|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
30.11.2013 22:30:52   
Anck Su Nmaun
Hana zna brdo pesmica , sto iz vrtica, a neke koje ja i T pevamo i ona brzinski zapamti user posted image

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 701
30.11.2013 22:34:00   
New Mom
Kolja kad kašlje stavi ruku na usta. Uticaj vrtića izgleda, meni bio mali da ga učim to. I što je najbolje, nijednom ne propusti.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 702
15.1.2014 19:17:03   
Anck Su Nmaun
Tara uci hanu da slaze slagalice user posted image
Objasnjava joj , pa joj onda kaze ajde sad ti... kad uspe kaze joj Bravo seko user posted image

Nista lepse nego samo sedeti i posmatrati sekice user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 703
15.1.2014 20:42:30   
pocahontas
bravo za seke! user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 704
16.1.2014 14:22:39   
gagana83
Evo i ja da se pohvalim :)
Devojka koja uci klince iz vrtica glumu, inace glumica u pozoristu je odusevljena Unom, kaze da ima talenat za glumu user posted image
A skoro smo naucili pravilno da izgovaramo slovo R. Konacnooooo user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 705
16.1.2014 15:38:23   
mati
I Mata je napokon naucio da pravilno izgovara R, a ne RU... Sada bas lepo prica i nema problem ni sa jednim slovom.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 706
16.1.2014 17:24:06   
ivaMark
user posted image za svu decicu

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 707
7.2.2014 23:13:37   
Janncica
Moje malo dete je danas jelo stapice i ostalo mu malo u ruci. Dosao je iz dnevne u kuhinju,mucio se malo da odlepi sa ruke i ubacio u kantu. user posted image Dusa moja.Jos da pocne da slaze svoj ves u orman user posted image ljubi ga majka. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 708
14.2.2014 7:18:29   
Trcosava
Moje dete se danas samo obuklo! Komplet!!! Hulahopke, trenerku, duksericu!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 709
14.2.2014 10:07:57   
Brand new mama
Hajde i ja da pohvalim moje mrve :) Veliki deckonja je poceo da sabira (tata je presrecan,mislio je da ce mali u drustvenjakeuser posted image )Zna vec da broji do deset na nasem,nemackom i engleskom, a sad zna da sabira do deset.Zna divno i da crta(naravno za njegov uzrast,nije vunderkind:) juce je napravio kavez koji koriste ronioci da bi posmatrali ajkule(pa je mama morala da pravi ajkule od kartona) A mali mrvac zna bojeuser posted image i stalno pjevusi pjesmice i iz vrtica, a i one koje im mama pjeva. malo prica njemacki,ali sam shvatila da sve razume...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 710
22.3.2014 16:25:08   
dijana1*
Da se i mi pohvalimouser posted image
Kosta (3 meseca) je naucio da usnicama pokaze prrrrr i to mu je mnogo zanimljivo. Hahaha kako je sladak samo cujem a prrrrruser posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 711
22.3.2014 16:55:31   
Olga75
moja zver je danas sama usisala svoju sobu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 712
22.3.2014 17:25:21   
World
E bravo! Ja jedva cekam taj momenat... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 713
26.3.2014 10:56:26   
Trcosava
Moram dete da pohvalim za juče. Bila je kod zubara, popravljala je teta zub - nije se ni čula. Meni se želudac okreće, a stojim ispred nje i smeškm se. Popravila joj je onu jedinicu što je prošle godine izbila kad je pala.
Juče je bio i materinski dan u vrtiću, a deca su govorila vaspitačicama zašto oni vole svoje mame.
Moj biser je rekao - zato što mi uvek dozvoli neke nagrade.

Slikica za to
user posted image

Frapirana sam činjenicom da deca vole mame samo zbog takvih stvari - zato što mi nešto kupi u prodavnici, jer mi daje slatkiše...
Mame su dobile i jedan ukras napravljen

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 714
26.3.2014 11:53:28   
Ana RR
user posted image

