|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
17.12.2014 0:45:16   
choopa choops
makic meni je dr savjetovala B vitamin. A i čitala sam sam da se daje trudnicama koje imaju mučnine. možda da potražiš malo po netu. Iskreno se nadam da ćeš nać neki način da sebi olakšaš, jer znam kako je tor. I pođi na infuziju, da se malo povratiš. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu makic90)
Direktna veza do poruke: 1201
17.12.2014 1:06:22   
makic90
"Bedoksin tablete mogu da koristite trudnice i dojilje jer lek ne pokazuje neželjena dejstva na trudnoću ili na zdravlje fetusa ili novorođenog deteta. Nije retkost da ovaj lek ginekolozi preporučuju protiv mučnine u trudnoći jer vitamin B može da utiče na neka stanja u trudnoći kao što su mučnina i osećaj gadjenja."
Nasla sam ovaj text, tako da sam uzela sad jedan bedoksin user posted image
Hvala jos jednom i laku noc user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1202
17.12.2014 7:46:58   
serpica
Dobro jutro debelice...ovog jutra ja kuvam kafu user posted image
Makic ja jos uvek pijem bedoksin 3 puta po jednu,moras da ga pijes u kontinuitetu da bi imalo dejstva bice bolje posle par dana. ja sam mnogo povracala u prosloj trudnoci do samog kraja a i sad u pocetku znaju devojke koliko sam se patila,ali sve prodje,jedi laganu hranu,pij dosta vode i uzimaj bedoksin obavezno,ako se bas osecas lose imas drhtavicu i vrtoglavice idi da primis infuziju...meni jeste bilo lose,ali mi dr nikad nije pomenuo infuziju,uvek ponavljam njegove reci, "dobro je sto povracas,to je znak vitalne trudnoce" I tako sam se ja uvek tesila.... probaj i caj od nane sa limunom i malo meda...
Ima li vesti od kate? user posted image
I ajde budite se,dok jos imam vremena da malo pricamo....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu makic90)
Direktna veza do poruke: 1203
17.12.2014 8:36:53   
makic90
Dobro jutro user posted image user posted image
Hvala serpice, uzimacu bedoksin redovno pa se nadam da ce mi pomoci, a i pokusacu da jedem sto laganije, pa ce mi se valjda malo smiriti...
Uh daj Boze da je znak zdrave i vitalne trudnoce, u ponedeljak idem na kontrolu, posle mesec dana i jedva cekam da cujem da je sve u redu i koliko je bebica porasla user posted image
Prijatan dan vam zelim zenske user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1204
17.12.2014 8:49:28   
Trcosava
Eh bre Šerpice će me iznervira taj tvoj dr totalno user posted image šta sad mi koje nemamo mučnine nemamo vitalnu trudnoću? user posted image jao jaoj

Elem, DOBRODOŠLA AMELIA!!!!

I drugi elem - žene sex je divan user posted image ništa me danas ne boli!!!! Woohooo danas će da padne ribanje kupatila i wc-a dok sam pokretna hahahaahhaa

Šjutra idem na kontrolu i taman da se dgovorim sas moju dr šta i kako user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu makic90)
Direktna veza do poruke: 1205
17.12.2014 8:52:36   
branki*
dobro,jutro,serpi,hvala za kafuuser posted image
makic,ako ti dr predlaze infuziju,tako i odradi.bolje.
amelia,super sto si s nama ovde sad,i da,batali svekrvu pod obaveznouser posted image a,sto se tice prvog ultrazvuka,ima tema na forumu,a ja sam cini mi se otisla tek kad mi je kasnilo nekih 2 nedelje otprilike,tad sam i test radila.
bubi,ustaj!
sta je sa katom,da li je pocelo?
trco,znaci rasrafio te muzuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 17.12.2014 8:53:50 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu makic90)
Direktna veza do poruke: 1206
17.12.2014 8:59:49   
vonavoj
trco,ti se dala u promet,i zelis sto pre da se porodis! Cim si usla u 9.ti,budi dobra!user posted image
Branki,ti ces na CR?

