Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 19:08:32
|
|
|
|
Kata90
|
bubi......daj Boze,da tako bude .....meni je vec tako dosta,malopre sam povracala mada mi sad mnogo bolje....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 19:27:10
|
|
|
|
Chipsy
|
A recite mi odakle narucujete stvari za bebe preko neta, vidim da puno vas to radi. Mene strah da nije nesto kinesko, pa da se posle razocaram
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 19:36:54
|
|
|
|
bubulence
|
chipsy ja porucujem od jedne devojke-zene preko facea od kada mi se E rodila, znaci vise od 3 god i uvek je sve ok. desi se da nesto ne nadje sto porucim ali sam bas bas jako zadovoljna kvalitetom onog sto stigne... Kato pa izaci mora eca vrednice ... branki i meni se poslednjih dana stalno desava da me izbaci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 21:58:20
|
|
|
|
anita
|
Bubi jel mozes u pp poruku da mi posaljes preko koga porucujes garderobu za
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 22:05:34
|
|
|
|
bubulence
|
draga sada cu ti poslati na face
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 22:32:48
|
|
|
|
jovicaa
|
jaoj zene evo mene iz bolnice.. poslala ja mojoj doktorici poruku kako sam imala juce one kao menstrualne bolove i danas, i pitam je da li je moguce da se to dogadja od leka, kaze mi ona dodji ti u bolnicu i pripremi stvari za svaki slucaj. ja se ziva prepala, vec se pomirila da cu morati da lezim i na tokolizu... istusirala se, spakovala nesto najosnovnije, usla u taksi, odjednom pocele kontrakcijeeeeee kakve jos nisam imala u ovoj trudnoci. valjda od straha i akcije, u kasne sate. a kad sam oset_ila kontre reko meni ne gine bolnica.. stigla ja, doktorica me pregledala, ja sva onako sledjena pod kontrakcijom na stolu, a ona kaze pa ti si bolja nego u cetvtak! valjda je grlic sad bolji, nisam ni znala da je to moguce da se popravi stanje. znaci sve sam ocekivala da ce reci, ali da je bolji, to NIKAKO... kaze ides kuciiii, ne brini, joj te srece, nisam tako bila srecna mesecima, kad sam pomislila da se vracam svojim ljubavima... ali koje ludilo, kao bolji je grlic, sve sam ocekivala ali to ne! a kontrakcija jakeee.. definitivno ne treba uvece da akcijam, ako imam neku akciju ovako kasno, obavezno dobijem kontre. sve u svemu kaze da od utrogestana ne mogu da dobijem bolove. verovatno se sirim ili ne znam sta.... vise necu da joj saljem poruku
< Poruku je uredio jovicaa -- 13.12.2014 22:33:24 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 23:00:51
|
|
|
|
anita
|
Kucam vec treci put i nadam se da me nece izbaciti... Bubi draga hvala puno. Pogledacu sutra sta se sve nudi. Jovice bitno je da je sve ok. Nisam ni ja znala da glic moze da bude bolje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 23:33:37
|
|
|
|
jovicaa
|
valjda je veca doza utrogestana delovala ili joj je delovao cvrsce od kontrakcije, nemam pojma
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 0:38:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, posalji i meni. Ja sam nasla samo jednu koja ima ono sto meni treba tj. da je velicina 56 i 62. Nema veliki asortiman ali mi se cini da je kvalitetno. Videcemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 7:57:29
|
|
|
|
makic90
|
Pozdrav sadasnje i buduce mame! Naime, imam 24 godina i ovo mi je prva trudnoca I jako sam srecna zbog toga!! Juce sam usla u 12. nedelju i uzasno me muci gorusica, povracam skoro svaki dan, ali nije strasno, za sada je bilo maksimalno jednom dnevno. Medjutim gorusica me ubi! Pa me zanima da li neka od vas ima adekvatno resenje protiv gorusice? Inace mi strasno smetaju mirisi, posebno luka, juce sam se ispovracala cim sam malo osetila miris belog luka Pa smo morali odstraniti sav luka iz kuce Hvala vam unapred!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 8:07:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Makic, dobro nam došla!! Što se tiče gorušice, koliko znam Donatmg pomaže. Ja se ne javljam jer nesam postizavala. A i na tri ćooška sam pa nećem mračim. Sutra ranom zorom idem na čerupanje i da mi srede nokte na nogama. Nadam se da ćem bidnem mirna do posle porođaja, makar mesec dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 8:14:31
