|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
15.12.2014 22:52:01   
choopa choops
Odlično! user posted image Ajde sve i ta fizička pomoć, ali psihički se rasteretiš kad znaš da može neko da uskoči :-)))

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1151
16.12.2014 7:01:27   
Trcosava
Čupo super što si kućici!!!
Sad bidni dobra, da ne vadim ja bič user posted image saaaamo do wc-a i nazad. Nema mrdanja i vrdanja

Meni jutros iskipe kafa!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1152
16.12.2014 7:09:24   
serpica
Jutro... chupa user posted image odmaraj!
Mene je nocas boleo stomak,i prehodne noci,nije bio jak bol ali me je ipak probudio...sinoc popila poslednji utrogestan,dr rece da vise ne pijem...verovatno cu popodne u dz cisto da vidim..evo sad me ne boli,ali nocas user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1153
16.12.2014 7:54:43   
jabudic
Jutro žene!user posted image
Šerpice, u trudnoći je sve nenormalno normalno. Mene preksinoć želudac bolio čitavu noć, isto me je bol probudila.
A danas sam u užasnom stanju, zapušeni sinusi, zaboljelo me uvo, grlo, pluća, raspadam se. I pogodite gdje sam- na poslu!
A moram sina posle posla da vodim na rodjendan, nemam ideju kako ću da izdržim do 19h user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1154
16.12.2014 8:38:38   
branki*
dobro jutro..
choopo,ovde ti je dinamika,ako propustis 2 dana,ne mozes posle da pohvatasuser posted image
jabudic,brzo ozdravljenje!
meni brat jutros ode za praznike,boza i ja sami,cekamo mm da dodje u cetvrtak...
kod mene sve uobicajeno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1155
16.12.2014 8:39:44   
bubulence
dobro jutro!
evo stizem ranije da se javim user posted image .
kako ste mi spavale ?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1156
16.12.2014 8:48:17   
branki*
ja spavala malo bolje nego juce..u pola 2 mi zvonio mob,neki nepoznat broj,pa me probudio,morala sam da ustajem...zvrcnulo par puta i kraj..ne razumem takve gluposti..

branki

Direktna veza do poruke: 1157
16.12.2014 9:38:21   
Sanjalica1980
Dobro jutro, okruglice.

Jabudic brzo nam ozdravi user posted image

Choopa samo da proverim da li odmaras? user posted image

Kato ima li nekih promena? user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1158
16.12.2014 10:16:40   
bubulence
ooo nema Kate na prozivci, sada cu joj pustiti sms user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1159
16.12.2014 10:32:59   
Sanjchezze
Dobro jutro svima
Ja ustala rano, isla da vadim krv i da zakazem uz, idem sutra u 19h pa ove sedmice krecem i na CTG valjda. Sad cekam kurira da donese stvarcice iz Akse i polako peglam garderobicu posto sam juce napokon pocela da perem, sticicu sve valjda. Zanima me koliko tetra i svedskih pelena da kupim posto mi je samo to jos ostalo?
Choopo super da si stigla kuci, sad miruj koliko god mozes user posted image

Direktna veza do poruke: 1160
16.12.2014 10:35:17   
anita
Dobro jutro drugarice
Nema nam Kate,mozda ima novistiuser posted image
Saljem vam jedan veeeeeliki user posted image za lep dan.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1161
16.12.2014 10:55:47   
bubulence
ema nista novo kod Kate, ima pregled danas pa ceka... kaze bas je guzva... javice se kada zavrsi.
Sanjci pa i ti si blizu user posted image .
jao ja danas cekam dva kutrira i sutra dva user posted image . mnogo volEm te kurire user posted image ... sinoc posaljem mm na bankomat i kada je cuo koliko para treba da podigne slosilo mu se user posted image . ali sta da radimo, blize se praznici a i beba dolazi...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1162
16.12.2014 11:07:30   
Sanjchezze
Jos malo Bubi i stize i moj devojcurak user posted image
Videcu sutra sa dr, sta misli kad ce, posto bi trebalo da idem na dogovoren porodjaj...
Joj i ja volEm te kurire, pogotovo sad kad imam izgovor da narucujem sve i svasta :) mm vise i ne obraca paznju na to koliko trosim, navikao se mucenik user posted image Rekla sam mu, jos samo ova ogromnaaa porudzbina iz Akse i necu vise dok se ne porodim user posted image

Direktna veza do poruke: 1163
16.12.2014 11:11:13   
eca89

IZVORNA PORUKA: bubulence

jao ja danas cekam dva kutrira i sutra dva user posted image . mnogo volEm te kurire user posted image ... sinoc posaljem mm na bankomat i kada je cuo koliko para treba da podigne slosilo mu se user posted image . ali sta da radimo, blize se praznici a i beba dolazi...

Jao, Bubi mi smo sve iste, ti bar gotovinom, pa zna covjek otprilike koliko si potrosila, a ja skoro sve placam karticom, sad kad stigne racun ima moj muzic da dobije srcku user posted image user posted image , jadan covjek, ali sta cu sve to meni treba user posted image

Direktna veza do poruke: 1164
16.12.2014 11:11:36   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjchezze

Joj i ja volEm te kurire, pogotovo sad kad imam izgovor da narucujem sve i svasta :) mm vise i ne obraca paznju na to koliko trosim, navikao se mucenik user posted image Rekla sam mu, jos samo ova ogromnaaa porudzbina iz Akse i necu vise dok se ne porodim user posted image

ali naravno trudnicu ne treba drzati za rec, mozda zaboravi sta je obecala user posted image ...
ides na cr ili na indukovani?

