Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 15:24:16
|
|
|
|
july.milana
|
Cao cure,ja da vam javim,danas radila Betu 2,94. Curama koje cekaju puno srece i velike bete.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 15:26:24
|
|
|
|
dunja RR
|
July mila, žao mi je jako. Prošla sam kroz to, želim ti snage da istraješ u borbi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 18:07:04
|
|
|
|
Kinesce
|
Zdravo . Prvo da pozelim srecu svima koji su u postupku i cekaju bete . Imam par pitanja za devojke koje su iz Beograda i radile su preko fonda,konkretno zanima me gde ste radile analize.Odstampacu spisak analiza sa sajta ministarstva zdravlja i odnecu ginekoogu ali on nije siguran gde treba da me uputi pa da se raspitam na vreme.Znam da se hlamidija,mikoplazma i ureaplazma rade u Frontu,zanima me koliko se ceka,nedelju,dve,mesec?Na sajtu pise samo za hlamidiju i mikoplazmu da li ste vi radile i uraplazmu iako tamo ne pise da treba? Gde se radi serologija? Hormoni u Frontu,jel tako,sem antimilerovog? Toxoplasma i Rubellu gde radim?Ja sam radila Torch pre dve godine u Klinici za infektivne i tropske bolesti... Papu,kolposkopiju i UZ cu privatno. Da li treba vaginalni i cervekalni bris jel to podrazumevaju pod onim "bakterije" u okviru makrobioloskog ispitivanja? Da li nalaz HSG-a ima neki rok,procitah negde 6 meseci,nelogicno... Gde mm da radi spermogram.U Frontu?Da li direktno dobija od doktora opste prakse upute za spermogram i briseve i ostalo ili mu on daje uput za urologa pa urolog daje sve te upute?na sajtu se ne spominje spermokultura,da li ste i to ipak radili?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 18:24:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Prvo, dobronam došla i što pre otišla u neke lepše teme IZVORNA PORUKA: Kinesce Na sajtu pise samo za hlamidiju i mikoplazmu da li ste vi radile i uraplazmu iako tamo ne pise da treba? UreaplazmU bolje uradi nije na odmet iako nije neophodna za komisiju. Ja sam u septembru radila u Frontu i vaginalni i cerv. bris kao hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu, čekala sam nedelju dana. Ne znam da li su sada veće gužve. Gde se radi serologija? 29. novembar, zavod Hormoni u Frontu,jel tako,sem antimilerovog? DA Toxoplasma i Rubellu gde radim?Ja sam radila Torch pre dve godine u Klinici za infektivne i tropske bolesti... I to smo U 29. novembra Papu,kolposkopiju i UZ cu privatno. I JA Da li treba vaginalni i cervekalni bris jel to podrazumevaju pod onim "bakterije" u okviru makrobioloskog ispitivanja? DA Da li nalaz HSG-a ima neki rok,procitah negde 6 meseci,nelogicno... Ovo ne znam, nisam radila HSG Gde mm da radi spermogram.U Frontu? Mi smo u Frontu Da li direktno dobija od doktora opste prakse upute za spermogram i briseve i ostalo ili mu on daje uput za urologa pa urolog daje sve te upute? Direktno od dr. opšte prakse na sajtu se ne spominje spermokultura,da li ste i to ipak radili? Bolje nek uradi, neki traže
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 20:44:38
|
|
|
|
Kinesce
|
Hvala Dunja na dobrodoslici i odgovoru.Nadam se da cemo sve uskoro u neke lepse teme .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 20:50:33
|
|
|
|
Kinesce
|
Dunja da li se i spermokultura radi u Frontu?Recimo mi smo spermogram uvek radili na Uroloskoj klinici a spermokulturu u Batutu,znaci nije moglo na istom mestu. Da li nam za prvostepenu komisiju u Nemanjinoj trebaju neki uputi ili to tek za drugostepenu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 20:53:00
|
|
|
|
ivanicasale
|
Mickybap dobrodosla na forum i zelim ti puno srece.Blago vama kada samo jedanput prolazite komisiju,mi se mucimo za svaki pokusaj.Srecno svima nama pa da ugledamo uskoro na uz. Julu.milana bas mi je zao uspeces drugi put ne gubi nadu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 20:56:39
|
|
|
|
ivanicasale
|
Kinesce dobro dosla.Ja neznam odgovor na tvoje pitanje ali sigurno ce ti neko odgovoriti ko je bio tamo na komisiju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 20:59:53
|
|
|
|
17 joka
|
