Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:39:52
|
|
|
|
daca77
|
Ivamark, dodju i negativne misli povremeno, pa odu...i njima je dosadno da vise iznad moje glave.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:49:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco vrsnjakinjo draga na 9dpt nebih da te grdim ali stvarno ne pazis na casu . Do juce nije bilo dobro sto nema simptoma, danas ih ima opet nije dobro . Ok nervoza je tu razumem ali bol u donjem delu stomaka stvarno nije znak nicega. Implantacija embriona je jedan prilicno invazivan, da se tako izrazim "nasilan" proces. On mora da se zarije duboko u endometrijum, poveze se sa tvojom cirkulacijom . Uz to intenzivno raste, materica krece momentalno da se siri. Mnoge zene to osecaju. Individualno jeste ali mislim da cak velika vecina oseca bolove, probadanje pritisak itd u ranim fazama trudnoce.... Puno te pozdravljam i ostajem optimista
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 15.10.2013 10:50:43 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:51:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma ja nemam jajovode, nemaju šta da produvaju Šalu na stranu, radila sam dve laparo i jednu klasičnu operaciju. Ako imaš jajovode, bolje uraditi HSG, jer ukoliko su zapušeni, tečnost iz njih može "sprati" embrion. Iskreno, ja ne verujem da je to kod tebe problem, jer ti ostaješ trudna. Recimo i Vik je radila HSG pre VTO, po preporuci, i bilo je sve ok. IZVORNA PORUKA: wivern Dunja, sad vidim da ni ti nisi radila HSG, nisam ga ni ja radila a mojoj prijateljici su preporucili da uradi. Za svaki slucaj... nisam razumela sta to znaci "za svaki slucaj" jer za vto i nisu potrebni jajovodi..
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.10.2013 10:56:19 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:54:00
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, obecavam da cu ubuduce pratiti nastavu na casu i da mi se nece javljati ovakvi propusti Veliki ... Da mi nije one tecnosti u levom jajovodu koja je pritisla ovaj jadan jajnik koji jos uvek kao pomalo radi, ne bih se ja bas toliko opterecivala...ovako
< Poruku je uredio daca77 -- 15.10.2013 10:57:42 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:59:05
|
|
|
|
Štetica
|
Daco,Daco...Sta mi da radimo sa tobom? Da mi je ovo,da mi nije ono.... Zeno trudna si i to je to. Tako si isto bila i za jc,te kasna faza ciklusa,te neverujem da se oplodila,i jos sto nekih stvari a ipak je sve bilo super. Pusti taj mozak malo da odmori,neka ga u cosku nek skuplja prasinu...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 11:02:14
|
|
|
|
daca77
|
U pravu si, Stetice...iako sam se potajno nadala da ce biti jc, imajuci u vidu dan ciklusa, strasno sam gubila nadu, ali eto...bese i nje. Sada me opet gluposti spopadaju, ali izdrzite ili zamolite moderatore da mi ne dozvole pristup forumu, narednih dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 11:13:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
Samo ti kukaj daco, tu smo da slusamo i da ti kazemo da nemas pojma hihiihihihih Salim se malo, cekati betu posle VTO je sigurno neverovatno tesko ali zato ja mislim da se niko ne obraduje trudnoci ko VTO trudnice pa nek me sad rastrgnu zbog ove izjave devojke sto zatrudnese iz prve....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 11:19:35
|
|
|
|
Jole84
|
Maslačkić Daco stvarno si za batine,al ne ide trudnica trudnicu da bije,valjda će da nam izađu čmičkovi Ja nameštam tamo krevete za tebe i Dunju,a zatim za Joku,provetravamo prostorije i turamo novu posteljinu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 11:23:16
|
|
|
|
nata11
|
Daco ne izigravaj Vidovitu Zorku Letecete ti i Dunja sada, a i Joka se vidim sprema Jao jedva cekam vikend i ja sam nestrpljiva mogu tek da zamislim kako je vama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 11:35:27
|
|
|
|
daca77
|
NAto, Jole i ja jedva cekam vikend i da stavim tacku na ovo glupo cekanje
< Poruku je uredio daca77 -- 15.10.2013 11:36:40 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 13:13:46
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ma ja nemam jajovode, nemaju šta da produvaju Šalu na stranu, radila sam dve laparo i jednu klasičnu operaciju. Ako imaš jajovode, bolje uraditi HSG, jer ukoliko su zapušeni, tečnost iz njih može "sprati" embrion. Iskreno, ja ne verujem da je to kod tebe problem, jer ti ostaješ trudna. Recimo i Vik je radila HSG pre VTO, po preporuci, i bilo je sve ok. IZVORNA PORUKA: wivern Dunja, sad vidim da ni ti nisi radila HSG, nisam ga ni ja radila a mojoj prijateljici su preporucili da uradi. Za svaki slucaj... nisam razumela sta to znaci "za svaki slucaj" jer za vto i nisu potrebni jajovodi.. Hvala Dunjci...to mi nikad niko nije rekao E imam jednu molbu za D&D ... meni je rodjendan u nedelju pa bih zelela od vas dve jedan lepi poklon u vidu jako lepih betica...jel to ok??
