Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.11.2013 22:30:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hana zna brdo pesmica , sto iz vrtica, a neke koje ja i T pevamo i ona brzinski zapamti
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.11.2013 22:34:00
|
|
|
|
New Mom
|
Kolja kad kašlje stavi ruku na usta. Uticaj vrtića izgleda, meni bio mali da ga učim to. I što je najbolje, nijednom ne propusti.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.1.2014 19:17:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tara uci hanu da slaze slagalice Objasnjava joj , pa joj onda kaze ajde sad ti... kad uspe kaze joj Bravo seko Nista lepse nego samo sedeti i posmatrati sekice
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.1.2014 20:42:30
|
|
|
|
pocahontas
|
bravo za seke!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.1.2014 14:22:39
|
|
|
|
gagana83
|
Evo i ja da se pohvalim :) Devojka koja uci klince iz vrtica glumu, inace glumica u pozoristu je odusevljena Unom, kaze da ima talenat za glumu A skoro smo naucili pravilno da izgovaramo slovo R. Konacnooooo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.1.2014 15:38:23
|
|
|
|
mati
|
I Mata je napokon naucio da pravilno izgovara R, a ne RU... Sada bas lepo prica i nema problem ni sa jednim slovom.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.1.2014 17:24:06
|
|
|
|
ivaMark
|
za svu decicu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.2.2014 23:13:37
|
|
|
|
Janncica
|
Moje malo dete je danas jelo stapice i ostalo mu malo u ruci. Dosao je iz dnevne u kuhinju,mucio se malo da odlepi sa ruke i ubacio u kantu. Dusa moja.Jos da pocne da slaze svoj ves u orman ljubi ga majka.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.2.2014 7:18:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Moje dete se danas samo obuklo! Komplet!!! Hulahopke, trenerku, duksericu!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.2.2014 10:07:57
|
|
|
|
Brand new mama
|
Hajde i ja da pohvalim moje mrve :) Veliki deckonja je poceo da sabira (tata je presrecan,mislio je da ce mali u drustvenjake )Zna vec da broji do deset na nasem,nemackom i engleskom, a sad zna da sabira do deset.Zna divno i da crta(naravno za njegov uzrast,nije vunderkind:) juce je napravio kavez koji koriste ronioci da bi posmatrali ajkule(pa je mama morala da pravi ajkule od kartona) A mali mrvac zna boje i stalno pjevusi pjesmice i iz vrtica, a i one koje im mama pjeva. malo prica njemacki,ali sam shvatila da sve razume...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2014 16:25:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Da se i mi pohvalimo Kosta (3 meseca) je naucio da usnicama pokaze prrrrr i to mu je mnogo zanimljivo. Hahaha kako je sladak samo cujem a prrrrr
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2014 16:55:31
|
|
|
|
Olga75
|
moja zver je danas sama usisala svoju sobu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2014 17:25:21
|
|
|
|
World
|
E bravo! Ja jedva cekam taj momenat...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 10:56:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Moram dete da pohvalim za juče. Bila je kod zubara, popravljala je teta zub - nije se ni čula. Meni se želudac okreće, a stojim ispred nje i smeškm se. Popravila joj je onu jedinicu što je prošle godine izbila kad je pala. Juče je bio i materinski dan u vrtiću, a deca su govorila vaspitačicama zašto oni vole svoje mame. Moj biser je rekao - zato što mi uvek dozvoli neke nagrade. Slikica za to Frapirana sam činjenicom da deca vole mame samo zbog takvih stvari - zato što mi nešto kupi u prodavnici, jer mi daje slatkiše... Mame su dobile i jedan ukras napravljen
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 11:53:28
|
|
|
|
Ana RR
|
A moje dete ume već neko vreme da nacrta sunce, pola auta (točkove i spoji ih, pa izgledaju kao teg ) a zajedno crtamo čika glišu uz pesmicu (tačka, tačkica, uspravna, prava, gotova glava. tanak vrat, stomak kao sat, ruke kao slamke, noge kao sanke, uši kao kod miša, gotov čiča gliša. još da ima kačket, bio bi gospodin lep.)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 11:55:06
|
|
|
|
Peace*
|
Marko je naučio da vozi bajs!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 12:36:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Sa dva točka?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 13:38:36
|
|
|
|
Peace*
|
Ne preteruj Anči. Prošle god je imao tricikli, i to nije hteo da vozi, nego smo ga gurali. Sad smo mu kupili pravi bajs, al sa pomoćnim točkovima, i nikako nije mogao da provali da jako gurne jednu nogu da bi druga popela da može da gura njom, nego desnom gura napred a levom nazad. Onda sam ja u nedelju trčala za njim, i gurala levu pedalu da se popne do kraja da bi gurao normalno (nećemo spominjati upalu mišića u mojoj guzici nakon toga ). I onda je naučio, sad vozi sam. Ja prezadovoljna. Sramota me da kažem, ali Luku nikako da naučim da vozi na dva točka, kontam da će pre Marko naučiti. Luka se baš plaši.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 13:46:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo Markic T je sama vozila triciklic sa 2,5, i sad bajs sa pomocnim (od proslog proleca) za vikend sam se istrcala na keju za njom... sve se bojim ubice nekoga A Hana voli samo da je guramo i na triciklic i na mali bajs .... lenjivica mala. Ja neznam ni kad deca pocinju da voze bicikla na 2 tocka... ja se secam da sam ucila na nekoj ponici ali ne i kad je to bilo mozda sa 7 god ??