July, jako mi je zao bas Kinesce, dobrodošla i što pre da odes u lepše teme Daco,Dunjice još malo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 21:22:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Kinesce Dunja da li se i spermokultura radi u Frontu?Recimo mi smo spermogram uvek radili na Uroloskoj klinici a spermokulturu u Batutu,znaci nije moglo na istom mestu. Može u Frontu Da li nam za prvostepenu komisiju u Nemanjinoj trebaju neki uputi ili to tek za drugostepenu? Ovaj deo uvek zaboravim, tu će neko drugi uskočiti
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.10.2013 21:27:24 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 21:29:52
|
|
|
|
Kinesce
|
Hvala vam svima .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 21:33:09
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice ja cu se tvojoj velikoj beti radovati u Pragu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 21:34:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Jokče Nikako da upratim, kada putuješ?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 21:41:17
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice u nedelju u noc odavde a oko pola sedam sedam iz BG danas sam ponovila vag. sekret sutra rezultat, sutra cu proveriti i TSH, u sredu UZ pa se nadam da ce to sve biti dobro i da cu bez brige krenuti na put
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 21:43:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Vozom idete? Navijam da lepo stignete tamo i da sve teče kako treba
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 21:48:42
|
|
|
|
17 joka
|
ma da Dunjči, još nema nista od letova za Prag strah postoji ali sta da radim nisam pametna,ako je sudjeno uspece nadam se tome svom snagom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 23:33:05
|
|
|
|
wivern
|
Dunja, sad vidim da ni ti nisi radila HSG, nisam ga ni ja radila a mojoj prijateljici su preporucili da uradi. Za svaki slucaj... nisam razumela sta to znaci "za svaki slucaj" jer za vto i nisu potrebni jajovodi..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 23:34:28
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Kinesce Dunja da li se i spermokultura radi u Frontu?Recimo mi smo spermogram uvek radili na Uroloskoj klinici a spermokulturu u Batutu,znaci nije moglo na istom mestu. Može u Frontu Da li nam za prvostepenu komisiju u Nemanjinoj trebaju neki uputi ili to tek za drugostepenu? Ovaj deo uvek zaboravim, tu će neko drugi uskočiti Treba ti uput i za prvostepenu komisiju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 7:43:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
D&D navijamo za vase male borce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 7:57:14
|
|
|
|
Kinesce
|
Wiwern uput treba i za mene i za mm?Plavi uput?Za koju ustanovu,treba li da pise prvostepena komisija,Republicki zavod za zdravstveno osiguranje?Sta cu,moram ovako da vas gnjavim kad moj ginekolog nema pojma ko,gde,sta,moram sve sama da saznam.Posle mi opet trebaju uputi za drugostepenu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:11:24
|
|
|
|
Štetica
|
Za prvostepenu ti trebaju plavi uputi. Na tvom pise Uz,a na muzevom spermogram.Uputi se naslovljavaju na kliniku gre se radi drugostepena,tj. NF ili Visegradska. Meni je trebao i uput na kome pise komisija za VTO,e sad neznam da li taj uput treba i za Nemanjinu jer ja sam iz druge filijale. Na te upute se stavlja ona njihova ocena tj.obrazac OLK-11 i sa time se ide na drugostepenu. Nama spermokulturu nisu trazili na prvostepenoj,a dal treba za drugostepenu neznam.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:23:49
|
|
|
|
daca77
|
Samo da vas sve , jer vidim da mislite na mene. Inace, samo da prijavim da je poceo stomak da bolucka, svremena na vreme -9dpt, odnosno 11 dan od aspiracije mi je danas.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:30:13
|
|
|
|
Štetica
|
Dacika velikooog grlisu ti saljem. A sve je to normalno i da bolucka stomak i da neosecas nista,ako mozes neobracaj paznju na to. A mi smo se vec spremile da tebe i Dunju od ponedeljka transportujemo u prvi razred,pa ti gledaj sta ces.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:33:15
|
|
|
|
daca77
|
Izgleda da cu ja izostati ove godine i 1.razred upisati naredne...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.10.2013 10:37:54
|
|
|
|
ivaMark
|
Daco, samo bez negativnih misli.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?