Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 8:34:24
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro :-) Slab mi je internet, pa nekad ne mogu da uđem, sad ću da čitam šta ste pisale... Ja bih trebala danas-jutros kući, ali sinoć mi ctg mjerio kontrakcije pa dr kaže da ostanem do večeras da urade još jedan. Jer me ne smije pustit kući, grlić mi se smanjio na 1cm i kako ona kaže "mekan je kao puter" , te da ne smijem imat nijednu kontrakciju...Ja se nadam da ih neće ni biti... Sve vas spozdravljam, nadam se da ste svi OK, pa se čujemo kad dođem kući i kad mi bude bolji net :-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 9:34:32
|
|
|
|
branki*
|
choopo,da se drzis koliko mozes,citam da je puno zena izguralo do kraja sa skracenim grlicem..samo se trudi da lezis sto vise placljiva,navijamo ima li vesti od kate? posle ide lela,pa stetica,je l tako? ja nesto otekla od jutros,stopala i sake,valjda nece opet da krene... sva sam smlacena nesto.. nema je soni,ona verovatno sad vozi po norveskoj
< Poruku je uredio branki RR -- 15.12.2014 9:47:46 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 9:51:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Jutro, drugari. Ja ne stižem nikako da pišem, ni da čitam, ništa. A ne stižem ni da spremim. Kako vreme prolazi, sve me više i više bolu te moje osti dole i sad već jedva čekam a prođe još ovh nedelju dana. Valjda mi se beba i spušta pa mi razvaljuje tu pubičnu kost. Jedva čekam da se porodim, i da to krene da zarasta, šta god da je, širenje, prelom, samo da prođe više. Sutra idem na jedan CTG i u ponedeljak u betaniju. A što imam još za peglanje, to nigde nema, nisam se još ni spakovala, tetra pelenu jednu nisam opeglala, tek sam ih juče oprala. A teško mi je i kad stojim i kad sedim i peglam. Pošandrcaću. Sve vas grlim! Kato još malo! Plačljiva srećno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 9:52:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo i menja! Imala sam jutarnje razgibavanje -depilacija i pedikir od ranog jutra. Pokupila sam i bitne info o bolnici, kao i koji je dr dežuran za praznike hahahah Pa onda peške do stanice Eco, kad vidim da pišeš da je kod tebe sunce, tačno bi se samoubila - kod mene magluština i bljak vreme. No, barem nije hladno. Elem, pre neki dan pričam sa mojom sestrom, kaže ona da se ranije nije ovako računala trudnoća, već kao da se računalo od 'ovulacije', odnosno od 14 dana ciklusa. Te ako je zadnja meca bila 1.1., 40 nedelja se računalo od 14.1. što mi nekako normalnije. Ispada da svi sada prenesu. E sad ne znan kako je. Ona je prvo rodila 2003, a drugo kad i ja 2009. Kod mene ništa novo, premestili smo šta ima da se prenese, ja sam popeglala sve stvari koje imam za bebu (osim onoga što treba da se dokupi). Treba još mm da sklopi krevetac i manje više je sve spremno. Kato, ja sasvim saosećam sa tobom, kao i Wiki sve znam kako ti je Branki i meni šake od jutros natečene, ali evo kako ide dan tako otok splašnjava. Valjda nam u toku noći previše vruće (barem mislim da je to kod mene slučaj) i onda mi šake oteknu. Jedva sam skinula prsten, a evo sad je već ok. Plačljiva, javljaj da znamo šta i kako! Lelo to isto važi i za ti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 9:55:15
|
|
|
|
lelaigor
|
Javim vam se nekako, ja sa telefona slabo mogu na RR, ali javiću nekoj na fb-u šta se dešava. Osim ako me ne iznenadi ranije, 22. sledeći ponedeljak idem ujutru u betaniju i sutradan mi rade CR.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 9:57:11
|
|
|
|
branki*
|
moguce,trco,ili od vrucine ili sto se ja ukocim i utrnem vise u krvetu,uopste ne mogu da se namestim,lezim na jednom boku,pa utrnem posle 15 min,pa se okrenem na drugi,pa opet utrnem,a dok se okrenem jbt,vec sam pocela da kukam i da se zalim,samo se mislim kako ce biti kad dodje beba lelo,javljaj nam novosti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 10:01:05