A moje dete ume već neko vreme da nacrta sunce, pola auta (točkove i spoji ih, pa izgledaju kao teg user posted image ) a zajedno crtamo čika glišu uz pesmicu (tačka, tačkica, uspravna, prava, gotova glava. tanak vrat, stomak kao sat, ruke kao slamke, noge kao sanke, uši kao kod miša, gotov čiča gliša. još da ima kačket, bio bi gospodin lep.) user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 715
26.3.2014 11:55:06   
Peace*
Marko je naučio da vozi bajs! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 716
26.3.2014 12:36:45   
Ana RR
Sa dva točka? user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 717
26.3.2014 13:38:36   
Peace*
Ne preteruj Anči. user posted image
Prošle god je imao tricikli, i to nije hteo da vozi, nego smo ga gurali.
Sad smo mu kupili pravi bajs, al sa pomoćnim točkovima, i nikako nije mogao da provali da jako gurne jednu nogu da bi druga popela da može da gura njom, nego desnom gura napred a levom nazad. Onda sam ja u nedelju trčala za njim, i gurala levu pedalu da se popne do kraja da bi gurao normalno (nećemo spominjati upalu mišića u mojoj guzici nakon toga user posted image ). I onda je naučio, sad vozi sam. Ja prezadovoljna.
Sramota me da kažem, ali Luku nikako da naučim da vozi na dva točka, kontam da će pre Marko naučiti. user posted image Luka se baš plaši.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 718
26.3.2014 13:46:08   
Anck Su Nmaun
Bravo Markic user posted image

T je sama vozila triciklic sa 2,5, i sad bajs sa pomocnim (od proslog proleca) za vikend sam se istrcala na keju za njom... sve se bojim ubice nekoga user posted image user posted image user posted image

A Hana voli samo da je guramo i na triciklic i na mali bajs .... lenjivica mala.

Ja neznam ni kad deca pocinju da voze bicikla na 2 tocka... ja se secam da sam ucila na nekoj ponici ali ne i kad je to bilo user posted image mozda sa 7 god ??

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.3.2014 13:47:09 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 719
26.3.2014 13:47:44   
bubulence
bravo za Mareta, i ostalu decicu naravno!
Ema je antitalenat za crtanje ( na mamu) ali jako lepo boja, uglavnom uspe da ne predje liniju...
a danas je uspela da ne pogresi u igri memorije. pogodila je 8 parova bez i jedne greske, tako da sam jako zadovoljna...
i pesmice joj idu od ruke, bukvalno je 3 puta cuje i zna napamet, cak i na Engleskom...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 720
26.3.2014 13:51:23   
jole82
Kostauser posted image prrrr
Marija duša draga...pa ona je devojka prava user posted image
Ana hrabriša kod čika zube - BRAVO!
Bravo za Marka i drugog Markauser posted image
Ali "pola auta" user posted image e to me je oduševilouser posted image dete temeljno..kreće prvo od osnove..hehe..tako i treba..u ostalom džaba ti školjka od auta ako nemaš točkove :)

Enyoj the silence!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 721
27.3.2014 7:00:57   
Misha i Ljisha
E super su decica. A ovu pesmicu za cica glisu moram da naucim da bih naucila naseg bata Noleta. Sjajna je pesmica.

Anck svaka cast devojcicama. Ni ja nemam pojma kad se uci dete da vozi bajs na dva tocka. Ja cak imam neki svoj jako mali bicikli, zeleni, treba samo gume promeniti i kao ganc nov. Jedva cekam da nam zatreba hehehe...Al procice vremena i vremena do tad.

Dunja svaki dan nesto novo, i stalno joj se smejem jer ponavlja sve u snu, znake, salje poljupce u snu, kao kija u snu (to joj je fora vec neko vreme kad je pitam kako Dunja kija a ona kaze PĆU). Ja ne znam jel i ostala deca tako u snu sve ponavljaju???? Jel to normalno? Ona je tako od pocetka, od tasi tasi, sve mi je u toku noci isponavljala kad nesto nauci.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 722
27.3.2014 10:51:01   
bens
Moja ćerka je isto sve ponaljala u snu. Izgledalo je kao da se preslišava.user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 723
27.3.2014 10:52:41   
Misha i Ljisha
hvaka na odgovoru hehehuser posted image ja nisam nikad cula od nekog da mu dete tako u snu sve ponavlja pa rekoh ajd da pitam, i mislila sam da je sve ok i normalno al rekoh nije na odmetuser posted image

(odgovor članu bens)
Direktna veza do poruke: 724
27.3.2014 11:50:56   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ne preteruj Anči. user posted image

Moje dete je naučilo da vozi triciklu sa 23 meseca, jurio po dvorištu a onda i po ulici. MM hoće da mu kupimo onu biciklu bez pedala, to nam je savetovala i Snežana iz CentraSM, kaže da je to odlično za decu koja su imala tortikolis.

A inače, kad sam ja bila dete, nisam imala malu biciklu pa me je sin ljudi kod kojih smo stanovali učio da vozim onu veliku mušku biciklu, koja ima prečku po sredini, pa se ja provučem ispod nje i vozim, i verovali ili ne, imala sam 2,5 godine kada sam naučila da je vozim user posted image bila sam jako visoka pa je valjda zbog toga išlo lako. Posle su mi moji kupili poniku (kod koje si stalno morao da vrtiš pedale jer su se uvek okretale user posted image ).

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here