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.3.2014 13:47:09 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 13:47:44
|
|
|
|
bubulence
|
bravo za Mareta, i ostalu decicu naravno! Ema je antitalenat za crtanje ( na mamu) ali jako lepo boja, uglavnom uspe da ne predje liniju... a danas je uspela da ne pogresi u igri memorije. pogodila je 8 parova bez i jedne greske, tako da sam jako zadovoljna... i pesmice joj idu od ruke, bukvalno je 3 puta cuje i zna napamet, cak i na Engleskom...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2014 13:51:23
|
|
|
|
jole82
|
Kosta prrrr Marija duša draga...pa ona je devojka prava Ana hrabriša kod čika zube - BRAVO! Bravo za Marka i drugog Marka Ali "pola auta" e to me je oduševilo dete temeljno..kreće prvo od osnove..hehe..tako i treba..u ostalom džaba ti školjka od auta ako nemaš točkove :)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2014 7:00:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
E super su decica. A ovu pesmicu za cica glisu moram da naucim da bih naucila naseg bata Noleta. Sjajna je pesmica. Anck svaka cast devojcicama. Ni ja nemam pojma kad se uci dete da vozi bajs na dva tocka. Ja cak imam neki svoj jako mali bicikli, zeleni, treba samo gume promeniti i kao ganc nov. Jedva cekam da nam zatreba hehehe...Al procice vremena i vremena do tad. Dunja svaki dan nesto novo, i stalno joj se smejem jer ponavlja sve u snu, znake, salje poljupce u snu, kao kija u snu (to joj je fora vec neko vreme kad je pitam kako Dunja kija a ona kaze PĆU). Ja ne znam jel i ostala deca tako u snu sve ponavljaju???? Jel to normalno? Ona je tako od pocetka, od tasi tasi, sve mi je u toku noci isponavljala kad nesto nauci.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2014 10:51:01
|
|
|
|
bens
|
Moja ćerka je isto sve ponaljala u snu. Izgledalo je kao da se preslišava.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2014 10:52:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hvaka na odgovoru heheh ja nisam nikad cula od nekog da mu dete tako u snu sve ponavlja pa rekoh ajd da pitam, i mislila sam da je sve ok i normalno al rekoh nije na odmet
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2014 11:50:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ne preteruj Anči. Moje dete je naučilo da vozi triciklu sa 23 meseca, jurio po dvorištu a onda i po ulici. MM hoće da mu kupimo onu biciklu bez pedala, to nam je savetovala i Snežana iz CentraSM, kaže da je to odlično za decu koja su imala tortikolis. A inače, kad sam ja bila dete, nisam imala malu biciklu pa me je sin ljudi kod kojih smo stanovali učio da vozim onu veliku mušku biciklu, koja ima prečku po sredini, pa se ja provučem ispod nje i vozim, i verovali ili ne, imala sam 2,5 godine kada sam naučila da je vozim bila sam jako visoka pa je valjda zbog toga išlo lako. Posle su mi moji kupili poniku (kod koje si stalno morao da vrtiš pedale jer su se uvek okretale ).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?