Juce sam pricala sa devojkom koja je imala prvi Cr,i posle nepune 2 godine se prirodno porodila za 15minuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1207
17.12.2014 9:03:31   
Trcosava
Vonn pu pu pu bogme ovu trudnoću sam konstantno u prometu. Samo da se ne preforsiram preko dana, jer onda uveče jedva gledam, a i problem da se namestim zbog stomaka. Sad smo napravili novi razmeštaj, pa mi lakšeuser posted image

Branki, da l' me rašfrafio ili zašrafio nemam pojma. Zvuči blesavo ali mene ništa ne boli user posted image

Amelia, savetujem prvi UZ sa 8-9 nedelja. Osam do devet nedelja od početka zadnje menstruacije.

Ja da popijem kafu do kraja pa krećem u akciju. A ovo moje čudo ima žurku svaki dan od 8-10 ujutru user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1208
17.12.2014 9:07:00   
branki*
von,na carski,ipak.jeste da nema indikacija nikakvih,ali ja jednostavno ne smem prirodno.imam ogroman strah.doduse imam strah i od carskog,ali od prirodnog mislim da bih se izbezumila,ne znam zasto tako..
trco,samo ti vezbaj!

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1209
17.12.2014 9:11:53   
anita
Dobro jutrouser posted image
serpi hvala za kaficu user posted image
Amelia cestitam ti na trudnoci i dobro nam dosla. Ja sam na svoj prvi uz isla sa 6+neki dan.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1210
17.12.2014 9:37:16   
Sanjalica1980
Dobro jutro trudnice user posted image

U poslednje vreme ustajem ranije pa mi dan bas dugo traje. Stignem da odmaram i jos puno toga da uradim. Za sada sam super.

Odo po lebac pa da doruckujem user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1211
17.12.2014 9:44:46   
makic90
Hvala vam zenske user posted image
I svaka trudnoca, kakva god bila, je normalna, samo svaka zena podnosi drugacije, a to sto je dr rekao serpici, rekao je da bi nju i sve nas koje povracamo utesio, tako da ne zamerite user posted image
Pozdrav drage user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1212
17.12.2014 10:23:12   
bubulence
juuhuu, branki odavno sam ustala nego kao i sanjalica, odlicno se osecam pa gledam da svasta uradim. mama je morala da ode kod brata i snaje jer snajki nesto nije dobro a sama je sa bebom.
kod Kate nema nista novo, danas ce joj raditi neki stres test pa ce odluciti kada ce joj indukovati porodjaj. ona je malo tuzna, dosadno joj je i ocekivala je da ce do sada biti na indukciji...

(odgovor članu makic90)
Direktna veza do poruke: 1213
17.12.2014 10:26:12   
branki*
sad ce mama samo da ti cirkulise,sto kod tebe,sto kod snajeuser posted image
kakav li je to stres test,pojma nemam.pa,jeste,ona se pripremila za porodjaj i sad bzv sto se oteze...valjda ce biti uskoro.
mene pa nesto mrzi da bilo sta radim...

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1214
17.12.2014 10:30:18   
bubulence
ni ja ne znam kakav je to test, valjda nesto kako bi beba reagovala na indukciju ako sam dobro shvatila. ona ima kontrakcije od juce ali su slabe...
sada ce tebe uhvatiti sredjivanje kada odes kuci, pa pocnes da se pripremas user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1215
17.12.2014 10:35:41   
branki*
da znas da hoce!rekla sam muzu da opere sve prozore ,ja cu posle ono drugo.kad su mi prozori cisti,lakse mi je.

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1216
17.12.2014 10:36:59   
anita

IZVORNA PORUKA: anita

Dobro jutro user posted image
serpi hvala za kaficu user posted image
Amelia cestitam ti na trudnoci i dobro nam dosla. Ja sam na svoj prvi uz isla sa 6+neki dan.