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Eco, kad vidim da pišeš da je kod tebe sunce, tačno bi se samoubila - kod mene magluština i bljak vreme. No, barem nije hladno. Hahaaaaa, kod mene Trco 13step.kao proljece, pa mi je odmah i dan ljepsi .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 10:10:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Javim vam se nekako, ja sa telefona slabo mogu na RR, ali javiću nekoj na fb-u šta se dešava. Osim ako me ne iznenadi ranije, 22. sledeći ponedeljak idem ujutru u betaniju i sutradan mi rade CR. stojim na raspolaganju da otvaram temu ... caoske zenice! cupo drzi nam se, iskreno, mislim da ti je bolje tu nego da te puste kuci... sto je sigurno-sigurno... bice to sve super... branki i ja sam danas otecena, ali sam sinoc pre spavanja popila bar 1l vode... anita, nista mi juce nije falilo . kada imam pun novcanik sve mi je ravno do Kosova, mogu satima da setam . salim se, ali mi je stvarno bilo dobro, ali zato sinoc kada sam legla da spavam nisam mogla da se namestim od bolova u nogama i ledjima... ko mi je kriv.... znam da nije tema ali samo da postavim sta smo kupili za iznosenje iz bolnice, mada mozda i promenimo do porodjaja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 10:14:45
|
|
|
|
branki*
|
bubi,bas je slatko,animal print,sto bi se reklo a,za pun novcanik i kod mene vazi,tako najvise volim da setam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 10:21:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Bubi, samo aktiviraj postojeću. Ima me negde. Inače, lepo je odelce. I ja sam merkala tako nešto od tih što uvoze, samo drugačiji dezen, ali sam se na kraju predomislila i uzela ovo što smo spremili. Choopo, čuvaj se!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 11:00:23
|
|
|
|
eca89
|
Bubi, jesi li kupila u H&M-u? Ja sam svojoj curici isto kupila samo sa zebrastim uzorkom !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 11:01:03
|
|
|
|
Trcosava
|
MAni Eco, evo još se magla nije digla. Grozno je! Ja se od četvrtka raspadam. Ima sad da se odmorim ove nedelje U četvtak sam pravila tortu, u petak ukrašavala (neslavno), subot palo premeštanje - pa prekontroliši, prebriši usisaj i naravno uz sve to i ručak. Noć subotu na nedelju mm zaboravio da zatvori vrata od terase u dnevnoj pa se pokočismo. Onda kao da se zagreje brže uzela da peglam. Pa sam sve bebeće stvari popeglala. Mm da pohvalim da je u nedelju puno pomogao oko ručka, jer sam stvarno se osećala kao invalid, rasturala me karlica. Interesantno da mi šetnja prija i 'otkoči me' a svako sedenje i sl me ubija. Čupo meni je sve oko grlića nepoznanica tj kod mene je sušta suprotnost - em sam bila zacementirana, em se nisam otvarala, ali kapiram da je bolje da si im na oku. E da, mm je konačno zatražio slobodan dan u četvrtak - vodi me na pregled i mislim da ćemo posle i do socijalnog da predajemo za onaj roditeljski i za neku jednokratnu pomoć. To možemo mesec dana pre PDP-a. Posle će on ići opet da preda za dečiji i ne znam da li opet mora da se predaje za smanjenje cene vrtića, ali kapiram da ćemo dobiti i taj info u četvrtak. Videću da li da taman u povratku sa pregleda svratimo da uzmemo i za izlazak bebe u neku od prodavnica Bubi, ovako mi simpa ali ja nikako ne volem animal print
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 11:13:08
|
|
|
|
Chipsy
|
Bubi, meni je mnogo slatko. jesi li to narucila? Posalji mi tu adresu sa koje narucujes ako ti nije problem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 11:20:20
|
|
|
|
anita
|
Zdravo drugarice Ja sam se budila par puta nocas i jutros ali sam se bar naspavala. I kod nas je sunce, ovako gledajuci kroz prozor bas je lepo vreme . Bubi prelep je kompletic, bas mi se svidja. Tanjice dobro nam dosla.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 11:32:06
|
|
|
|
serpica
|
Bubi ocu i ja link te bebece garderobice
