Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 19:58:09
|
|
|
|
*boka*
|
Chipsy superiska Bebica napreduje lepo. Ti svakako odmaraj kad god mozes, bez obzira sto ti je rekla da ne moras da mirujes, nece da ti smeta. Anita bravo za Jovice daj malo tog keksa da gricnem. Ja vise ne znam ni sta da jedem. Danas i juce mi je bas neka muka. Juce malo manje, ali danas, uff... Nije ona klasicna mucnina sa nagonom za povracanjem, vec cudan neki osecaj. Budem gladna jako, a kad sednem da jedem muka mi, svaki zalogaj gutam sa vodom. Jedino mi prija kad jedem voce ili nesto suvo grickam. Sad bi mi taj tvoj keksic bas dobro dosao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 20:35:28
|
|
|
|
branki*
|
bubi,jos 1 nedelju,za onaj tamo vikend se vracamo,u subotu najv posle casa.ja sa jedne strane kao da cu ceo zivot da budem trudna.sinoc sam razmisljala i uopste nekako mi ne pada na pamet da ce jos malo biti sa nama jos jedan clan,da vec moram da se dogovaram za porodjaj..proletela mi je ova trudnoca,bukvalno. anita,odlicno za bebice,super su kilaze. ja nesto pa nemam apetita.tako mi i sa bozom bilo.vec od 8.meseca se nekako zasitim svega i mogu da ne jedem maltene po ceo dan skoro.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 20:47:23
|
|
|
|
jovicaa
|
heh boko, saljem brzom postom, tj poslala bih da nismo pojeli sve koja si nedelja?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 20:56:25
|
|
|
|
*boka*
|
Jovice hvala ti, kao da si mi poslala. Našla sam neki wellness keks pa sam pojela dva i popila čaj. Imam neki osećaj da ću se razboleti. Ja sam tek na samom početku, danas ušla u 10. nedelju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 21:09:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Anita,drago mi je da je sve ok!! Bubulence,ja sam moje spavacice posle prve trudnoce dala sestri,pa opet ih ja nosila..glupo kupovati nesto sto ti posle nece trebati,a nisi prethodne ni iznosila! Inace.mi smo dobro,juce je bila puna kuca gostiju,premorila sam se..nije lako..ali sam zelela da proslavim jubilarni rodj! Branki,svaka ti cas_t! Sad se cimas po Bgu! A gde odsednete? A tvoja trudnoca mi je proletela bas!
< Poruku je uredio vonavoj -- 12.12.2014 21:10:34 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 21:18:18
|
|
|
|
branki*
|
hej,von kod mog brata rodjenog smo.on zivi sam.meni je mnogo brzo proslo,stvarno,pazi,evo ulazim u 9.za par dana... dobro si ti stigla sve to oko rdjendana,stvarno ali,ako si htela,neka si.
< Poruku je uredio branki RR -- 12.12.2014 21:37:12 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 22:08:31
|
|
|
|
*boka*
|
Slušam ovu decu na pinku i u totalnom sam zabezeku! Onako malecki ljudi sa tako moćnim glasom, ovo je za ne poverovati. Pa kako li će da pevaju kad porastu? 100 puta sam se naježila...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 22:10:14
|
|
|
|
ishler
|
Svaka cast Branki,kada pre prodje Nikako da te pitam sta cekas sada,sta ce Boza dobiti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 22:15:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Slušam ovu decu na pinku i u totalnom sam zabezeku! Onako malecki ljudi sa tako moćnim glasom, ovo je za ne poverovati. Pa kako li će da pevaju kad porastu? 100 puta sam se naježila... boko isto... ne mogu da verujem kako pevaju... mogu da drze casove vecini ovih pevaca... branki ti si najopustenija trudnica koju ‘znam‘
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 22:44:32
|
|
|
|
serpica
|
Zdravo drugarice... Chipsy Anita tri puta i izguraces sigurno do kraja.... Bubi jel bolje sad? Ja pijem caj i odoh da spavam....ceo dan jurim i opet nista nisam zavrsila....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 23:01:01
|
|
|
|
bubulence
|
serpi dobro sam. kako si ti draga? jesi prezdravila? jel ti malo bolje od kada si prebacila Tomu da spava sa tobom? pretpostavljam da ti znaci sto se ne cimas nocu... pozdravlja vas srculence, ona ne moze da udje na rr... bolucka je stomak ceo dan ali se juce svajala sa svekrom pa pretpostavljam da je zbog toga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 23:20:05
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj, bas mi je zao srculence sto ima tih problema. Boze, kako neki ljudi nemaju pameti ni malo i mogu tako da sekiraju trudnicu?? Meni nesto mnogo muka, kao Bubili, probije me znoj, al nikako da povratim, uzas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 12.12.2014 23:24:04
|
|
|
|
bubulence
|
cgipsy mozda i jeste neki virus, mada meni ne lici... odakle si ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 3:45:38
|
|
|
|
Bokac
|