Sta bih mogla da popijem od lekova mnogo me boli glava.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1217
17.12.2014 10:41:12   
Modessty
anita smeš paracetamol. ja sam pila brufen, pošto sam alergična na paracetamole.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1218
17.12.2014 10:51:05   
Frcokla
Dobro jutro zene, user posted image pridruzujem se i ja s kaficom.

Pratim vase postove, mada jos uvek sama nemam sta da pisem.
Tek treba da idem na nas prvi UZ, a to cu koliko ovih dana.
Po kalendaru koji pratim kao aplikacija na mob, usla sam u 8 nedelju... Ok sve je to relativno kad se racuna od poslednje mece. Ne drzim se slepo. Videcemo. user posted image Jedva cekam!

Ne znam kakva je situacija kod Amelie i Tanjice, ali ja jos uvek nemam mucnine.user posted image Da li je to u redu...? Sve je i dalje kao kad sam tek otkrila user posted image natecene grudi, umaram se lako, pospana po celi dan...

Lep dan svima!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1219
17.12.2014 10:51:45   
serpica
E Trco zavidim ti na sexu user posted image da znas...a normalno je da i trudnice koje nemaju mucninu imaju vitalnu trudnocu nego me ovaj moj valjda tesio tako jer nije mogao da mi pomogne user posted image
Ja zaboravih... Amelia dobrodosla user posted image
Anita i ja sam pitala za lekove i sama znas..verovatno moze paracetamol,da...ja sam ga na kraju pila.
Mod...cas u crticama,cas kod trudnica..hmmmmm user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1220
17.12.2014 10:57:57   
branki*
frcokla,meni su mucnine kasnije pocele,normalno je skroz,ne brini zbog toga.

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1221
17.12.2014 11:10:52   
Modessty

IZVORNA PORUKA: serpica

Mod...cas u crticama,cas kod trudnica..hmmmmm user posted image

user posted image Lepo mi i tamo i ovamo user posted image

Sme brufen da se pije nakon 16 nedelje. Tako kažu dr ali ne javno. U javnosti brufen je no no. Ja ne bi preživela bez njega. I to sam pila onaj najslabiji od 200

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1222
17.12.2014 11:11:21   
hanka
D dan user posted image
IZVORNA PORUKA: makic90

Hvala vam zenske user posted image
I svaka trudnoca, kakva god bila, je normalna, samo svaka zena podnosi drugacije, a to sto je dr rekao serpici, rekao je da bi nju i sve nas koje povracamo utesio, tako da ne zamerite user posted image
Pozdrav drage user posted image user posted image

Odavno, vise se i ne secam naisla sam na neki sajt gde se opisuju istrazivanja u Britaniji, mucnina i povracanja su jedan od znakova koji ukazuju da je sa trudnocom sve u redu ako traju do 3 meseca ili na dalje u odnosu na one trudnoce gde nije bilo takvih pojava.
Naravno da ne mora nista da znaci, jer je svaka trudnoca razlicita

(odgovor članu makic90)
Direktna veza do poruke: 1223
17.12.2014 11:18:47   
Frcokla
Hvala Branki.
I ovako imam 50- 51 kg sada, mogu zamisliti kakva bih bila tek da povracam, kao iz logora! user posted image

Elem pre neki dan, muz mi rece kako sam mu se jako prolepsala.
user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1224
17.12.2014 11:46:30   
srculence25
Zdravo drage user posted image
ameija dobro nam dosla
sanjalice draga sad ja duze spavam user posted image
mi smo malo u guzvi sad u petak nam slava pa sam pocela da spremam a ujedno i trazimo kirije
sve vas user posted image

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Reality Shows
Diabla

Vas omiljeni Reality Show

Big Brother (13%)

Farma (4%)

Dvor (0%)

Parovi (0%)

MTV reality shows (2%)

Ne gledam nista od tih gluposti (81%)

Ukupan broj glasova: 231

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here