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 11:58:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bubi,bas je slatko,animal print,sto bi se reklo a,za pun novcanik i kod mene vazi,tako najvise volim da setam Steta pa je retko kad pun... Ja kad primim platu muz pita :" Je l ti legla plata, sto to ne prijavljujes?" ,i onda vec narednog dana on poplacao racune i...cvonjak. Branki, bice ti tesko sa dvoje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 12:36:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, predivan je kompletic. Mnogo mi se svidja Choopo , sigurno se brines ali je stvarno bolje da si tu pa kada bude sigurno pustice te. I ja mislim stalno na moj grlic. 1cm unutrasnji,mekan ali opsiven serklazom. Jos ja po kuci stalno nesto radim. Malo radim pa lezim i tako u krug. Jutros sam uradila vecinu u spavacoj gde dolaze krevetci. Do vikenda ce biti sve spremno. Samo da mi seja donese garderobicu,oelene i ostalo pa da poredjamo u ormaric. Bila sam malo u panici ali cu stici sve. Imam jos neku papirologiju da sredim oko kluba i mirna sam. Neke stvari nisam dugo sredjivala a sada se ponasam kao da sutra ne postoji . Sve bi da bude tip top
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 12:42:25
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drage nedostajale ste mi puno. Napokon komp popravljen.Neznam ni gde sam stala da se vratim sa citanjem nemogu da vas pohvatam. Spremam polako za Sv.Nikolu pa neznam kud udaram. Bubi hocu i ja link bas je medeno. Sanjalice kad se ti poradjas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 12:46:19
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bubi, ovako mi simpa ali ja nikako ne volem animal print A ja obozavam i animal print i sljokice i sve ..i martinke.. Bubi meni je superiska Lelo ajde da navijamo uskoro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 12:53:42
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice sve ces stici da sredis. Malo radi, malo odmori kad vec mora tako. I ja sebe uhvatim da razmisljam da li cu sve da stignem. Ja cu verovatno u subotu da kupim stvarcice, a onda od ponedeljka da sve to operem i opeglam. Ormaric za bebece stvari treba da stigne tako da i to cekam. Nadam se da cu sve zavrsiti do hospitalizacije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 12:53:51
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bubi, ovako mi simpa ali ja nikako ne volem animal print A ja obozavam i animal print i sljokice i sve ..i martinke.. Bubi meni je superiska Lelo ajde da navijamo uskoro Žene, šta se jedite. Ako ću ja stićći, za nedelju dana da spremim sve a još ništa nije spremno, stići ćete i vi.
< Poruku je uredio lelaigor -- 15.12.2014 13:02:05 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 12:57:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srculence, trebala sam 14.02. ali bice oko 20.01.2015.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 13:55:12
|
|
|
|
Kata90
|
Hay stomacici opet imamo novog clana,Tanjice dobro dosla,drago mi bas da si iz Subotice ko i ja Choopo,nedaj se izdrzi jos malo Bubi,odelce je bas super,svidja mi se Pocela sam da ne reagujem na poruke,ali ne vredi onda me odma zovu,tako da se ne mogu otarasiti od smaratora Bila sam na pregledu kod lekara....ovako grlic retroponiran dil 1.5 cm,glavica nisko u karl ulazu.... dva prsta otvorena,plodova voda je cista sve je uredu,kaze svaki cas mi moze puknuti vodenjak tako vec stoji..... sad cekamo a sutra opet idem na ctg....
< Poruku je uredio Kata90 -- 15.12.2014 14:02:10 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 14:21:03
|
|
|
|
bubulence
|
drugare napisacu ovde pa ako ne sme neka neko skloni. porucujem preko facea ‘miki maus decija garderoba‘ a ovaj kompletic sam uzela u h&m juce. meni se svidja na decici da vidim ove motive...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 15.12.2014 14:27:15
|
|
|
|
anita
|
Kato jos malo . Mozda nas ujutru doceka vest da si se porodila
|
Anketa
Uvođenje čvrste hraneVVVVPrema vašem iskustvu, sa uvođenjem čvrste hrane treba početi:što pre (
51%)
što kasnije (
49%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!