Zdravo zenske. Evo i ja ugrabih koji minut da se javnem. Ovih dana vas citam ali bas nemam vremena da se ukljucujem. Ja jos sledece nedelje imam finalne ispite i zavrsila sam prvi semestar. Nadam se da cu se posle cesce javljati. Inace bili smo 9. Decembra da mi rade onaj test sto uzimaju uzorke placenti i nisu uspeli. Bebice su se namestile poprecno jedna iznad druge i za ovu donju nisu imali sanse da dopru do placente sigurno a da ne ostete bebu. Tako da sad cekamo 23.decembar za AC i posle cetiri nedelje minimum za rezultate. Ja se samo nadam da necu morati ni jednu bebu da sklanjam. Joj sto mi so strasno zvuci. Kad budemo saznali rezultate ja cu biti vec skoro 19. Nedelja. Mislim da mi samo ova frka oko ispita pomaze da skroz ne izludim. Soni cestitam za teoriju. Ja sam se voznje uvek plasila i imala sam zestoku saobracajku 2012. A sad sam non stop za volanom vise se uopste ne plasim. Ovde i ne mozes da funkcionises bez kola. A mogu da vam se pohvalim da sam konacno nakon skoro nedelju dana uspela cak i rucak i pitu da napravim . Ovih dana smo jeli samo suvo vise mi se i to kupovno smucilo. Posto cete vi uskoro da ustajete evo da vam pristavim kaficu a ja odoh na spavanjac pa se javljam sutra.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 8:00:20
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro stomacici, je l' neko za kafu? Ja ustala rano, cekam kurira, narucivala sam neke stvarcice za bebu Sinoc bili u kupovini, uzeli autosediste/nosiljku,flasice i jos neke sitnice,sad samo da narucim u aksi sta treba i skoro sve je spremno. Samo treba oprati i opeglati gomilu stvarcica. Moj tiker danas kaze da je ostalo jos 29 dana ,postajem bas uzbudjenaaa, zvanicno sam u 9tom mesecu. Bokac, bice dobri rezultati AC, samo pozitivno razmisljaj draga. Chipsy bravo za bebca, lepo napreduje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 9:01:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro.:-) Ne radi mi net na kompu od juce. LUdim zbog toga. SVe vas pozdravljam.♡ Jos sutra pa odoh kuci :-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 9:23:30
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro. evo jedna Bubi,malo mi je bolje,ali i dalje slinavim,pihh Bokac bice sve ok, Chopa izdrzi jos jedan dan... Kod nas magla,hladno.....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 9:53:53
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro. Moze kafica,bas bi mi legla posle dorucka. Mi sinoc imali goste bila sam budna do 01h. Danas da nesto sredim po kuci pa idemo na 1.rodjendan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 10:30:46
|
|
|
|
Kata90
|
jutro stomacici niste od sinoc puno piskarale,uspela sam sve da vas iscitam,samo kad ste sve dobro,i bebice joj bubi dobra si,sto se sad cimas za svaku poruku..... mislim da cu ja preci termin,....mada moj doktor je tu do nedelje pa putuje za Bosnu i nece biti tu,pa bi on jako hteo da bude samnom na porodjaju ali jbg.ipak cu biti u necim drugim rukama,sto mi bas zao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 15:15:46
|
|
|
|
Bokac
|
Zdravo zenske. Evo i mene jednom u normalno vreme. Kato pa tebi sutra termin wooow. Sanjce ja nikada nisam bila toliko spremna za docek bebica. Nekako pred kraj uvek budem spetljana i uvek zaboravim svasta nesto. Zamislite kad sam u prvoj trudnoci zaboravila da kupim cebence za bebu a sin se rodio u januaru, tu gde smo bili tada je bilo - 26 stepeni Serpice pa kad ce vise ta prehlada da te napusti. Anita kako ti sa tri bebe uspevas da izdrzis jos i goste. Sto se mene tice videcemo da li ce sve biti ok ja se nadam ali jos kocim osecanja. Ne smem da budem srecna jer ako ne bude sve ok plasim se da cu baaas da se skenjam zestoko. Tesi me samo to sto ce bar ac biti uskoro. I kod nas je jutro bas bilo hladno jedino sto za podne nam najavljuju da ce biti oko 15 ak stepeni.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 17:55:27
|
|
|
|
Chipsy
|
Cao devojke. Bubi ne lici na virus, ali mozda jeste jer me je sinoc i uzasno bolela glava a i grlo me grebucka. Ja sam iz Kraljeva , tu i radim, a udala sam se u Kragujevac, pa sam stalno na toj relaciji. Ne daj Boze da ja nesto u zivotu odlucim, pa ni gde cu da zivim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 18:04:04
|
|
|
|
bubulence
|
bokac bas te nema... chipsy a sada? jel imas mucnine? ja sam danas ok osim sto me sada muce hemoroidi... mora nesto... serpi . kato moja kugla kaze da ces u ponedeljak da se porodis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 18:06:50
|
|
|
|
Chipsy
|
Pa nemam, naidju kako kad, uglavnom uvece. Kato, jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 18:09:26
|
|
|
|
eca89
|
Cao drage moje , kako ste mi? A, joj Kato jos malo i upoznaces svog bebca, jojjjjj . Ja sam sama, muz mi ima zakljucak u firmi, onu festu za kao kraj godine, pa sam sama. Pospremala danas stan, okupala se sad, pa vas cituckam, ja sam ok, samo me ova žgaravica ubiiiiiiiiii, samo pijem mg on mi onako ugasi bar malo. Ljubim vas sveeeeeeee i
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 13.12.2014 18:23:07
|
|
|
|
branki*
|
covece koliko se smorim kad napisem post poveci i izbaci me...iznervirala sam se,pa ne mogu sad da pisem opet,ali da vam mahnem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Mama83Koje vam je lepse musko ime:Uros (
70%)
(
30%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!