Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 14:37:11
|
|
|
|
jovicaa
|
meni se sve cini da je prerano da pocnem da spremam stvari za bebu, 24. nedelja sam... ne znam ni sama.. valjda cu posle sve stici, ali nas ocekuje selidba, tako da ce biti sveopsti haos.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 14:53:11
|
|
|
|
lelaigor
|
KAto Bogme, ja kad bih rađala treće dete sve bih spremala još u 20 i nekoj nedelji jer sam se sad žestoko zeznula.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 16:07:17
|
|
|
|
makic90
|
Draga Kato, puno srece ti zelim!! Da, isto smo godiste i bas mi je drago
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 16:24:51
|
|
|
|
Kata90
|
jovice,i po meni je prerano da spremas stvari.....kako kazu samo polako i natenane zene divne ste,sto vec navijate unapred samo da vec pukne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 16:33:12
|
|
|
|
eca89
|
Hej, evo i mene, bas sam razocarana ,nije mi opet radio uz. Pregledao me onako rucno, kad mi je ruku gurnuo umalo mi oci nisu ispale, kao grlic cvrst, zatvoren i narucio me za 5januar na pregled. Ja se ponadala da cu vidjeti bebicu i saznati bar otprilike koliko je teska kad ono corak
< Poruku je uredio eca89 -- 15.12.2014 16:34:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 17:09:39
|
|
|
|
soni
|
evo i mene..isto razocarana...isla sam na UZ ali nista nije ideo, beba savijena i nisko dola, uz uzasno los...misli da je curica al ni to nije siguran, nije mogao ni da je izmeri..uzas...sutra moram ko dnjega ponovo da idem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 17:16:08
|
|
|
|
Trcosava
|
KAto izdrži, šta da ti kažem Nego Eco ti to kod koncesionara ideš nekgo ili u državno? Juuu vidim da se Plačljiva porodila!! To nešto brzo?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 17:28:10
|
|
|
|
eca89
|
Ma, idem ja preko osiguranja, ali je on prvatni doktor, ali ima dogovor sa osiguranjem, pa mu možda ne pokrivaju, sta ja znam, znam samo da sam mnogoooooooo ljuta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 17:45:50
|
|
|
|
Kata90
|
eco,samo opusteno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 17:47:11
|
|
|
|
jabudic
|
I ja sam bila danas na UZ. Sve je super, srce kuca, vide se ruke i noge, sve super. Na kontrolu 5, tada cu ujedno dobiti i uput za double.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 17:48:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Baš je Plačljiva to brzo obavila! Neka samo kad je sve super prošlo. Jaoj, sad Kata pa ja!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 18:39:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Ma, idem ja preko osiguranja, ali je on prvatni doktor, ali ima dogovor sa osiguranjem, pa mu možda ne pokrivaju, sta ja znam, znam samo da sam mnogoooooooo ljuta to je koncesionar i oni neće da rade UZ svaki put, ona moja prošla je i naplaćivala slike sa UZ (iako sam imla oba osiguranja!!!) zato ja sad lepo kod državnog, tj u ambulantu u bolnici i lepo mi svaki put uradi UZ. Ne daje sličice sad jer je bezveze i nema 3D, ali barem svaki put vidim moje bepče
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 18:46:35
|
|
|
|
eca89
|
Meni je ovaj doduse radio 3 puta, ali sam placala 2e slicicu, iako imam i osnovno i dodatno, ali sad nije radio, a sta cu nisam znala ni ko je, ni sta ja, nego sam isla po preporuci. Ali, danas je za divno cudo pricao, pohvalio me kako nisam puno dobila na kilaži +8 i da je bas zadovoljan, ali me nervira sto mi svaki put "cacka" gleda grlic, sta li, ma i ja cu zamijeniti, samo sto je ovde guzva velika, pa do tih "državnih" je tesko doci.
