|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
27.3.2014 11:55:18   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

E super su decica. A ovu pesmicu za cica glisu moram da naucim da bih naucila naseg bata Noleta. Sjajna je pesmica.

Pričaš i crtaš: tačka tačkica (oči), uspravna prava (nos i usta), gotova glava (krug oko svega) i tako dalje. Zanimljivo im je i tako brzo upamte.user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 726
27.3.2014 11:57:56   
Misha i Ljisha
Obavezno strebam sad cu ja da crtam po tome pa cu isto lakse zapamtiti eheheh... A i moj mozak je kao bebeci u poslednje vreme nista zivo ne pamtim. Katastrofa sam, valjalo bi procitati neku knjigu malo da nahranim i svoje vijuge

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 727
27.3.2014 21:43:36   
dijana1*
Anci super je pesmicauser posted image
Takodje kao i MiLj prepisujemuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 728
28.3.2014 13:44:01   
mati
Mata je uradio cetri skleka, prava. Naljutio se dasa sto poceo neki crtac sa barbikama(to je za devojcice), i da bi me ubedio kako je on muskarac pljus na zemlju i jedan,..., cetri. Nisam imala pojma da ga to uopste zanima...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 729
28.3.2014 13:53:03   
Sanjica26 RR
Mata na neki sportuser posted image

A moja devojcica sama prosipa nosu i sama pere ruke. Prvo sam se mislila da li.da je pustim. Na kraju sam presekla. Bas sam ponosna na nju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 730
28.3.2014 13:54:35   
dijana1*
Bravo za malog sportistuuser posted image
A za nosu se jos NE usudjujen, vec vidim kako bi skupljala gono po kuciuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 731
28.3.2014 13:54:58   
lesica
Bravo drugari i drugarice user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 732
28.3.2014 13:59:17   
mati
user posted image za nosu...
I Mata je sam rasipa, ali zaboravi da podigne dasku... A redovno je tako punu seca iz sobe u sobu da mi pokaze minuli rad.
Nama u kupatilu stoji stolicica ispred lavaboa za pranje ruku i zakacen mali peskiric, kojimoze da dohvati.. A sapun ga stalno "stipa" tj ona bocica za tecni...

Dijana pusti ga, dok ne sakupis dva-tri gonca, nece se nauciti...user posted image

< Poruku je uredio mati -- 28.3.2014 14:00:48 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 733
28.3.2014 14:05:54   
Sanjica26 RR
Dijana i ja sam mislila da ce da prosipa po kuci, ali sam se prevarila. Bas precizno radi. Pusti ga.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 734
28.3.2014 16:04:08   
serpica
Upravo sam dobila poziv od Leninog ucitelja,na opstinskom takmicenju iz matematike osvojila 2.mesto user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 735
29.3.2014 0:48:41   
Azra_
IZVORNA PORUKA: mati

Mata je uradio cetri skleka, prava. Naljutio se dasa sto poceo neki crtac sa barbikama(to je za devojcice), i da bi me ubedio kako je on muskarac pljus na zemlju i jedan,..., cetri. Nisam imala pojma da ga to uopste zanima...

Hahaha! Mata je pravi muškarac!

Šerpi user posted image !!!

< Poruku je uredio Azra_ -- 29.3.2014 0:50:25 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 736
29.3.2014 1:08:42   
Yula

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ne preteruj Anči. user posted image

Moje dete je naučilo da vozi triciklu sa 23 meseca, jurio po dvorištu a onda i po ulici. MM hoće da mu kupimo onu biciklu bez pedala, to nam je savetovala i Snežana iz CentraSM, kaže da je to odlično za decu koja su imala tortikolis.

A inače, kad sam ja bila dete, nisam imala malu biciklu pa me je sin ljudi kod kojih smo stanovali učio da vozim onu veliku mušku biciklu, koja ima prečku po sredini, pa se ja provučem ispod nje i vozim, i verovali ili ne, imala sam 2,5 godine kada sam naučila da je vozim user posted image bila sam jako visoka pa je valjda zbog toga išlo lako. Posle su mi moji kupili poniku (kod koje si stalno morao da vrtiš pedale jer su se uvek okretale user posted image ).