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro Makic dobrodosla,za gorusicu pojedi jednu kasicicu svezeg griza,probaj bez vode,ali ako ne mozes onda sa malo vode,bice bolje odmah.... Trco,srejivanje a? I ja treba da idem.ali mi se po ovom vremenu nigde ne ide..i sad kad vidoh pa ti si u finisu zenu....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 8:22:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma nije sređivanje nego me već bole nokti i moram. A rastu brzinom kojom ide puž, nije mi jasno od čega?! Verovatno od težine. Ja odo detetu da ispržim prženice za doručak. Vreme je
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 8:24:59
|
|
|
|
makic90
|
Bolje vas nasla! Trcosava i serpice hvala puno na savetima, pokusacu, pa cemo videti... Pozdravljam vas puno, pa se cujemo sigurno opet, jer stalno imam neka nova pitanja Prijatan dan vam svima zelim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 8:48:37
|
|
|
|
bubulence
|
cao zene! makic dobrodosla! rekle su ti zene, meni jos pomaze i soda bikarbona... mi smo krenule za NS na rr deda mraza . masemo vam iz voza!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 9:09:36
|
|
|
|
soni
|
dobro jutrooo... makic dobro dosla, da ti trudnoca bude lagana !!! jel nas neko napustio i preselio se u teme mama?? ja nemam bas vremena da citam i to mi je krivo...dok sam bila na bolovanju visila sam po ceo dan....sutra idem na uz davidim jel smo napravili opet seku ili batu ovog puta...jedva cekam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 9:15:45
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro drage... Chipsy i ja narucujem od jedne devojke sa fejsa, stvarcice stizu iz UK, i poprilicno sam zadovoljna za sada. Imas raznih proizvodjaca pa znas i kakav kvalitet da ocekujes. Makic cestitam i dobro nam dosla draga Sto se tice gorusice meni jedino griz pomaze, kao sto rece Serpi. Bubi lepo se provedite danas Meni danas dan poceo veoma lose, probudila nas jedna tuzna vest pa sam se posteno isplakala od ranog jutra al necu da mracim ovde...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 9:36:00
|
|
|
|
serpica
|
Jaooo Bubi RR deka mi cemo da cekamo jos dve nedelje... lepo se provedite i cekamo slike
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 10:54:03
|
|
|
|
branki*
|
bubi,lep provod vam zelim a,sto se tice moje opustenosti,pa jesam..kad uporedim svoje ponasanje u prvoj i drugoj trudnoci to je ogromna razlika.u prvoj cim me zigne nesto,ja idem da legnem,prva 3 meseca maltene nisam ni ustajala,niti sta radila,pila vitamine,jela brokoli i gluposti,a sad...druga prica.mislim,nisam neodgovorna,postujem ono sto kaze dr i to je to. ishler,jos ne znam pol kato,bas se priblizilo opasno!navijamo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 11:10:51
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan oho imamo novu trudicu,dobro dosla makic isto smo god jovice,mani se akcija uvece....ostavi nesto i za sutra stavila sam rucak da se kuva,prilicno mi ova noc dosta bila dobra nisam se tolko budila,ali nesto me dole boli,ko da se sprema polako ali nije strasno bas lep suncan dan danas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 11:59:38
|
|
|
|
branki*
|
kato,jesi ti probila termin ili ne? je l choopa jos u bolnici,ne javlja se?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 12:10:49
|
|
|
|
Kata90
|
branki,danas mi je bas termin.....imam osecaj da cu ga preci...... a da choopa danas ide kuci......javice se sigurno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 12:21:02
|
|
|
|
anita
|
Zdravo drugarice Ja pristavila rucak pa sad pijem kaficu. Spavala sam do 10:30 Makic dobro nam dosla. Bubi lepo se provedite danas, cekamo slicice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 12:26:29
|
|
|
|
branki*
|
sad ce to,kato,jos malo anita,uzivaj i spavaj.ja se pa budim stalno,nervira me to..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 14.12.2014 12:32:54
|
|
|
|
makic90
|
Hvala puno na ovako lepoj dobrodoslici, sad se hvalim buducem muzicu kako ste divne I imam jos jedno pitanjce, naime 19-og novembra sam imala 53kg, a danas- 14-og decembra 51kg, pa da li nece to moje malo mrsavljenje da naskodi bebici? I koliko uopste smem da smrsam? Inace smrsala sam od povracanja i od mucnine jake, jer vec vise od nedelju dana mi je jako muka uvece pa ne mogu da veceravam... Pa se nadam da ce mucnina prestati sad oko ng, jer tad ulazimo u cetvrti mesec Pozdrav veliki za sve!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Sta mislite?dzepna venericaime za decaka STEFAN?Da (
76%)
Ne (
24%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!