Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2014 22:41:05
|
|
|
|
Didy
|
Dijana, Stefanu je tetka kupila u Nemačkoj kad je imao 4 i po godine i prodavačica joj je tri puta ponovila da nije za decu malđu od 5 godina, da je nebezbedno, bla, bla, bla... Ali on stvarno nije smeo da stane na njega prošlog leta, tek sad kad je napunio 5 godina. Možda je mali za trotinet, nemam pojma. Možda da mu uzmete onaj što nazad ima dva toćkića, taj je malo stabilniji.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2014 22:44:03
|
|
|
|
bubulence
|
didy prvo . a drugo mnogo ljubi klince, valjda cemo se videti uskoro. Ema odavno lepo boja, bas se retko desi da predje liniju, jako pazi. ali zato crtanje . tek je poslednja 3-4 dana naucila da crta sunce i kao mamu i tatu, ali tako sto nam nacrta glavu i tu se ja zavrsavam a tati nacrta glavu i stavi mu 4 ruke i 4 noge koje idu iz glave. ali o tome jos u temi da se smejemo nasoj deci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2014 22:46:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Nisam znala da je za uzrast od 5 godina. Vec sam videla da mnoga deca voze a dosta su manja. Na taj sam i mislila, napred ili nazad nisam sigurna ima dva tockica . Za pocetak neka njega gura. E sada smo otisli totalno u off
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.4.2014 9:51:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Yula Tricikl sa pedalama ili da guraju nozicama? Koliko znam, deca uglavnom pre pune tri godine, a mnoga i mnogo kasnije, ne znaju da sinhronizuju pokrete nogu i ruku dok voze bicikl. Mi imamo bicikl sa pomocnim tockicima, ali nam stoji u podrumu i mislili smo bas uskoro da ga iznesemo, jer nas prvenac ima 2god.9mes. i uskoro bi mogao da ga vozi. Kada ga je dobio za 2. rodjendan, nije znao da okrece pedale, ali je imao veliki motor koga i sada svuda vozi, pa mu bicikla i nije bila preterano interesantna. Sa pedalama, pre drugog rođendana je naučio da vozi. Sad krenemo u šetnju, on vozi biciklicu a ja idem (ili trčim ) pored njega. Pre par meseci je naučio koja je leva a koja desna strana pa mu ja govorim gde da skrene i stvarno je odličan. Povukao na mamu, ja sam baš rano naučila da vozim biciklu i nikad nisam vozila tricikl ili sa pomoćnim točkovima, odmah na dva točka.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.4.2014 10:39:23
|
|
|
|
tanjicak79
|
Moj Vuk za vikend naučio da vozi bicikl bez pomoćnih točkića, a u sledeću sredu ide na testiranje kod psihologa zbog upisa u prvi razred. Budući đak prvak!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2014 13:22:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tesko mi na RR ovih dana... Trudim se da pomognem kako mogu i koliko mogu a i da Ivu ukljucim u to, da razvija svest o tome da treba pomagati onima koji je to potrebno. Podjemo ranije jutros da kupimo u prodavnici ono sto je potrebno i ostavimo na punktu kod medicinskog fakulteta. Usput pricam Ivi sta cemo uraditi i zasto. Ulazimo u prodavnicu, Iva pocinje da skida sa polica sve za higijenu, i cetkice za zube, i paste, i stapice za usi, vatu, uloske (jer nekoj mami to treba), toalet papir... Kupismo svasta, popakovasmo u kese, meni se dusa cepa, jedva govorim jer ona samo zapitkuje "a da li deca imaju gde da spavaju?" , " a gde je njihova kuca ako je voda poplavila?" I na kraju, izlazimo iz prodavnice a ona pita "a da li su deci poplavljene i igracke?" ja kazem jesu a ona ce na to "onda idemo u prodavnicu da im kupimo igracke"! Pa kupismo i igracke. Suze su mi navirale na oci, ljudi u autobusu me gledaju, ona me zapitkuje o deci i ljudima koji su izgubili sve u poplavama a ja bih najradije plakala, mnogo sam se potresla jutros Ja sam jedna jako ponosna mama
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.6.2014 21:41:53 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2014 13:49:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Divna duša malena Al' što stavi ovo na kraju posta nije mi jasno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2014 14:09:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ha ha ha na poslu sam, pisem sa mob Ana, izbrisi to sr*** molim te
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 21.5.2014 14:11:09 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2014 14:18:08
|
|
|
|
vikiveki
|
za Ivu, prava mala humanitarka,važno je da ima razvijenu svest o tome a slatko sam se nasmejala onom stikeru na kraju poruke,ko radi taj i greši,tako je to sa mobilnim tel.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.6.2014 21:33:23
|
|
|
|
big mum
|
Još jedna ponosna mama.Danas je moja Sofi završila sa predškolskim obrazovanjem i za to naravno dobila malu diplomu Sa svojim vaspitačicama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.6.2014 13:24:26
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.6.2014 13:34:08
|
|
|
|
lanajelena
|
Divno i mi cemo sledece nedelje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.6.2014 12:21:48
|
|
|
|
dijana1*
|
BM cestitam prva mala diploma
