Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 15:19:21
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a nasa lepa Kata ide kuci po stvari i vraca se u bolnicu, danas ili sutra ce joj indukovati porodjaj Srecno! Moja su oba bila indukovana, pa ne mogu d auporedim kako je bez ali meni je bilo OK i tako.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 16:25:26
|
|
|
|
cetvrtko
|
zdravo zenice ..... :) kako ste ? kati zelim puno srece i zelim joj najljepsi tren u zivotu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 18:27:44
|
|
|
|
Chipsy
|
Devojke, cao! Jutros se opet pojavilo kao rozikasto po malo. Poludecu vise! Kato, sa srecom! Choopa, divno sto si kod kuce. Anita, i ti malo da oladis sa tim obavezama, miruj zeno, 3 bebe nosis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 18:28:18
|
|
|
|
anita
|
Zdravo devojke MM dosao s posla, rucali smo, malo odmorili i sada gledamo tv. Svratila sam da vidim sta radite i da li ima vesti od Kate?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 19:26:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita, bas sam i ja htela da ti kazem da kuliras Ja se ovih dana super osecam pa sam bas puno radila. Danas me od posla boli tibica ali cu odmarati pa ce proci. Danas sam sredila i da nam se zatvori balkin sa pvc stolarijom pa sam zadovoljna. I to je gotovo sledece nedelje. Treba mi prostora da tu drzim bar kolica i neke stvari. Bice svaki cosak stana popunjen
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:01:23
|
|
|
|
anita
|
Devojke hvala vam sto brinete Ja malo radim malo odmaram. Ponekad me bole noge i prepone ali to je valjda od tezine mog stomaka .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:08:52
|
|
|
|
branki*
|
drugarice,ja danas upoznala nasu divnu dunju i lesicu,predivne obe,bas kao sto sam i pretpostavljala ovde pada neka kisica,boza i ja tu se muvamo..danas ga pohvalile ove njegove kod dr kako je skroz super i bas se otvorio lepo i napreduje.. anita,normalno je sto te bole prepone,i mene zezuckaju u poslednje vreme.. sta radite vi?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:15:31
|
|
|
|
anita
|
Branki bas mi je drago da Boza lepo napreduje. Jos malo pa se vracate kuci Kako si ti? Jos malo pa ce i beba.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:18:58
|
|
|
|
branki*
|
da,anita,najv u subotu se vracamo,eventualno u nedelju.ocekujem da ce oko sredine januara da zakazu carski rez.ja ok,hvala na pitanju,dobro se osecam,ali vec jos malo 9.mesec i samo po sebi mi je teze i za kretanje i za jurcanje oko boze i uopste funkcionisanje.ranije sam bila lagana ko pero,zacas sve,a sad dok ustanem,dok cucnem treba mi 100 godina
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:19:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Branki jedan za Bozu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:21:47
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,anita i za vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:39:50
|
|
|
|
serpica
|
E drugarice,bas ste se raspisale..ja bila u dz,imala sam i danas popodne bolove pa otisla,pogledao me dr ginekoloski kaze sve je tu ok..utrogestan da ne pijem vise,sutra u 14h idem na uz da proveri i s te strane,a bolovi su mozda i od peska,ne znam. Jos i laboratoriju da uradim i da zavsim u ovoj godini..sledeci je tek posle Bozica. Branki za Bozu,a jesi li videla Dunju i Lesicu a? i ja nisam imala reci kad sam ih upoznala...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 20:44:15
|
|
|
|
branki*
|
serpi,super,da ne brines vise toliko jesam,da bas tako,toliko tople i mile.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 21:14:00
|
|
|
|
bubulence
|
devojke moje, dobro vece. kod Kate jos uvek nista novo, valjda. javila mi se oko pola 6 kaze da je u bolnici, ceka da joj muz donese da se narucka. trebala je kasnije na ctg pa ce znati vise. sada cekam da se javi... mi bili u NS, kupila sam cizme koje sam mislila da u zivotu necu obuti (UGG) i da vam kazem, nista udobnije nisam nosila. uzela dudu - varalicu za bebu i one male rukavice da se ne grebe. nista vise nisam nasla zanimljivo , a i sutra mi stizu jos neke stvarcice pa moram videti da li mi uopste i treba jos nesto od garderobe... branki bravo za Bozu . serpi sada mozes malo da odahnes... jos sutra da ti uslika bebu i bice super! sve vas :-*
< Poruku je uredio bubulence -- 16.12.2014 21:15:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 21:21:59
|
|
|
|
serpica
|
Bubi isla sam najvise zbog bolova,jer nikad me nije bolelo toliko dugo...ma samo da je sve ok.. Javljaj nam za Katu...mozda to bude i nocas. A kako bese ona garderobica,miki maus jel tao bese?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 21:54:21