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 13:15:25
|
|
|
|
Meisje
|
Daco drzi se,sve smo to prezivele i ti ces i ima da slavimo u subotu napokon
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 13:23:03
|
|
|
|
daca77
|
Mei, hvala Wivern, ni manje ni vise, nego hoces visoke bete?! Bas bih volela da te obradujem, ali sacekajmo subotu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 13:43:57
|
|
|
|
wivern
|
Ja cekam moj poklon, a ti vidi sta ces
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 14:20:12
|
|
|
|
tillia
|
Devojke, da se javim.Bila sam danas na klinici .Dr.me je smirila,i ohrabrila.Od 22.sam na suprefactu,a od 4.krece stimulacija!to je sve od novosti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 14:22:38
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: wivern E imam jednu molbu za D&D ... meni je rodjendan u nedelju pa bih zelela od vas dve jedan lepi poklon u vidu jako lepih betica...jel to ok?? Ju i meni rodjendan u nedelju Daco sad nemas kud,Dunja drzim vam fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 17:15:24
|
|
|
|
17 joka
|
Nedelja je baš veliki dan, dve visoke bete, dva rodjendana i moj put d srca da sve bude onako kako zelimo Kumo samo spremaj te krevete Dacika sve te faze su skroz ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 17:55:35
|
|
|
|
wivern
|
Joko umalo da zaboravim na tvpje putesestvije...jesi li se spremila???
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 18:12:34
|
|
|
|
17 joka
|
pa kofer je 90% spreman sad samo da prezivim ujutru UZ da vidimo debljinu endometrijuma ako bude ok idem mirne glave pa šta nam dragoi Bog spremio tako ce biti najviše brinem da li ce eskimi preziveti odleđivanje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 18:39:33
|
|
|
|
daca77
|
Joko, bice sve ok...dosta je bilo gluposti...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 18:47:42
|
|
|
|
17 joka
|
Daco nikad sekiracija da prestane evo sad mi je TSH 2,17 a pre mesec i pet dana bio 1,79 od nerviranja ponovila sam vag. sekret DR. da je sad dobar
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 19:03:12
|
|
|
|
daca77
|
Joko i taj rezultat je dobar...samo nemoj da se nerviras i dodatno uvecavas TSH. Ne brini, navijam jakoo za tebe...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 19:08:37
|
|
|
|
17 joka
|
samo da prodje sutra UZ. pa cu se smiriti do FET-a ubacicu jo jednu tableticu selena svaki dan to nece stetiti a moze pomoci
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 20:17:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, Dunja, svi smo uz vas, čekamo vikend i lepe rezultate Joko, da prođe ultrazvuk, pa da odeš po bebice Biće ovo lepa jesen, daće Bog puno visokih beta!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 20:19:04
|
|
|
|
naci1
|
joko, daco ocukujem od vas dve da me obradujete...pa mora neka iz nase ekipe konacno da kaze beta pozitivna joj drage moje citam vase komentare i prosto mi zao sto sam ni tamo ni ovamo da je sve islo po planu sada bi se i ja sa vama pripremala ljubim vas sve
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?