< Poruku je uredio eca89 -- 15.12.2014 18:47:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 18:51:34
|
|
|
|
jovicaa
|
jabudic super danas nosim pojas, konacno se polako privikavam na njega i moram priznati da mi bas pomaze... smanjuje pritisak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 20:09:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Brate ja sam opet imala napad želudca. Pa šta je ovo? Srećom prošlo je jako brzo. Još se i ovaj mali uzvrpoljio, možda me i on pošutirao. Elem, Eco - čeka se i ovde dugo za prvi pregled kad sam htela u bolnicu da se prebacim. Sećam se da se na pregled kod tadašnjeg načelnika čekalo po 6 meseci. A meni grlić niko pipnuo nije, gledaju tek kad prešišaš rok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 20:35:51
|
|
|
|
jovicaa
|
a ako ima bolova?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 21:19:36
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Danas sam se bas naradila ali je zato skoro sve gotovo. Bili mi majstori da dodaju police u americkom plakaru i da mi naprave komodu-ormar po meri kako bi stao u cosak. Nemam mesta u spavacoj pa sve mora biti skrojeno. Srecna sam sto sam tako puno uradila. Namestaj stize sledece nedelje i taman ce odeca biti spremna samo da se ubaci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 21:20:14
|
|
|
|
branki*
|
zenskaci,da vam se javim..boza spava,pa da malo vidim sta se radi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 21:21:15
|
|
|
|
bubulence
|
devojke . meni je danas mama stigla u pomoc pa cemo ove nedelje sve da uradimo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 21:36:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa a ako ima bolova? Misliš da li onda pregledaju grlić ručno? Nemam pojma, ja sam se samo jednom požalila i tad je sondom gledala. Ali ja nisam baš primer po tom pitanju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 21:43:08
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: jovicaa a ako ima bolova? Misliš da li onda pregledaju grlić ručno? Nemam pojma, ja sam se samo jednom požalila i tad je sondom gledala. Ali ja nisam baš primer po tom pitanju. Mene jedino gledao bas kad sam imala bolove ovako nikad...ali bila sam vec usla u 9.mes.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 22:32:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Heeeeej :)))) Konačno stigoh kućici I konačno mi kako treba radi internet Pustila me dr oko 19h, i kaže da bude dobra i da ležim, samo do wca mogu i natrag. Potrudiću se stvarno, neću da se igram. Bebi je glava skrooooooooz dolje. Bukvalno ispod djela gdje počinju dlačice... Jeste li čuli da je neka trudnica pila Utisept? To je nešto kao na bazi hibiskusa a za urinarne infekcije, ali piše da smiju samo djeca iznad 7g i odrasli, a da za trudnice nije ispitano? A dr mi rekla da pijem... Vidim kod vas se svašta dešavalo, nadam se da ću uspjet da se vrati u tokove imam osjećaj kao da nisam bila mjesec dana...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 22:37:18
|
|
|
|
bubulence
|
cupo ako je dr rekla da pijes onda je sigurno ok... ali miruj molim te, znam da je tesko pored dece ali je jako bitno da izguras jos par nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 22:43:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Hoću, moram! Ma bezveze, taman se obradovah što je taj šećer pod kontrolom, i kontrakcije se smirile, kad ono na pregledu kurcšlus Samo pozitivno razmišljanje Ohhhmmm mmmmmm ohhhhhhhhm Kako si ti? Sluša li bebi?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 22:46:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Kako si ti? Sluša li bebi? super sam vec apr dana, a i mama je stigla pa cu moci vise da odmaram... vec je danas popodne bilo mnogo lakse...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Jedno dijeteDiablaMame, koje imate samo jedno dijete, koji je vas razlog zasto ne zelite da imate vise djece?Moja ljubav je dovoljna za samo jedno dijete (
24%)
Tezak porodjaj i oporavak (
37%)
Nemate zivaca i strpljenja za jos djece (
31%)
Roditeljstvo nije za mene (
7%)
Ukupan broj glasova: 124Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!