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 1165
16.12.2014 11:15:53   
Sanjchezze
Nisam mu rekla da do porodjaja treba da mi stignu jos dve porudzbine user posted image
Trebalo bi na indukovani, carski samo ako ne daj boze bude morao. Rece mi dr da ce pratiti bebu na uz, ctg i stanje mog grlica pa ce odluciti kad je najbolje da idem na porodjaj. Moj grlic je vec neko vreme mekan nacisto, posteljica zrela sad samo da beba bude spremna i to je to.

Direktna veza do poruke: 1166
16.12.2014 11:20:56   
bubulence

IZVORNA PORUKA: eca89

Jao, Bubi mi smo sve iste, ti bar gotovinom, pa zna covjek otprilike koliko si potrosila, a ja skoro sve placam karticom, sad kad stigne racun ima moj muzic da dobije srcku user posted image user posted image , jadan covjek, ali sta cu sve to meni treba user posted image

gotovinom samo kada donose kuriri a meni je daleko da idem na bankomat... inace mm ima obicaj da kaze da platu vidi samo kada mu stigne obavestenje od banke da je uplacena... ali meni je to normalno, ja kuvam, obavljam kupovine, odrzavam kucu , ne mogu da zamislim da svaki put trazim od njega pare, negokartica zivi u mom novcaniku a njemu udelim dzeparac na pocetku svake nedelje da ima za uzinu na poslu i da toci gorivo user posted image ...
sanjic a hoces uz epidural?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1167
16.12.2014 11:34:47   
bubulence
a nasa lepa Kata ide kuci po stvari i vraca se u bolnicu, danas ili sutra ce joj indukovati porodjaj user posted image

Direktna veza do poruke: 1168
16.12.2014 11:42:24   
branki*
navijamo za katuuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 1169
16.12.2014 11:47:10   
Sanjchezze
Bubi nista ne znam za epidural jer je kod nas u Valjevu problem sto nemamo dovoljno anesteziologa, rekao mi je doktor da cemo videti da dogovorimo i epidural ako uspemo. Sto se mene tice, meni svejedno al to verovatno zato sto ne znam sta me ceka user posted image
Jejjj stize nam uskoro jos jedna bebica, navijamo za Katu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1170
16.12.2014 11:51:49   
bubulence
sanjci sve se prezivi, mnogo zena ode na indukovani porodjaj bez epija pa sve prodje ok. licno ja ne bih pristala (bez epidurala) jer mislim da ima i laksih nacina ali svi smo drugaciji ... koliko god da boli zaboravi se kada se ugleda beba user posted image to je sigurno...

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 1171
16.12.2014 12:33:31   
glukica
Cao trudnice user posted image nije me bilo neko vreme,valjda me niste zaboravile user posted image mi smo se selili,pa je bio haos,tek juce nam internet stigao jupii! inace smo dobro,bebica raste,danas cu mozda sa muzem ako dodje ranije sa posla da idem da gledam stvari za bebicu ,bas se radujem..sredjivali smo stan,pa nikad kraja,ima jos dosta sitnica da se uradi,a i bebina soba ceka ..tome se posebno radujem! uspela sam na brzinu da vas iscitam,svasta se izdesavalo vidim! sve puno ljubim

Direktna veza do poruke: 1172
16.12.2014 12:47:32   
anita
Uskoro nam stize jos jedna bebica. user posted image user posted image Kato navijamo i cekamo lepe vesti.

Ja sam upravo sela da odmorim. Sirila sam ves, cistila kupatilo, pristavila rucak. Crkla sam.... Da malo odmorim pa cu da okitim jelku user posted image .

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1173
16.12.2014 15:16:59   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: branki RR

choopo,ovde ti je dinamika,ako propustis 2 dana,ne mozes posle da pohvatas

Da znaš user posted image

Mirujem, ne smijem da se igram da me ne vičete user posted image

Spavala sam do 11.30h, konačno jer smo tamo ustajali u 7h, a ja spavalica :-D

Sanjčice ne znam ti ovo za tetra i švedske, davno sam ih kupovala user posted image ima tema sigurno. Ali mislim da je sasvim dovoljno 10 švedskih i 15ak tetra?user posted image Stvarno ne znam.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1174
16.12.2014 15:19:03   
Klarisa
Evo i mene. Par dana me nema i onda satima citam sta ste napisale.
Bila sam juce na kontroli (prvoj posle konstatovane trudnoce) i videla sam bebicu na UZ, videla krvotok, cula srce... Krvna slika mi je odlicna.
Dabl mi je zakazan za 12.jan., AC će biti krajem feb.
Jos da zakazem endokrinologa.
Vidim da je dosta user posted image pri kraju, pa cekamo lepe vesti user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

ime za djecaka
jabudic

svako mi se svidja, s tim sto mom muzu vise prva dva, a meni ostatak :)

Stefan (14%)

Lazar (18%)

Marko (21%)

Matej (20%)

Jovan (21%)

Ukupan broj glasova: 271

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here