|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
27.11.2013 12:10:50   
NoraBo
I gde ideš na konsultacije, za koju si se kliniku opredelila?

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2351
27.11.2013 12:19:33   
Ninnochka
Nora, nisam ih ja zvala, a spremala sam se da ih ovih dana nazovem.
Jutros su me nazvali iz socijalnog u Smederevu, gde je inace bila nasa prvostepena komisija i obavestili me o datumu, pa sam ih ja posle toga pitala da li su ukljucene i privatne klinike i dobila odgovor koji sam napisala gore. Verovatno bi trebalo da se zove tamo gde si isla na prvostepenu. Na kraju krajeva, nazovi tamo gde ste isli, pa ih zamoli da te proslede gde treba da bi se informisala o spiskovima. Da me nisu nazvali ja bih tako uradila.
Zakazano nam je u NF-u.

< Poruku je uredio Ninnochka -- 27.11.2013 12:20:50 >

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2352
27.11.2013 12:34:20   
NoraBo
Ninnochka sad sam ih zvala, i zakazane su mi konsultacije 6.12 u 8 ujutro, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma jedva čekam. Prebacili su me iz Višegradske u N.Front, ma nemari, baš me briga samo da počnem user posted image

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 2353
27.11.2013 12:51:45   
tillia
Ninnochka,
Nora,
super!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2354
27.11.2013 13:17:36   
hanka

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke treba mi mala pomoć. Skupljam analize za drugu VTO, medjutim nigde nemogu da nadjem izveštaj od treće insemenacije, a radila sam je. Negde sam je zagubila...S obzirom da imam izveštaj od prvog neuspelog pokušaja IVF pitam se da li će mi u Nemanjinoj praviti problem ukoliko nedostaje izveštaj od jedne onsemenacije. Puno pozdrava svim devojkama.user posted image

Mislim da ti nece praviti problem,ja nisam imala ni jednu uradjenu IUI i niko mi nije trazio a mogli su
Norauser posted image Ninochka user posted image
Izgleda da je u BG malo veca guzva

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 2355
27.11.2013 13:35:51   
majeno
eh, odakle da počnem...hm, dakle, ja se prvi put javljam, imam 37 godina, 8 godina u braku, u početku barijerna kontracepcija ( kredit,stan, nesiguran posao...), onda smo odlučili da pravimo bebu:), nažalost, ni poslije godine nezaštićenih odnosa ništa, moje menstruacije bolne, produžene, dugi ciklusi, terapija za štitnu, ništa...histeroskopija, odstranjenje polipa, ciklusi od tada na 28-29 dana, spermiogram na granici normospermije, pokretljivost značajno smanjena, vitamini, folikulometrije, ciljani, inseminacija koja nije uspjela i pored 85% pokretnih spermtozoida, preporuka da uradim insulinemije ( postprandijalna 7 puta veća od početne) i istovremeno preporuka za vto, o trošku države, inače sam iz RS, radim vto u Banjaluci, krenula gotovo istovremeno sa sioforom 2X500, i sa kontracepcijom, prva ''vještačka'' menstruacija na 22.dan, kile idu dole jer sam promijenila i način ishrane, sve super, sad na Decapeptylu (dugi protokol), prestala sa microginonom 21.11., sutra bih trebala početi sa stimulacijom, ali još nisam dobila... da nije zbog ovog miješanja tableta i injekcija? i endokrinolog i ginekolog mi rekoše da nastavljam sa terapijama, a ja se plašim da je u mom organizmu nastao totalni haos... da zovem nekog od dr? koga? da krenem po šemi sa stimulacijom Menopurom sutra? Ili da čekam da dobijem?Ne znam šta da radim, ako bi mi neko mogao nešto pametno predložiti, please! Hvala unaprijed!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 2356
27.11.2013 13:37:41   
17 joka
Sanjalice,bitno je da je proslo, brzo ces biti dobro i po svoje junake

Pilence, user posted image

Tilia, navijam za veliku betuuser posted image

Dunjice, mnogo sam srecna zbog tebe, nemogu ni zamisliti taj osecaj user posted image
jedan veliki grlisa za sve

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2357
27.11.2013 13:39:43   
NoraBo
Majeno, znam da brineš, ali svakako poštuj protokol, tj. ono što su tebi prepisali lekari. Hormoni jesu gadni svi ih mi teško podnosimo, ali samo hrabro, guraj do kraja sad si već blizu user posted image

(odgovor članu majeno)
Direktna veza do poruke: 2358
27.11.2013 13:48:38   
hanka
Jel treba mm sa mnom na konsultacije ?

