiti i ti i ja, u sirem sastavuuser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 171
8.8.2015 22:14:50   
jana jana
user posted image user posted image
bice divno druziti se sa vama

Direktna veza do poruke: 172
8.8.2015 22:15:14   
vocicana
Ne znam sta bi sada sve po redu naredjala, nego ne smem!!! Stoka! Kako se Boga ne plase? Nemoj se duso sekirati, bice sve ok, vazno je da ostanes trudna, da tu nema problema, drzaces ti kao I ja sledece godine svoju srecicu u rukama, bices ponosna na remek delo tvog m I tebe. Bravo za stav!

Direktna veza do poruke: 173
8.8.2015 22:17:01   
vocicana
Trudicemo se da budes mirna I stalozena u susretuser posted image novim rafosnim vestima. user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 174
8.8.2015 22:20:31   
Didy
Jano, bas mi je zao sto se tako desilo. Vidim da si ti jedna snazna zena koja sigunim koracima koraca dalje. Tako i treba. user posted image
Moze jedna devojcica, ne bunim se. Ja nekako stalno zamisljam da ce nasa treca sreca biti devojcica, ne znam zasto, sama mi se ta slika namece.
UM, sledece godine zurka u parku, ti, ja i petoro decice. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

Daria
lelaigor

Da ili ne?

da (58%)

ne (42%)

Ukupan broj glasova: 53

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here