Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 20:52:09
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitaaam!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 21:24:04
|
|
|
|
superm
|
Hvala Torbi! Mm i ja ucimo decu( tj, za sada starijeg, drugi je beba) da je obrazovanje i rad na sebi jako vazno.Pa, kako bude!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 22:20:25
|
|
|
|
big mum
|
Bravo za dječaka
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 22:27:21
|
|
|
|
superm
|
Hvala, moja deca su moje najvece zivotno dostignuce, svaki njihov uspeh je toliko x 100!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 23:45:03
|
|
|
|
Klarita
|
A, gde su kolaci, mama Superm? Gde?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 23:47:57
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, gde su kolaci, mama Superm? Gde?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.6.2014 23:57:58
|
|
|
|
Klarita
|
Odmah na KLIK i KLIK
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.6.2014 0:02:15
|
|
|
|
superm
|
Klarita, casna pionirska da cu uvezbati i utra ubaciti neku slicicu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.6.2014 13:37:09
|
|
|
|
Dani.kv
|
Evo i ja da se malo hvalim. Moji konacno spavali celu noc
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.6.2014 13:40:26
|
|
|
|
lanajelena
|
I mi smo dobili diplomicu za zavrsenu predskolsku ustanovu Priredba je bila prelepa i zvala se kratkovecna(po leptiru koji zivi jedan dan)...bice slika ovih dana
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 6:48:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dunja je naucila gore i dole. Ja ne mogu da verujem. bas kazem drugarici ako je to mogla da shvati ona moze da nauci koja joj je leva ruka a koja desna to nam je sad sledece ehehhehe
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 8:37:07
|
|
|
|
Klarita
|
A, evo i ja de se pohvalim majkinom pametnicom Iako zna slova od jesenas, i tacno zna koje je koje slovo i stalno se sve vrti oko slova, skoro je napisala sama bez ikakve pomoci mama, tata, baba i to tako sto mi je nacrtala nesto a, ja rekla da ne znam da je za mene jer ne pise. Ono dete selo i napisala ladno na jedan crtez MAMA, na drugi TATA. Ali, juce se mucila, mucila, jadna cepala paire, ja vidim nesto secka, baca cepa, ona mukica vezbala da napise KLARA i napisala majkino. A, pre neko vece se izlezavamo i ja joj kazem kako ne zna dva i dva, a ona kaze: "Znam, ja sam mnogo pametna" Podize rucicu i poce da broji najpre dva prstica , pa jos dva i izbroja kaziprstom i rece 4 ja poceh da je ispitujem , a ako imas dve jabuke ,pa ti dam jos dve, pa menjam brojeve, ona uvece cim legnemo trazi da se igramo sabiLanje i ouzimanje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 8:40:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kaze mi komsinica da je i njena cerka tako sama pocela da sabiLa hahaha kaze bas se vidi da im je to u prirodi, zbrajanje. Bravo za curicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 8:44:30
|
|
|
|
Klarita
|
MiLj, meni su suze krenule bile. Skocila sam iz kreveta po telefon da zovem moje i ukljucim ih na interfon da cuju, mm uspavljivao N u drugoj sobi ali sve cuo i on se pogubio od miline. Ma, nemam reci, da je besna, besna je, ali sto ona zna i uradi pa to je neverovatno. Vaspitacice ne mogu da prestanu da je hvale i cude se sta sve ona uradi i kaze u toku dana u vrticu! Bas sam ponosna
< Poruku je uredio Klarita -- 26.6.2014 8:50:36 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:30:27
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mesec dana izdrzala bez mame i tate, bez ikakvih problema. Sto bas ne bi moglo da se kaze za nas
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:31:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Klarita bravo za nasu Klaricu Jedva cekam da vas vidim.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:36:01
|
|
|
|
NadaR
|
Bravooo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 9:46:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Klarita
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 11:53:22
|
|
|
|
ivaMark
|
Klarita, svaka cast SM, tvoja mala bas zna da uziva
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 11:55:30
|
|
|
|
lesica
|
Klarita, bravo za pametnicu Soso, ne znam kome da vičem bravo, Meni ili vama, u svakom slučaju svaka čast na obostranom strpljenju!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.6.2014 12:12:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lesice ne znam. Odusevila me je. Ocekivala sam da ce izdrzati maximu nedelju dana. Nikad se ovako nismo odvajale.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 1:35:30
|
|
|
|
Mariya
|
Moja devojcica sa 33 meseca zna 26 slova engleske abecede. Naucila ih je iz Pepinog albuma, moje pametno!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 8:18:01
|
|
|
|
NadaR
|
M mi juce oprao sudje . Htio da me iznenadi .
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 8:33:22
|
|
|
|
branki*
|
milos je jedno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.7.2014 8:54:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hana pocela da uci da pise slova. I sinoc napise mama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?