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2359
27.11.2013 13:56:19   
majeno
hvala, NoraBo, i ja mislim da treba da se držim protokola, ali bi sve bilo lakše kad bih procurila, da znam da ide sve školski... je li iko ikada imao ovakvu situaciju, da ne dobije poslije prestanka uzimanja kontraceptiva? mislim, čemu onda stimulacija, ako je već unaprijed osuđena na neuspjeh? joj, baš sam u haosu! ne znam šta dalje!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 2360
27.11.2013 13:59:16   
NoraBo
Majeno odgovoriće već neko sa sličnim problemom....

(odgovor članu majeno)
Direktna veza do poruke: 2361
27.11.2013 14:03:26   
17 joka
Majeno, nije uvek predvidjeno da se dobije po prestanku kontraceptiva pise od 2-5 dana nekom se desi vise, slusaj lekare i bice to kako treba

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2362
27.11.2013 14:07:08   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Dunjice, mnogo sam srecna zbog tebe, nemogu ni zamisliti taj osecaj user posted image

Daće Bog da doživiš i ti Jokče user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2363
27.11.2013 14:29:27   
NoraBo
Devoke, jel može neko samo da mi u kratkim crtama objasni kakave su procedure u frontu za vto? Do sada sam bila na 3 IUI u Višegradskoj i zaokružila višegradsku na komisiji, ali su mi danas javili: zakazane konsultacije 6.12 u Frontu. Do sad sam u Front išla samo 2 puta na briseve, nemam pojma kako sve to tamo izgleda, pa ako neko može da mi kaže kakva je procedura te prve konsultacije, i kako su vama tekli dalji procesi, svaka info mi znači? user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2364
27.11.2013 14:40:28   
plačljiva
Norabo,molim te odgovori mi na pp.Kada si prošla drugostepenu u Višegradskoj?user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2365
27.11.2013 14:41:34   
NoraBo
Pogledaj pp user posted image drugostepenu prošla 3.10.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2366
27.11.2013 14:44:58   
plačljiva
Sada sam zvala RFZO i rekli su mi da je 63 zena koje su prosle drugostepenu u Visegradskoj u septembru i oktobru prerasporedjeno za Front...Sa nama koje smo u julu prošle u Višegradskoj nezna se ništa...Evo sada sam zvala...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2367
27.11.2013 14:46:37   
NoraBo
oooo pa kako nisu išli redom???? baš mi je žao, pa šta kažu kad ćete vi? user posted image

Direktna veza do poruke: 2368
27.11.2013 14:47:20   
17 joka
Dunjice, neznam sta da mislim o tome iskreno, jos uvek se nadamo, boricemo se ali neznam dokle ce mo jos moci mislim na sve poglede

trenuno radimo sve analize da vidimo gde skripi i ima li neki uzrok neuspeha, sad slede hematolog i internista pa kad to zavrsim opet za bg. i priprema za laparo.

user posted image je trajala 14 dana i tako nekako prolazi ovo budjavo vreme

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2369
27.11.2013 14:53:23   
plačljiva
Nažalost nije znao da kaže ili nije hteo da kaže šta je sa nama niti kada ćemo mi doći na red.Nije hteo da kaže ni šta je bilo sa tenderom.user posted image Ostaje nam samo da čekamo... Strašno,ali strašno...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2370
27.11.2013 14:59:07   
dunja RR
Nova tema PITAJTE ENDOKRINOLOGA KLIK, čekamo da nam stigne što više pitanja, a odgovori uskoro stižu user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2371
27.11.2013 15:47:19   
mina@
Devojke na koj broj ih zovete???
Posaljite mi br. u pp
Ja sam drugostepenu prosla jos u maju i jos nista a opredelila sam se za front, i sad mi tek nista nije jasno, sta se to desava???user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2372
27.11.2013 15:50:58   
NoraBo
Mina broj je 2053-617 to je direkcija RFZO. Trba ti broj LBO sa knjižice zdravstvene, i oni tenađu u sistemu.Srećno

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2373
27.11.2013 15:54:00   
Štetica
Placljiva sto godina te nema na forumu. Vise niko nezna sta se desava sa vto,zene iz Visegradske prebacuju u NF,i to preko reda,tj.koje su kasnije prosle komisiju a zene koje su se odlucile za NF i kod njih prosle komisiju oni nepozivaju. Tu se stvarno nezna ko koga zeza.
Evo i ovde da napisem,od decembra kad dobijem pocinjem kontracepciju i u januaru vto. Bicu na dugom protokolu. Kad krenem sa kontracepcijom da im se javim da naprave semu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2374
27.11.2013 15:56:04   
mina@
hvala draga , ujutru ih zovem!!!!!!!!!

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here