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro veče... Hvala na dobrodoslici... Ovde se bas brzo odvijaju stvari...Ne mogu da propratim ko sta pise...Neko je pitao za tetra pelene koliko kupiti,pa da podelim iskustvo.Imam ih 30ak.Verujte bilo je i da mi je i to bilo malo-posto ima kad je nesto procurilo...a koristili smo i posle kupanja (moje obe cure su imale kosice),pa su mnoge bile i izbljuckane...itd. Eto...a svedske imam oko 5-6. Pozdrav i lepo spavajte...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 22:00:07
|
|
|
|
bubulence
|
tanjice sve ces pohvatati vremenom . serpi ponekad je bolje otici i smiriti se, bar ces biti bolje sa psihicke strane. jeste miki maus decija garderoba... bas su mi danas stigle neke stvarcice . javila se KAta, ceka jutarnju vizitu a kaze da ce traziti odmah indukciju, mada ima slabe kontrakcije, mozda i krene u toku noci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 23:09:02
|
|
|
|
amelia
|
Dobro vece trudnicice drage moje... jel primate novu trudnicu? . Ja sam juce uradila testic i ugledala svoje najmedenije crtice . Danas jos jedan da potvrdim svoje sumnje .. nakon 17 meseci pokusavanja.nakon godinu dana merenje bazalne T pracenje ovulacije trakicama ciljanih odnosa ostadoh trudna hvala Bogu. Vreme je da se vama pridruzim.. ne znam kada da odem na pregled citala sam daje najbolje sa 8 nedelja..? Sta mi vi predlazete posto vi imate iskustva ja cu ovde uciti od vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 23:24:36
|
|
|
|
bubulence
|
amelija naravno da te primamo, dobro nam dosla . znam da si nestrpljiva ali je bolje da sacekas jos bar 2-3 nedelje za odlazak kod dr... do tada bez nerviranja zbog svekrve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 23:27:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Veče svima Amelia čestitam na trudnoći, baš mi je drago. Dobrodošla! Što se tiče pregleda ja se ne sjećam kad sam išla prvi put
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 23:39:04
|
|
|
|
bubulence
|
cupkice kako si ti? mirujes?????
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 16.12.2014 23:46:47
|
|
|
|
makic90
|
Pozdrav draga amelia, cestitam i ja Pa ja sam prvi put isla na pregled posle kasnjenja od oko 15 dana, ne secam se tacno i vec sam bila 5 nedelja + 1 dan i bebilica se videla, ali je tad bila jedna malena tackica, pa mi je rekla da odem opet za dve nedelje i tada su videli srcanu radnju i otvorili mi trudnicku knjizicu itd :) Inace zene, molim vas pomagajte! U 12-oj sam nedelji, imam mucnine i povracanje vec pune 2 nedelje, juce 3 puta i danas mi je doktorica savetovala da odem na infuziju... Medjutim ja nisam htela, pravim se hrabra nesto Ali uopste ne mogu normalno da rucam, ne veceravam uopste, pa sta vi mislite, da li bi ipak trebalo da odem na infiziju i da li je bila neka od vas? Nzm, sve mislim da mogu da izdrzim jos malo... Hvala vam opet unapred
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 17.12.2014 0:14:33
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence cupkice kako si ti? mirujes????? Bubu ja se začitah na forumu Dobro, hvala na pitanju. A ti? Mirujem. Nadoknađujem sa ćerom gradivo što sam propustila. MM je radio sa njom, ali isto nije to to. Naročito jer su krenuli sa sabiranjem, oduzimanjem, uči neke pjesmice za priredbu...treba to izvježbat. Makic pođi obavezno na infuziju ako ti je dr savjetovao. Ja nisam išla, ali sam povraćala do petog mjeseca. Meni je pomagalo da odmah jedem čim se ustanem, i sve tako grickam svako malo po nešto, da ne držim prazan želudac a ni pun. čisto da zavaram glad. Nadam se da će ti proći skoro. Jesi probala da piješ B vitamin? Meni su to savjetovali, ali ja nisma mogla ni to da pijem jer bih ga povratila svaki put...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 17.12.2014 0:23:26
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Amelia, dobro nam dosla Pratila sam te ja u crticama i bas sam se pitala kada ces nam doci Ja sam na prvi uz otisla kada sam bila nekih 6+2 i videle su se srcane radnje. Makic, moja kuma je non stop povracala i bila iscrpljena tako da je isla na infuziju. To joj je pomoglo jer nista nije mogla da jede. Poslusaj lekara. Od toga moze samo da bude bolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 17.12.2014 0:36:45
|
|
|
|
makic90
|
Draga choopa choops, hvala na dobrim savetima! Inace, evo bas drzim bedoksin ispred sebe i razmisljam se da li da uzmem... Nisam jos pokusavala, jer ne znam ni to koliko je dobro i da li moze da skodi bebi, mada sam procitala da ne moze. Doktorica mi je isto spomenula i klometol, ali sam ja u uputstvu od klometola procitala da se uzima u trudnoci samo kad se bas mora, a ja mislim da mi nije dotle doslo... Hvala puno i tebi sanjalice, i ozbiljno cu videti da odem sutra da primim infuziju, najbolje mozda popodne, jer mi je mucnina ujutru najmanja, pa mislim da lepo doruckujem i posle odem... Hvala vam jos jednom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
anketa o imenuenci menciKoje ime je lepse?Milica (
37%)
Marija (
22%)
Nevena (
41%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!