Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 11:22:59
|
|
|
|
minnica
|
za pametnicu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.7.2014 20:49:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne znam da li je ovo za 'smejmo se našoj deci' ili da se pohvalimo Sve u svemu, gleda mene Ana jedan dan i kaže ''Mama, kako ti imaš lepu trbu! To je zbog bebe!'', A kad je pitaju: 'A šta bi ti više volela, batu ili seku? kaže 'Meni je sve jedno!' Kapiram za ovo sve jedno da je čula od mene, ali opet... Usvojila je
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 7:59:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja moram svoju D da pohvalim, savladala je stepenice, obicno sam ja u stopu uz nju i uglavnom joj pomazem kad se penje uz stepenice i kad silazi ali od nedavno lepo savlada izlazak iz kuce sama, a juce se uputila na sprat sama i to bez problema. Ako ima uz nesto da se pridrzi onda se lepo penje ako ne onda cetvoronoske ide uz stepenice. Lepo i silazi ali uz drzanje opet za nesto. Takodje je pored kruga nedavno nacrtala zvezdu. Nacrtala ona i rekla "žezda" i pokazala mi prstom kad ono stvarno zvezda, lici. Ja sam odusevljena ostala , naravno odmah sam uslikala njenu žezdu.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:02:53
|
|
|
|
17 joka
|
MiLJ, ma bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:04:41
|
|
|
|
serpica
|
mi cemo za to jos da pricekamo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:09:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
opsednuta je krugovima i žezdama zovem je Arhimed ahahah... ide po kuci i pokazuje mi sve sto je okruglo i gde god odemo ista prica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:10:38
|
|
|
|
branki*
|
lepo ja kazem-ona ce biti neki pronalazac
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:11:42
|
|
|
|
vikiveki
|
M iLj mogu da je zamislim onako medenu kako ide po kući
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:14:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: branki lepo ja kazem-ona ce biti neki pronalazac citala sam kako najblistaviji umovi sveta malo spavaju i kratko, posto se budi stalno nocu ne bude li ona najblistaviji um svog doba ima pred svoju smrt da je tako isprepucam za sve neprospavane noci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:15:53
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: branki lepo ja kazem-ona ce biti neki pronalazac citala sam kako najblistaviji umovi sveta malo spavaju i kratko, posto se budi stalno nocu ne bude li ona najblistaviji um svog doba ima pred svoju smrt da je tako isprepucam za sve neprospavane noci hahaha
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:20:48
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:23:21
|
|
|
|
vikiveki
|
M i Lj,legenda si
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:33:56
|
|
|
|
minnica
|
Moja ćera naučila da vozi bicikl bez pomoćnih točkića. Sad se fokusiramo na rolere.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:35:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Minnice ,bravo koliko ona ima godina
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:37:21
|
|
|
|
minnica
|
4, piše na tikeru. Možda smo mogli i ranije, ali nije htela da uči. Sad je bukvalno za dva dana savladala.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:38:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
svaka cast za curu ahahah...Moj bratanac ce napuniti 4 god u novembru i nece uopste da pedali ni tricikl a kamoli nesto drugo. Lencuga. a rolere ce vevovatno pre savladati jer je to jos zanimljivije
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:43:25
|
|
|
|
tijatija
|
Moja cera je na bilbordu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:44:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nemoj zezati??? uslikaj bilbord pa postavi da je vidimo kojim povodom? reklamira nesto? ccc... ubacila si dete vec u bizmis
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:44:58
|
|
|
|
branki*
|
na kakvom bilbordu,za sta?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 8:45:54
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Moja cera je na bilbordu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.8.2014 16:32:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivka naučila da broji od 10 unazad
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.8.2014 0:11:25
|
|
|
|
Azra_
|
Naš dečak napravio prve šah poteze. Da naređa figure davno naučio, sada počinje da kapira i igra. MM je sa 3 godine naučio da igra šah, videćemo da li će i dete do 3.godine naučiti. Meni da je to neko rekao, ne bih verovala. Šah mi deluje komplikovano.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.8.2014 9:41:50
|
|
|
|
tijatija
|
Jos nisam bila da ga vidim javili su mi Imam jedino sliku koja je na bilbordu poslali su mi je i to na fejs. M sa drugarima sa manekena reklamiraju jednu deciju igraonicu Azra svaka cast Meni naj straija samo zna da slozi figure ali nije zainteresovana za igru.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.8.2014 9:49:00
|
|
|
|
tijatija
|
evo mi cere... crna sa krivim siskama
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.8.2014 9:51:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Tijatija i sama znaš da ti je ćerka med medeni
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?