|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
7.4.2014 22:41:05   
Didy
Dijana, Stefanu je tetka kupila u Nemačkoj kad je imao 4 i po godine i prodavačica joj je tri puta ponovila da nije za decu malđu od 5 godina, da je nebezbedno, bla, bla, bla... Ali on stvarno nije smeo da stane na njega prošlog leta, tek sad kad je napunio 5 godina. Možda je mali za trotinet, nemam pojma. Možda da mu uzmete onaj što nazad ima dva toćkića, taj je malo stabilniji.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 751
7.4.2014 22:44:03   
bubulence
didy prvo user posted image . a drugo mnogo ljubi klince, valjda cemo se videti uskoro.
Ema odavno lepo boja, bas se retko desi da predje liniju, jako pazi. ali zato crtanje user posted image . tek je poslednja 3-4 dana naucila da crta sunce i kao mamu i tatu, ali tako sto nam nacrta glavu i tu se ja zavrsavam a tati nacrta glavu i stavi mu 4 ruke i 4 noge koje idu iz glave. ali o tome jos u temi da se smejemo nasoj deci user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 752
7.4.2014 22:46:12   
dijana1*
Nisam znala da je za uzrast od 5 godina. Vec sam videla da mnoga deca voze a dosta su manja.
Na taj sam i mislila, napred ili nazad nisam sigurna ima dva tockica . Za pocetak neka njega gura.
E sada smo otisli totalno u offuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 753
8.4.2014 9:51:41   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Yula

Tricikl sa pedalama ili da guraju nozicama? Koliko znam, deca uglavnom pre pune tri godine, a mnoga i mnogo kasnije, ne znaju da sinhronizuju pokrete nogu i ruku dok voze bicikl. Mi imamo bicikl sa pomocnim tockicima, ali nam stoji u podrumu i mislili smo bas uskoro da ga iznesemo, jer nas prvenac ima 2god.9mes. i uskoro bi mogao da ga vozi. Kada ga je dobio za 2. rodjendan, nije znao da okrece pedale, ali je imao veliki motor koga i sada svuda vozi, pa mu bicikla i nije bila preterano interesantna.

Sa pedalama, pre drugog rođendana je naučio da vozi. Sad krenemo u šetnju, on vozi biciklicu a ja idem (ili trčim user posted image ) pored njega. Pre par meseci je naučio koja je leva a koja desna strana pa mu ja govorim gde da skrene i stvarno je odličan. Povukao na mamu, ja sam baš rano naučila da vozim biciklu i nikad nisam vozila tricikl ili sa pomoćnim točkovima, odmah na dva točka.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 754
8.4.2014 10:39:23   
tanjicak79
Moj Vuk za vikend naučio da vozi bicikl bez pomoćnih točkića, a u sledeću sredu ide na testiranje kod psihologa zbog upisa u prvi razred. Budući đak prvak!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 755
21.5.2014 13:22:58   
Ivanka 75
Tesko mi na RR ovih dana...
Trudim se da pomognem kako mogu i koliko mogu a i da Ivu ukljucim u to, da razvija svest o tome da treba pomagati onima koji je to potrebno.
Podjemo ranije jutros da kupimo u prodavnici ono sto je potrebno i ostavimo na punktu kod medicinskog fakulteta. Usput pricam Ivi sta cemo uraditi i zasto.
Ulazimo u prodavnicu, Iva pocinje da skida sa polica sve za higijenu, i cetkice za zube, i paste, i stapice za usi, vatu, uloske (jer nekoj mami to treba), toalet papir...
Kupismo svasta, popakovasmo u kese, meni se dusa cepa, jedva govorim jer ona samo zapitkuje "a da li deca imaju gde da spavaju?" , " a gde je njihova kuca ako je voda poplavila?"
I na kraju, izlazimo iz prodavnice a ona pita
"a da li su deci poplavljene i igracke?"
ja kazem jesu a ona ce na to "onda idemo u prodavnicu da im kupimo igracke"!
Pa kupismo i igracke.
Suze su mi navirale na oci, ljudi u autobusu me gledaju, ona me zapitkuje o deci i ljudima koji su izgubili sve u poplavama a ja bih najradije plakala, mnogo sam se potresla jutros
Ja sam jedna jako ponosna mamauser posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 3.6.2014 21:41:53 >

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 756
21.5.2014 13:49:25   
Ana RR
Divna duša malena user posted image

Al' što stavi ovo user posted image na kraju posta nije mi jasno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 757
21.5.2014 14:09:53   
Ivanka 75
ha ha ha na poslu sam, pisem sa mob user posted image
Ana, izbrisi to sr*** molim te user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 21.5.2014 14:11:09 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 758
21.5.2014 14:18:08   
vikiveki
user posted image za Ivu, prava mala humanitarka,važno je da ima razvijenu svest o tomeuser posted image
a slatko sam se nasmejala onom stikeru na kraju poruke,ko radi taj i greši,tako je to sa mobilnim tel.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 759
3.6.2014 21:33:23   
big mum
Još jedna ponosna mama.Danas je moja Sofi završila sa predškolskim obrazovanjem i za to naravno dobila malu diplomu user posted image

user posted image

Sa svojim vaspitačicama
user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 760
4.6.2014 13:24:26   
Torbica
user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 761
4.6.2014 13:34:08   
lanajelena
Divno i mi cemo sledece nedelje user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 762
5.6.2014 12:21:48   
dijana1*
BM cestitamuser posted image prva mala diplomauser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 763
5.6.2014 12:27:53   
vikiveki
Divno, mi bi trebali iduce nedelje da dobijemo takvu istu diplomu za kraj predskolskog