Tricikl sa pedalama ili da guraju nozicama? Koliko znam, deca uglavnom pre pune tri godine, a mnoga i mnogo kasnije, ne znaju da sinhronizuju pokrete nogu i ruku dok voze bicikl. Mi imamo bicikl sa pomocnim tockicima, ali nam stoji u podrumu i mislili smo bas uskoro da ga iznesemo, jer nas prvenac ima 2god.9mes. i uskoro bi mogao da ga vozi. Kada ga je dobio za 2. rodjendan, nije znao da okrece pedale, ali je imao veliki motor koga i sada svuda vozi, pa mu bicikla i nije bila preterano interesantna.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 737
29.3.2014 1:28:44   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: serpica

Upravo sam dobila poziv od Leninog ucitelja,na opstinskom takmicenju iz matematike osvojila 2.mesto user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 738
29.3.2014 7:02:01   
majared
Moje dete kada ga pitamo gde je ptica pokazuje ka prozoru + pokazuje na tv kada ga pitamo gde je televizor

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 739
29.3.2014 7:10:57   
NadaR
Bravo za male drugare! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 740
29.3.2014 7:35:28   
Trcosava
Bravo drugari!!!

ČEstitke Šerpice!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 741
3.4.2014 11:34:44   
bea83
Moje dete složilo svoju prvu slagalicu user posted image Doduše od 8 delova user posted image Možda se čini malo i beznačajno, al ja imam utisak kao da je izmislio novi zakon relativnosti user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 742
3.4.2014 11:40:56   
Sanjica26 RR
Ne znam kad deca treba da savladaju bojenje, ali Teodora je sinoc obojila rodu. Nije zavrsila u vrticu, jer nemaju bojice. Vaspitacica je rekla da zavrse to kod kuce. Bas je bila srecna I ja sa njom. Trazila je jos da boji.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 743
3.4.2014 11:43:40   
Ana RR
Bravo za dečicu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 744
3.4.2014 11:59:02   
bea83
Sanjice bojenje unutar ivica izmedju 5 i 6 godine, bravooo za malu pametnjakovićkuuser posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 745
3.4.2014 12:20:12   
Sanjica26 RR
Bea ma mi smo kobajagi vezbale. Dala sam je najednostavnije crteze. Znam da je jos rano, ali ajde da se jos necim zanimamo. Krene da boji i kao da ima strah. Odustala sam. Verovatno u vrticu boje. Kad sinoc kaze da treba da dovrsi rad, a gleda u tv. I nikako da krene. Uglasila sam lepo tv. Pogledam ona jednom rukom drzi papir a drugom boji.user posted image A bas sam mislila da je smotana za to. Vise je ona za skakanje, igranje i pevanje.user posted image

Sto se tice slagalica kupim joj slagalicu i uopste nisam videla da je slagalica od 60 komada. Pokazem joj da gleda sliku i da trazi delove. Slozila ju je uz moju ponekad asistenciju. Sledeci put je sama slozila. Tek kasnije vidim sta pise na kutiji.user posted image
Imala je dve i po godine. Kupuj ti njemu i vece slagalice.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 3.4.2014 12:23:28 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 746
7.4.2014 18:12:50   
viking
Moj sin se danas sam okrenuo s boka na stomak, lepo se prevrnuo s desnog boka i izvukao desnu ruku, stavio je pored glave, paralelno sa levom rukom. Ne znam da li je vreme da radi te stvari ili ne, ali baš se uvek obradujem kad nešto urade po prvi put

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 747
7.4.2014 22:12:57   
Štetica
Vikuser posted image user posted image user posted image za vejikog momka.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 748
7.4.2014 22:30:47   
Didy
Bravo za sve mališance! user posted image
Vik, svaka čast! Ne znam kad su moji počeli da se prevrću i okreću, ali sam sigurna da nisu tako rano. user posted image
Sofija vozi triciklić, ali se boji da vozi s pomoćnim točkovima, ima neki Stefanov baš maleni, njoj je sad taman, ali ona se boji. Neću da je forsiram.
Stefan vozi i dalje s pomoćnim, mislim da ćemo ga ovog leta učiti da vozi na dva točka. A glavni hit mu je trotinet. Dobio ga je prošlog leta, ali nije bilo šanse da pristane da ga vozi. Sad je baš fino naučio i voli ga. Ali mu zato ne pada na pamet da stane na rolere, a dobili smo jedne ekstra u nasleđe od starijeg brata. Kad su vaša deca stala na rolere i počela da ih vozaju?
I da, Stefan mrzi da boja. I redovno prelazi liniju, nema strpljenja i uvek kaže - To nije važno. user posted image Rekao mi je likovnjak u školi da dečaci ne vole kad im neko ograničava prostor i neće da paze da ne pređu liniju. user posted image Malo mi je smešno objašnjenje, pomalo šovinističko ili se ja tripujem...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 749
7.4.2014 22:36:31   
dijana1*
Vik bravo za deckonjuuser posted image Kosta se prvi put okrenuo sa 3 ipo meseca a Vuk sa pet ipo.
Didy ni moj Vuk nema strpljenja, obavezno predje liniju i sve isara. Mi cemo V za rodjendan kupiti trotinet pa cemo videti da li ce smeti da ga vozi.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here