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.6.2014 12:27:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Divno, mi bi trebali iduce nedelje da dobijemo takvu istu diplomu za kraj predskolskog
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.6.2014 15:03:50
|
|
|
|
big mum
|
Hvala vam svima Ovaj zaista prelijep trenutak htjela sam podjeti sa vama.Bila sam vrlo ponosna ali istovremeno i jako tužna.Isplakala sam se kao kišna godina Ipak je ona u tom vrtiću provela 5 prelijepih godina.Prošla mnogo toga,stekla dosta drugara.Zavoljela sam svu tu djecu kao da su moja i bilo mi je vrlo teško rastati se od njih.Na diplomi piše.."ZA USPJEŠNO POLOŽEN ISPIT DRUGARSTVA" Viki ti si vaspitač i znaš kako je to. Sad nam predstoji jedan drugi dio djetinjstva koji će biti dosta ozbiljniji,ali Bože moj to je sve normalno i tako treba da bude.Nek su svačija djeca živa i zdrava kao što želim i svojoj djeci.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.6.2014 15:18:08
|
|
|
|
Torbica
|
Citam ovo i napunise mi se oci. Uzasan sam pekmez otkad imam decu, a nisam bila takva..Svaka njihova priredba mene pomeri.... A tek ovo... Ja sam preplakala prelazak iz jaslica kod vaspitaca, luda sam...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.6.2014 22:04:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Big mam ,kada su takvi trenuci u pitanju i nama vaspitačima se stegne srce a pustimo i po koju suzu,jer 4 godine sa decom se prosto saživimo. Ja sad imam srednju grupu,dve godine smo zajedno a već sam se toliko vezala za njih da ne znam kako će mi biti kada za dve godine budemo trebali da se rastanemo.Ma evo samo što ne zaplačem
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.6.2014 23:16:34
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Citam ovo i napunise mi se oci. Uzasan sam pekmez otkad imam decu, a nisam bila takva..Svaka njihova priredba mene pomeri.... A tek ovo... Ja sam preplakala prelazak iz jaslica kod vaspitaca, luda sam... Torbi i meni. BM je stvarno lepo napisala. Deca bas brzo rastu, tj. vreme mnogo brzo ide.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.6.2014 1:58:03
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, BM, bas lepo Ja sam mnogo velika placi , da je to strasno, oduvek i uvek, ne oko trudnoca i tako to. Juce bila organizovana zavrsna priredba predskolaca, ali u vidu humanitarne, pa na ulazu u sportsku halu umesto ulaznice, svako ostavljao koliko je mogao i hteo u kutiju. Deca sa svojim vaspitacima u majicama razlicitih boja (svaka grupa dece u drugoj boji, a u okviru grupe svi u istoj boji). Devojcice sa kikicama, decacici sa kapicama nekim, jao kako su medeni bili...pa igralai svaka grupa posebno, na po jednu pesmu...puna hala, roditelji slikaju, snimaju...svuda natpisi "Deca Vla,deci Koceljeva" prosto se postideh, i to moje dete bilo gledalac, nije jos predskolac e, sve mi je naplatila kad je strcala na parket i jurilo je 10 vaspitaca kao pomahnitalog navijaca po terenu samo sam se preznojavala od sramote! Kad bude zavrsavala predskolsko ce mora Hitna pomoc da se uparkira s kombi ispred zgrade vrtica, jer ko zna kako cu podnesem...ima da ridam, sve da je obrukam Sad mi je jasno o cemu mi je majka pricala, kako joj se stezalo srce kad me vodila prvi put, poslednji put u zabaviste...kad me upisivala u skolu, vodila na testiranje, kad isla sa mnom na dodele diploma...eeehhhhh, MAJKA!
< Poruku je uredio Klarita -- 6.6.2014 2:01:28 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.6.2014 7:52:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam od jutros lepo doterala moja dva frajera, danas im je slikanje u vrtiću.A idućeg četvrtka je završna priredba najstarijem koji je predškolsko,trebala je da bude održana u Hali u gradu ali zbog toga što su u hali bila raseljena lica i sada se renovira i adaptira,mi ćemo završnu imati u školskom dvorištu,jedva čekam
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.6.2014 7:57:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja moram i ovde da se pohvalim. Juce bila na roditeljskom i vaspitacica je Hanu izdvojila kao jako inteligentno dete koje se najvise izdvaja u grupici i da crta kao dete u uzrastu od 4 god. To je moja dusica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.6.2014 7:59:10
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja moram i ovde da se pohvalim. Juce bila na roditeljskom i vaspitacica je Hanu izdvojila kao jako inteligentno dete koje se najvise izdvaja u grupici i da crta kao dete u uzrastu od 4 god. To je moja dusica bravo za Hanu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.6.2014 8:48:28
|
|
|
|
Torbica
|
Anck
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.6.2014 9:40:02
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo Hana !
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 20:14:19
|
|
|
|
superm
|
Drage RR mame, moram da se pohvalim svojim starijim detetom. Danas smo saznali da je polozio prijemni za muzicku skolu!!! Ljubi ga majka!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?