Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 20:52:09
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitaaam!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 21:24:04
|
|
|
|
superm
|
Hvala Torbi! Mm i ja ucimo decu( tj, za sada starijeg, drugi je beba) da je obrazovanje i rad na sebi jako vazno.Pa, kako bude!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 22:20:25
|
|
|
|
big mum
|
Bravo za dječaka
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 22:27:21
|
|
|
|
superm
|
Hvala, moja deca su moje najvece zivotno dostignuce, svaki njihov uspeh je toliko x 100!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 23:45:03
|
|
|
|
Klarita
|
A, gde su kolaci, mama Superm? Gde?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 23:47:57
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, gde su kolaci, mama Superm? Gde?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 23:57:58
|
|
|
|
Klarita
|
Odmah na KLIK i KLIK
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.6.2014 0:02:15
|
|
|
|
superm
|
Klarita, casna pionirska da cu uvezbati i utra ubaciti neku slicicu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.6.2014 13:37:09
|
|
|
|
Dani.kv
|
Evo i ja da se malo hvalim. Moji konacno spavali celu noc
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.6.2014 13:40:26
|
|
|
|
lanajelena
|
I mi smo dobili diplomicu za zavrsenu predskolsku ustanovu Priredba je bila prelepa i zvala se kratkovecna(po leptiru koji zivi jedan dan)...bice slika ovih dana
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 6:48:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dunja je naucila gore i dole. Ja ne mogu da verujem. bas kazem drugarici ako je to mogla da shvati ona moze da nauci koja joj je leva ruka a koja desna to nam je sad sledece ehehhehe
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 8:37:07
|
|
|
|
Klarita
|
A, evo i ja de se pohvalim majkinom pametnicom Iako zna slova od jesenas, i tacno zna koje je koje slovo i stalno se sve vrti oko slova, skoro je napisala sama bez ikakve pomoci mama, tata, baba i to tako sto mi je nacrtala nesto a, ja rekla da ne znam da je za mene jer ne pise. Ono dete selo i napisala ladno na jedan crtez MAMA, na drugi TATA. Ali, juce se mucila, mucila, jadna cepala paire, ja vidim nesto secka, baca cepa, ona mukica vezbala da napise KLARA i napisala majkino. A, pre neko vece se izlezavamo i ja joj kazem kako ne zna dva i dva, a ona kaze: "Znam, ja sam mnogo pametna" Podize rucicu i poce da broji najpre dva prstica , pa jos dva i izbroja kaziprstom i rece 4 ja poceh da je ispitujem , a ako imas dve jabuke ,pa ti dam jos dve, pa menjam brojeve, ona uvece cim legnemo trazi da se igramo sabiLanje i ouzimanje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 8:40:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kaze mi komsinica da je i njena cerka tako sama pocela da sabiLa hahaha kaze bas se vidi da im je to u prirodi, zbrajanje. Bravo za curicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 8:44:30
|
|
|
|
Klarita
|
MiLj, meni su suze krenule bile. Skocila sam iz kreveta po telefon da zovem moje i ukljucim ih na interfon da cuju, mm uspavljivao N u drugoj sobi ali sve cuo i on se pogubio od miline. Ma, nemam reci, da je besna, besna je, ali sto ona zna i uradi pa to je neverovatno. Vaspitacice ne mogu da prestanu da je hvale i cude se sta sve ona uradi i kaze u toku dana u vrticu! Bas sam ponosna
< Poruku je uredio Klarita -- 26.6.2014 8:50:36 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:30:27
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mesec dana izdrzala bez mame i tate, bez ikakvih problema. Sto bas ne bi moglo da se kaze za nas
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:31:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Klarita bravo za nasu Klaricu Jedva cekam da vas vidim.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:36:01
|
|
|
|
NadaR
|
Bravooo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:46:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Klarita
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 11:53:22
|
|
|
|
ivaMark
|
Klarita, svaka cast SM, tvoja mala bas zna da uziva
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 11:55:30
|
|
|
|
lesica
|
Klarita, bravo za pametnicu Soso, ne znam kome da vičem bravo, Meni ili vama, u svakom slučaju svaka čast na obostranom strpljenju!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 12:12:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lesice ne znam. Odusevila me je. Ocekivala sam da ce izdrzati maximu nedelju dana. Nikad se ovako nismo odvajale.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 1:35:30
|
|
|
|
Mariya
|
Moja devojcica sa 33 meseca zna 26 slova engleske abecede. Naucila ih je iz Pepinog albuma, moje pametno!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 8:18:01
|
|
|
|
NadaR
|
M mi juce oprao sudje . Htio da me iznenadi .
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 8:33:22
|
|
|
|
branki*
|
milos je jedno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 8:54:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hana pocela da uci da pise slova. I sinoc napise mama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.