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 764
5.6.2014 15:03:50   
big mum
Hvala vam svimauser posted image

Ovaj zaista prelijep trenutak htjela sam podjeti sa vama.Bila sam vrlo ponosna ali istovremeno i jako tužna.Isplakala sam se kao kišna godinauser posted image
Ipak je ona u tom vrtiću provela 5 prelijepih godina.Prošla mnogo toga,stekla dosta drugara.Zavoljela sam svu tu djecu kao da su moja i bilo mi je vrlo teško rastati se od njih.Na diplomi piše.."ZA USPJEŠNO POLOŽEN ISPIT DRUGARSTVA"

Viki ti si vaspitač i znaš kako je to.

Sad nam predstoji jedan drugi dio djetinjstva koji će biti dosta ozbiljniji,ali Bože moj to je sve normalno i tako treba da bude.Nek su svačija djeca živa i zdrava kao što želim i svojoj djeci.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 765
5.6.2014 15:18:08   
Torbica
Citam ovo i napunise mi se oci. Uzasan sam pekmez otkad imam decu, a nisam bila takva..Svaka njihova priredba mene pomeri.... A tek ovo... Ja sam preplakala prelazak iz jaslica kod vaspitaca, luda sam...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 766
5.6.2014 22:04:15   
vikiveki
Big mam ,kada su takvi trenuci u pitanju i nama vaspitačima se stegne srce a pustimo i po koju suzu,jer 4 godine sa decom se prosto saživimo. Ja sad imam srednju grupu,dve godine smo zajedno a već sam se toliko vezala za njih da ne znam kako će mi biti kada za dve godine budemo trebali da se rastanemo.Ma evo samo što ne zaplačem

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 767
5.6.2014 23:16:34   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Torbica

Citam ovo i napunise mi se oci. Uzasan sam pekmez otkad imam decu, a nisam bila takva..Svaka njihova priredba mene pomeri.... A tek ovo... Ja sam preplakala prelazak iz jaslica kod vaspitaca, luda sam...

Torbi i meni.
BM je stvarno lepo napisala. Deca bas brzo rastu, tj. vreme mnogo brzo ide.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 768
6.6.2014 1:58:03   
Klarita
Jao, BM, bas lepo user posted image
Ja sam mnogo velika placiuser posted image , da je to strasno, oduvek i uvek, ne oko trudnoca i tako to.
Juce bila organizovana zavrsna priredba predskolaca, ali u vidu humanitarne, pa na ulazu u sportsku halu umesto ulaznice, svako ostavljao koliko je mogao i hteo u kutiju. Deca sa svojim vaspitacima u majicama razlicitih boja (svaka grupa dece u drugoj boji, a u okviru grupe svi u istoj boji). Devojcice sa kikicama, decacici sa kapicama nekim, jao kako su medeni bili...pa igralai svaka grupa posebno, na po jednu pesmu...puna hala, roditelji slikaju, snimaju...svuda natpisi "Deca Vla,deci Koceljeva" user posted image user posted image user posted image prosto se postideh, i to moje dete bilo gledalac, nije jos predskolacuser posted image e, sve mi je naplatila kad je strcala na parket i jurilo je 10 vaspitaca kao pomahnitalog navijaca po terenu user posted image samo sam se preznojavala od sramote!

Kad bude zavrsavala predskolsko ce mora Hitna pomoc da se uparkira s kombi ispred zgrade vrtica, jer ko zna kako cu podnesem...ima da ridam, sve da je obrukam user posted image
Sad mi je jasno o cemu mi je majka pricala, kako joj se stezalo srce kad me vodila prvi put, poslednji put u zabaviste...kad me upisivala u skolu, vodila na testiranje, kad isla sa mnom na dodele diploma...eeehhhhh, MAJKA!

< Poruku je uredio Klarita -- 6.6.2014 2:01:28 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 769
6.6.2014 7:52:59   
vikiveki
Ja sam od jutros lepo doterala moja dva frajera, danas im je slikanje u vrtiću.A idućeg četvrtka je završna priredba najstarijem koji je predškolsko,trebala je da bude održana u Hali u gradu ali zbog toga što su u hali bila raseljena lica i sada se renovira i adaptira,mi ćemo završnu imati u školskom dvorištu,jedva čekam

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 770
6.6.2014 7:57:10   
Anck Su Nmaun
Ja moram i ovde da se pohvalim.
Juce bila na roditeljskom i vaspitacica je Hanu izdvojila kao jako inteligentno dete koje se najvise izdvaja u grupici i da crta kao dete u uzrastu od 4 god. To je moja dusica user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 771
6.6.2014 7:59:10   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja moram i ovde da se pohvalim.
Juce bila na roditeljskom i vaspitacica je Hanu izdvojila kao jako inteligentno dete koje se najvise izdvaja u grupici i da crta kao dete u uzrastu od 4 god. To je moja dusica user posted image

user posted image bravo za Hanu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 772
6.6.2014 8:48:28   
Torbica
Anck user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 773
6.6.2014 9:40:02   
NadaR
Bravo Hana ! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 774
12.6.2014 20:14:19   
superm
Drage RR mame, moram da se pohvalim svojim starijim detetom. Danas smo saznali da je polozio prijemni za muzicku skolu!!!
Ljubi ga majka!user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here