Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.12.2013 7:40:09
|
|
|
|
daca77
|
Navijam jako, cure
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.12.2013 10:03:38
|
|
|
|
Jole84
|
Navijamo,prašimo,vučemo vas sve do jedne
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.12.2013 18:30:00
|
|
|
|
astera
|
Devojke, sta znaci kada je toxoplasma iIgg pozitivna 160 iu/ml?Toxoplasma Igm mi je negativan, kao i ostalo sve cak i rubela ali to je jer nisam prelezala boginje. Danas uzeh rezultate, pa mi je dr rekla da je sve ok za VTO al posle videh ovo...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.12.2013 18:32:33
|
|
|
|
astera
|
pardon, 106ui/ml...hvala! pozz:)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.12.2013 18:34:53
|
|
|
|
dunja RR
|
To znalči da si nekada imala Toxoplazmozu a da je sada nemaš, i to je ok opcija, jer ne valja kada se prvi put dobije u trudnoći. Uglavnom nam je svima Igg pozitivna. IZVORNA PORUKA: astera Devojke, sta znaci kada je toxoplasma iIgg pozitivna 160 iu/ml?Toxoplasma Igm mi je negativan, kao i ostalo sve cak i rubela ali to je jer nisam prelezala boginje. Danas uzeh rezultate, pa mi je dr rekla da je sve ok za VTO al posle videh ovo...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.12.2013 20:09:49
|
|
|
|
mina@
|
Bilo je veceras u " Beogradskom programu", da i privatnici pocinju sa VTO o trosku drzave, i da parovi koji su prosli komisiju treba da se opredele kod kojeg ce privatnika!!!! E sad, da li ce da nas zovi iz RZZO ili kako ce vec, videcemo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 10:45:46
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: astera Devojke, sta znaci kada je toxoplasma iIgg pozitivna 160 iu/ml?Toxoplasma Igm mi je negativan, kao i ostalo sve cak i rubela ali to je jer nisam prelezala boginje. Danas uzeh rezultate, pa mi je dr rekla da je sve ok za VTO al posle videh ovo... IGG vrednosti znace da smo prelezali bolesti a IGM pokazuju sadasnje stanje... problem je kad se pojave IGM vrednosti, to znaci da smo u fazi "bolovanja" :) Devojcice drzim vam svima fige, da prvo tromesecje uskoro bude prepuno trudnjaca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 10:55:33
|
|
|
|
imperial
|
Drage moje,ja za sada imam tri srca koja jako kucaju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 11:02:08
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: imperial Drage moje,ja za sada imam tri srca koja jako kucaju JAAAAAOOOOOOOO fenomenalnoooooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 11:09:16
|
|
|
|
Jole84
|
Imperial divnoooo seli se brzo u prvo tromesečje,sad ti je vreme za uživanciju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 11:26:41
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: imperial Drage moje,ja za sada imam tri srca koja jako kucaju Imperial divno! Brzo u prvo tromjesecje! Vto-vke, borci nasi! Vucem vas jaaaaaaaako!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 11:34:39
|
|
|
|
Ninnochka
|
IZVORNA PORUKA: imperial Drage moje,ja za sada imam tri srca koja jako kucaju Bravo bravo bravo <3
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 11:54:32
|
|
|
|
tillia
|
Imperial,extra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 11:55:35
|
|
|
|
tillia
|
Ja sutra betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 13:06:14
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Imperial
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 13:26:30
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: imperial Drage moje,ja za sada imam tri srca koja jako kucaju Divno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 14:44:42
|
|
|
|
baby_blue
|
Caos devojke! Mene nije malo duze bilo, pa nisam bas u toku...ali svima koje su ostale u drugom stanju u medjuvremenu, zelim puno srece i da sve protekne kako treba. Kod mene jos nema nista novo od letos, i onog pobacaja nakon uspele vto iz prve, ali evo cekam januar, kada ce mi biti uradjene laparaskopija i histeroskopija na Narodnog fronta, pa se od iduce godine nadamo boljim i srecnijim danima. Bar cu na ovaj nacin razjasniti sta je stvarno kod mene problem, pa ako bude ponovo potrebna vto, imamo ona dva zamrznuta eskimcica. Iako se nadam da cemo uspeti prirodno, nakon "remonta".
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 14:53:40
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Imperijal Bravo za 3 Divno,divno...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 14:55:52
|
|
|
|
plačljiva
|
Imperial čestitam draga predivno
< Poruku je uredio Olga RR -- 4.12.2013 15:33:54 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 15:03:58
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje danas sam se baš razočarala.Zvala sam dr Jovanovića u RZZO na broj 2053-617,ljubazno se javio,kada sam mu rekla da sam juče videla na Beogradskoj hronici da su privatnici pušteni i da pitam kada će da nas raspoređuju,on je rekao da nezna ništa o tome i da nikakvo on obaveštenje nije dobio?????????Pa ko laže novinari ili on?????????
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.12.2013 15:38:24
|
|
|
|
Olga75
|
ova tema je napunila sto strana evo link za novu KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?